DORA1020 Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 7 godzin temu, Olena84 napisał: Przepraszam że nie pomogłam, mam nadzieję że się uda. Tak ,udało się,wizyta ok :) Fabus jutro jedzie do swojego domku:) Państwo sami po niego przyjeżdżają. Napewno będą jakieś fotki,na razie niech pojedzie i się zaklimatyzuje. Długo czekał na dom,ale warto było. 6 Quote
Ingrid44 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Ogromnie się cieszę ze Fabio wreszcie będzie miał swój domek. :) :) :) 1 Quote
agat21 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Baaardzo się cieszę :)) Powodzenia śliczny czarnulku ❤ 1 Quote
DORA1020 Posted April 24, 2021 Author Posted April 24, 2021 9 godzin temu, bakusiowa napisał: To zdejmujemy ogłoszenia? Tak,Fabio ma dom. Quote
Tyśka) Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 8 minut temu, DORA1020 napisał: Tak,Fabio ma dom. To i ja zdejmuję :) Szczęścia, kochany! Quote
Tyśka) Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Wykorzystałam wyróżnienie po Fabio (do 30.04) dla Imbirka, który biega po wsi k/Tomaszowa Lubelskiego: https://www.olx.pl/d/oferta/sama-slodycz-proludzki-mlodziutki-imbir-CID103-IDH9Wg6.html Przydałby mu się DT, ale na razie nikt go nie chce (szukałam DT na olx, na FB, wśród znajomych) Quote
bakusiowa Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Wykorzystałam wyróżnienie po Fabio (do 30.04) dla Imbirka, który biega po wsi k/Tomaszowa Lubelskiego: https://www.olx.pl/d/oferta/sama-slodycz-proludzki-mlodziutki-imbir-CID103-IDH9Wg6.html Przydałby mu się DT, ale na razie nikt go nie chce (szukałam DT na olx, na FB, wśród znajomych) Mam po Fabio wolne wyróżnienie do 5-go maja. Komu zrobić ogłoszenie? Quote
Tyśka) Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 3 godziny temu, bakusiowa napisał: Mam po Fabio wolne wyróżnienie do 5-go maja. Komu zrobić ogłoszenie? Jeśli możesz to Czuczu, trafił do Krecikowego przytuliska (tam psiaki są na łańcuchach), razem z Martą szukamy mu DT. U mnie ma na Kraków i Warszawę. Czuczu został znaleziony razem z siostrą w polu, suczkę potrącił samochód, pomoc przyszła za późno (przetrącony kręgosłup), trzeba było pomóc jej odejść... Czuczu pilnował ją dzielnie i pokazał Marcie, że pod krzakami leży jego umierająca siostra... teraz trafił do przytuliska. Poszukiwania właściciela spełzły na niczym, na razie się nie odnalazł. Quote
bakusiowa Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Jeśli możesz to Czuczu, trafił do Krecikowego przytuliska (tam psiaki są na łańcuchach), razem z Martą szukamy mu DT. U mnie ma na Kraków i Warszawę. Czuczu został znaleziony razem z siostrą w polu, suczkę potrącił samochód, pomoc przyszła za późno (przetrącony kręgosłup), trzeba było pomóc jej odejść... Czuczu pilnował ją dzielnie i pokazał Marcie, że pod krzakami leży jego umierająca siostra... teraz trafił do przytuliska. Poszukiwania właściciela spełzły na niczym, na razie się nie odnalazł. Zrobiłam ogłoszenie Czuczu na Katowice. https://www.olx.pl/d/oferta/sliczny-maly-kudlatek-szuka-domu-CID103-IDFdDY7.html Tyśka, jest prośba o zrobienie ogłoszenie rudej Moly. Kotka ma ogłoszenie u Dory lecz nie ma zainteresowania. Może Ty coś zdziałasz. https://www.olx.pl/d/oferta/molcia-roczna-koteczka-do-adopcji-CID103-IDJ7Rca.html#aec7b245cb;promoted 1 Quote
Tyśka) Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 56 minut temu, bakusiowa napisał: Zrobiłam ogłoszenie Czuczu na Katowice. https://www.olx.pl/d/oferta/sliczny-maly-kudlatek-szuka-domu-CID103-IDFdDY7.html Tyśka, jest prośba o zrobienie ogłoszenie rudej Moly. Kotka ma ogłoszenie u Dory lecz nie ma zainteresowania. Może Ty coś zdziałasz. https://www.olx.pl/d/oferta/molcia-roczna-koteczka-do-adopcji-CID103-IDJ7Rca.html#aec7b245cb;promoted Dziękuję za uwzględnienie mojej prośby, świetnie ♡ Oczywiście, jutro pomyślę i podziałam :) Quote
Murka Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Państwo od Fabio przywieźli mi wczoraj poduchy dla psiaków (za co bardzo dziękuję:)), nasza szylkretka stwierdziła, że nadają się także dla kotów:) 4 Quote
