Nadziejka Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Rozliczonko na konto Izy kiyoshi posylam 44 zl Cegielka Zycia Ciocia Besia11 10 zl dziekuje cudnie! mam na koncie Cegielka Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl dziekuje cudnie!mam na koncie Ania sue kup teraz Num 9 sciereczka niebieska do kurzu 2 zl mam na koncie wyslane otzrymane Malgoska kup teraz mam na koncie 22 zl! czekamy z wysyleczka num 2 ksiazka ,,Zapisane w wodzie,, 15 zl! num 7 mydelko Pani Walewska 5 zl! num 8 mydelko Protex 2 zl Radysiaczki dwa serduszka ...zbieraja na zycie na lepszy los..zajrzyj Dobraduszko Zapraszam z calego serducha dla raysiateczek od Izy kiyoshi kramik do 22 maja godz 22.00 Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 1 skrzyneczka przecudna niebieska docoupage malowana ma dwie przegrodki ta moja jest delikatnie ozdobiona bez przykrywki tutaj zdj podobnej ze strony google piekna niezwykla na drobiazgi na bizuty cena kup teraz ile Dobraduszka zaproponuje https://www.google.com/search?q=pudelko+drewno+malowane+niebieskie+decupage&tbm=isch&ved=2ahUKEwinu96Lw4bpAhVLvyoKHR9YBxUQ2-cCegQIABAA&oq=pudelko+drewno+malowane+niebieskie+decupage&gs_lcp=CgNpbWcQAzoCCAA6BAgAEB46BggAEAUQHjoGCAAQCBAeUJSTAViY-QFgzvwBaANwAHgAgAGeAYgB-h-SAQQ1Ny4xmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWc&sclient=img&ei=brilXqfMLMv-qgGfsJ2oAQ&bih=754&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=Sj4DnlBfl3yPgM&imgdii=iPfx5ltRJf0GvM Num 1 a salaterki male szklane niebieskie 3 sztuki stan idelany bardzo fajne miseczki zdj tutaj w google takie jak ta miseczka num 3 od lewej kup teraz ile Dobraduszka zaproponuje https://www.google.com/search?q=salaterki++niebieskie&tbm=isch&ved=2ahUKEwjHroTN0KLpAhXBvioKHT_jBtUQ2-cCegQIABAA&oq=salaterki++niebieskie&gs_lcp=CgNpbWcQAzoGCAAQBxAeOgQIABBDOgIIADoECAAQGFDEnBRYpu4UYJv1FGgAcAB4AIABUIgBwhGSAQIzMZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1n&sclient=img&ei=snS0XscNwf2qAb_Gm6gN&bih=735&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=Hm92g1QEl_eqHM Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 2 ksiazka nowa ,,Zapisane w wodzie,, Paula Hawkins thiller dreszczowiec okladka miekka stron 368 swietny kup teraz ile Dobraduszka zaproponuje sprzedane! Malgoska sercem 15 zl! dziekuje dziekuje Od dawna marzy Ci się książka, która wywoła u Ciebie dreszcze i przyprawi o ciarki na skórze? Najnowsza książka Pauli Hawkins "Zapisane w wodzie" z pewnością Cię nie zawiedzie. To nieszablonowa, pełna napięcia opowieść. Akcja opowieści rozgrywa się w Beckford. W mieście dochodzi do paru tragicznych wypadków, mających miejsce w owianym złą sławą Topielisku - to miejsce pełne tajemnic, o czym wiedzą wszyscy mieszkańcy miasta. Kiedyś w lokalnych wodach topiono kobiety podejrzewane o magię. Własne życie zakończyły tam również cztery mieszkanki Beckford - Anna, Lauren, Katie oraz Nel. Ta ostatnia nie posiadała w mieście zbyt dobrej opinii. Nel Abott postanowiła przelać na papier historię miasta, co wielu osobom się nie spodobało. Pewnego dnia Tajemnice oraz czarne sekrety powoli wychodzą na światło dzienne, w mieście aż huczy od plotek. Gdy siostra, Julia, dowiaduje się że Nel Abott nie żyje wraca do Beckford, by zająć się córką Nel. Nigdy nie lubiła siostry, ale nie wierzy, że ta popełniła samobójstwo. Co skrywa małe miasteczko i jej mieszkańcy? "Zapisane w wodzie" to wspaniały thriller, który wciąga na długie godziny. Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 3 pudelko niebieskie brokatowe sliczne, kwadratowe stan idealny, z kokardka tutaj zdj z google wymiary kup teraz ile Dobradusza zaoferuje Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 4 pierscionek zielony aksamit swietny rozmiar uniwersalny dla mlodych i starszych kup teraz ile Dobradusza zaoferuje Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 5 kubeczek niebieski plus talerzyk niebieski zdj z google podobny stan bardzo dobry kup teraz ile Dobraduszka zaproponuje Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 6 szklanka kubek duzy kobaltowy szklo ciezkie bardzo efektowna tutaj zdj podobne kup teraz ile Dobraduszka zapropnuje https://www.google.com/search?q=+szklanka++szklany+kobaltowy+z+uchem&tbm=isch&ved=2ahUKEwj-z-O81KLpAhVHzyoKHW5pDq8Q2-cCegQIABAA&oq=+szklanka++szklany+kobaltowy+z+uchem&gs_lcp=CgNpbWcQA1DvUFjocmDZd2gAcAB4AIABaogByASSAQM2LjGYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZw&sclient=img&ei=wXi0Xr7rJ8eeqwHu0rn4Cg&bih=735&biw=1536&rlz=1C1GCEA_enPL871PL871#imgrc=1l6R9V1sZkF9hM Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Num 7 mydelko cudny zapach 100 gram kup teraz ile Dobraduszka zaoferuje sprzedane ! Malgoscka sercem 5 zl dziekuje dziekuje! Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Num 8 antybakteryjne mydelko 100 gram ile Dobraduszka zaoferuje sprzedane! Malgoska 2 zl dziekuje pikenie! Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Num 9 niebieska scierenka do kurzu ile Dobraduszka zaoferuje sprzedana! Ania sue 2 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Num 10 ksiazka ,,Autografy,,Jolanta Fajkowska stan b dobry ale kartki nie mja koloru bielutkiego jeno troszke poszarzale jakby bardzo ciekawa cudna cudna cuuudna wiele wywiadow z mnostwem ciekawych ludzi Wielbiciele Jolanty Fajkowskiej, dziennikarki i prezenterki telewizyjnej, od dawna czekali na tę książkę. Jej pełne kultury, wdzięku i nieomal filmowego suspensu wywiady z najwybitniejszymi ludźmi Światowej Kultury złożyły sie na wyjątkowy zbiór portretów. Fajkowska pozostała wierna sobie: "Ubarwiałam Nie rozmowę SWOICH, nie słów niewypowiedzianych dopisywałam, nie zmieniałam pytań. Odnoszą się do konkretnych sytuacji, do tamtej chwili. Kocham Wszystkich moich rozmówców. Są Tym Piękni, co robią. Wzruszający. Niepowtarzalni. W tej książce złożyli Państwu swój autograf. Bohaterami książki Są m.in. Woody Allen, Cate Blanchett, Andrea Bocelli, George Cloooney, Placido Domingo, Michael Douglas, Richard Gere, Eva Herzigova, Anthony Hopkins, SSophie Marceau, Isabella Rossellini, Demis Roussos, Liv Ullmann, Jean Claude Van Damme. Autorka przyznaje, Że dzięki rodzicom (ojciec byl m.in wiceministrem kultury i ambasadorem zawsze) doskonale potrafiła odnaleźć się w kazdym towarzystwie. Na dodatek uwielbia rozmawiać i umie słuchać. Ten dar pozwolił jej zaskarbić sobie sympatię największych współczesnych gwiazd. Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 1 godzinę temu, Malgoska napisał: nr 2 za 15 zł nr 7 za 5 zł 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: To ja poproszę o cegiełkę za 10 zł Dziekuje Postokroc Dziekuje Dobreduszenki Dziekuje Przecudna Niespodzianka Pozdrawiam Pozdrawiam Z Radoscia Zaznaczam Spokojnego Dnia Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Witajcie stokrotki zabralo mi polubionek niechaj spokojny cieply bedzie caly dzionek 1 Quote
Aldrumka Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 salaterki są szklane czylli raczej takie jak te w linku ? ile mają średnicy ? czy paczka do nas jeszcze u Ciebie ? Quote
Besia11 Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Podrzucę i cegiełkę za 10 zł proszę, właśnie ją wysyłam z cegiełką z innego bazarku . 2 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 3 godziny temu, Aldrumka napisał: salaterki są szklane czylli raczej takie jak te w linku ? ile mają średnicy ? czy paczka do nas jeszcze u Ciebie ? Ciocia przed chwilka wyslalam wlasnie bede podawac na bazareczkach num przesylki do Ciebie i Iwonki salatereczki szklane bardzo fajne Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 2 godziny temu, Besia11 napisał: Podrzucę i cegiełkę za 10 zł proszę, właśnie ją wysyłam z cegiełką z innego bazarku . Droga Besiu Dziekuje Dziekuje Dziekuje Ogromnie Klaniam Za Serce Wielkie Quote
Recommended Posts