pyra Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 czy coś się zadziało w życiu tego bidula?? Taka tu cisza! Quote
pyra Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Czy tylko ja tu zaglądam? Rozumiem, że postępu nie ma? Wesprzeć nie mam jak ale jestem żywo zainteresowana losem tego osamotnionego bidula. Quote
agat21 Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Coraz trudniej o deklaracje na dogo. Sytuacja nieciekawa u wielu z nas.. Dora, przypomnij mi na początku czerwca, wpłacę jednorazowo coś i deklaruję 10 zł miesięcznie dla niego. Proszę o przypominanie mi, bo czasem już nie ogarniam wszystkiego, sorry. Quote
DORA1020 Posted May 25, 2020 Author Posted May 25, 2020 2 godziny temu, agat21 napisał: Coraz trudniej o deklaracje na dogo. Sytuacja nieciekawa u wielu z nas.. Dora, przypomnij mi na początku czerwca, wpłacę jednorazowo coś i deklaruję 10 zł miesięcznie dla niego. Proszę o przypominanie mi, bo czasem już nie ogarniam wszystkiego, sorry. Dzięki bardzo:) Ja tez nie ogarniam...a do tego skleroza... Quote
bakusiowa Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 5 godzin temu, agat21 napisał: Coraz trudniej o deklaracje na dogo. Sytuacja nieciekawa u wielu z nas.. Dora, przypomnij mi na początku czerwca, wpłacę jednorazowo coś i deklaruję 10 zł miesięcznie dla niego. Proszę o przypominanie mi, bo czasem już nie ogarniam wszystkiego, sorry. Obiecałam, że jak już będzie w hotelu to będę wysyłać zaproszenia na watek. Quote
Ingrid44 Posted May 25, 2020 Posted May 25, 2020 Ja tez pamietam o psiaczku i pomogę finansowo jak już będzie w hoteliku. Quote
DORA1020 Posted May 26, 2020 Author Posted May 26, 2020 Cały czas czekam na zabranie go z tego miejsca....nie jest to jednak takie proste..... może w tym tygodniu się uda...... 1 Quote
DORA1020 Posted May 30, 2020 Author Posted May 30, 2020 Mógł pojechać wczoraj...nie udało się:( Rafał z hoteliku nie odbierał telefonu...przez cały dzień...oby nic się nie stało ostatnio miał problemy zdrowotne teraz czekamy na drugą szansę Quote
Tyśka) Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Fakt, Rafał obecnie mało uchwytny. Chorował, a do tego szwankuje mu telefon :( Mnie też odpowiada dopiero po jakimś czasie. :( Mam nadzieję, że uda się jak najszybciej z transportem, bo czas działa na niekorzyść Fabio. A może trzeba poszukać transportu na fejsbuku? To mogę popytać. Quote
DORA1020 Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 Nie wchodzi w grę fb nie mogę pisać o tym na wątku zastanawiałam sie czy nie odbiera tylko odemnie i od Krystyny,czy od nikogo a jednak odbiera...... poprosiłam sue,żeby zadzwoniła,nie zna jej numeru i o dziwo odebrał zupełnie tego nie rozumiem,przecież zna sytuację,uzgodnilismy miejsce....to dlaczego ? Quote
Tyśka) Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Dora, proszę Cię... nie doszukuj się tutaj niczego... Dzisiaj Rafał jest dostępny, bo z nim rozmawiałam, ale przez parę dni miał problemy i też mi nie odpowiadał, to też człowiek ;) Ale jeśli coś Ci nie odpowiada to może warto przemyśleć inny hotelik? Quote
lunarmermaid Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Czy wiadomo jaki jest do innych psów i kotów? Quote
bakusiowa Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dora, proszę Cię... nie doszukuj się tutaj niczego... Dzisiaj Rafał jest dostępny, bo z nim rozmawiałam, ale przez parę dni miał problemy i też mi nie odpowiadał, to też człowiek ;) Ale jeśli coś Ci nie odpowiada to może warto przemyśleć inny hotelik? Jeśli nie odbiera przez kilka dni a sprawa była gardłowa to różnie można myśleć i Dora dzieli się tym na wątku. Chyba między innymi po to jest ten wątek założony. Nie trzeba dawać takich rad. Quote
DORA1020 Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 18 godzin temu, lunarmermaid napisał: Czy wiadomo jaki jest do innych psów i kotów? Niestety nie wiemy:( Quote
DORA1020 Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 Wczoraj Rafał odebrał telefon,nie mógł wczoraj przyjachać po Fabio,miał wysłać kolegę z koleżanka niestety:( Quote
DORA1020 Posted June 2, 2020 Author Posted June 2, 2020 Fabio czeka na miejsce w hoteliku u Murki nastąpi to w następnym tygodniu długo czekalismy,poczekamy jeszcze troszke 2 2 Quote
Ingrid44 Posted June 2, 2020 Posted June 2, 2020 48 minut temu, DORA1020 napisał: Fabio czeka na miejsce w hoteliku u Murki nastąpi to w następnym tygodniu długo czekalismy,poczekamy jeszcze troszke Dobry pomysł. Quote
Anula Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Co u Fabio słychać?Czy szykuje się do Murki już? Quote
DORA1020 Posted June 11, 2020 Author Posted June 11, 2020 12 godzin temu, Anula napisał: Co u Fabio słychać?Czy szykuje się do Murki już? Tak,Murka wczoraj dzwoniła,że może być przyjęty dopiero po następnym czwartku. 1 Quote
Recommended Posts