agat21 Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Fantastycznie! Kolejne cudne psiątko upiększy Warszawę ;) A poduchy, zwłaszcza wysokie, są przede wszystkim dla kotów! :D Moje tak zawsze twierdziły i twierdzą. 2 Quote
bakusiowa Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Zapraszam na bazarek cegiełkowy na spłatę długów szczebrzeszyńskich bezdomniaków. LINK DO BAZARKU Quote
Tyśka) Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Będą jakieś zdjęcia i wieści z domu Fabio? PS: Jeszcze raz dziękuję Bakusiowa za ogłoszenie Czuczu na Katowice i Anonimowej Osobie za wyróżnienie moich olxów. Czuczu zapowiada się bardzo dobry dom w Gliwicach, Panstwo są już po wypełnieniu ankiety i rozmowie z Martą bilgorajską, jeszcze czeka ich wizyta pa, którą zrobi ewu (dziękuję!). Jeśli wypadnie dobrze to Rodzina osobiście przyjedzie po pieska w weekend :) 4 Quote
DORA1020 Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Będą ,b edą................... z info od Kasi z Krakowa,wiem,że byli z Fabusiem u weta,i na dzień dobry chciał zjeść kotka,czekającego w kolejce do weta 2 Quote
Baltimoore Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Dnia 23.04.2021 o 17:47, DORA1020 napisał: Tak ,udało się,wizyta ok :) Fabus jutro jedzie do swojego domku:) Państwo sami po niego przyjeżdżają. Napewno będą jakieś fotki,na razie niech pojedzie i się zaklimatyzuje. Długo czekał na dom,ale warto było. Super wiadomość :)) Powodzenia piesku !!! Quote
limonka80 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Też się bardzo cieszę że Fabio ma dom. Zaglądałam do niego i dziwiłam się, że inne psiaki szybko adoptowane, a on wciąż czeka ..... Mam nadzieję że nowa rodzina wynagrodzi mu długie czekanie :-)) Szczęścia psiaku :-)) Quote
DORA1020 Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Dzwoniłam dzisiaj do DS Fabia cieszę się ,ze do takiego domu trafił Ze się w końcu udało Fabuś sika w domu,ale dla Państwa nie jest to problemem,wiedza, że w końcu załapie gdzie nalezy to robic dzisiaj zdemolował auto, moze myslał sobie ,że chca go wywieżć uspokoił sie po powrocie do domu będzie miał zrobione testy na tolerancję pokarmową,bo pani coś sie nie podoba koopa wtedy będzie miał gotowane jedzonko odpowiednie dla niego na jedzenie szczeka....dawać szybko....ile mam czekać śpi z Państwem w łóżku, chce,żeby oni byli zawsze blisko niego zdjęcia będą póżniej ,może w nastepnym tygodniu na razie nie będziemy stresować psiaka. 4 Quote
Murka Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 No to takie sobie te początki, a u nas był taki grzeczny... dobrze, że ludzie wyrozumiali. Z koopą powinno być wszystko ok, u nas robił normalne koopy. W dzień przed wyjazdem podkradł wędzoną kość koledze po sąsiedzku, więc mógł zrobić wyjątkowo białą koopę. Rozliczenie końcowe: Stan konta na 19 kwiecień wynosił -428,70 zł -48 zł hotelowanie 20-24.04 Pozostałość po hotelowaniu wynosi -476,70 zł. Quote
Tyśka) Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Jeżeli będą nagradzać za siusianie na spacerkach to powinno być dobrze :) Fajnie trafił Fabio. Zaciskam kciuki za aklimatyzację. Quote
DORA1020 Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 4 godziny temu, Murka napisał: No to takie sobie te początki, a u nas był taki grzeczny... dobrze, że ludzie wyrozumiali. Z koopą powinno być wszystko ok, u nas robił normalne koopy. W dzień przed wyjazdem podkradł wędzoną kość koledze po sąsiedzku, więc mógł zrobić wyjątkowo białą koopę. Rozliczenie końcowe: Stan konta na 19 kwiecień wynosił -428,70 zł -48 zł hotelowanie 20-24.04 Pozostałość po hotelowaniu wynosi -476,70 zł. Dziekuję Murko za rozliczenie:) Będzie wpłata ze zbiórki 520zł i pani Kasia z Krakowa wpłaciła 100zł może zgodzą się,żeby nadpłate przeznaczyc dla zadłużonych kotków Quote
Murka Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Dnia 27.04.2021 o 18:34, DORA1020 napisał: Dziekuję Murko za rozliczenie:) Będzie wpłata ze zbiórki 520zł i pani Kasia z Krakowa wpłaciła 100zł może zgodzą się,żeby nadpłate przeznaczyc dla zadłużonych kotków 520 zł już przyszło, tak więc: -476,70 zł + 520 zł = +43,30 zł +43,30 zł - tyle jest nadpłaty po Fabio. 2 Quote
Recommended Posts