agat21 Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Oj, żeby już takie małe światełka zamieniały się w coraz większe :) 1 Quote
Havanka Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Każde najmniejsze światełko cieszy. Miejmy nadzieję, ze jutro będą kolejne dobre wieści. 1 Quote
Anula Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 20 godzin temu, Poker napisał: Czy są długi po Imbirku? Robiłam na niego bazraki i mam 97 zł . Może przydadzą się szczeniorkowi? I mam za bazarku na Reszkę 43 zł . Na jakie konto wpłacić? Anuli ? Po Imbirku jeszcze jest do opłacenia faktura w ostatnich dniach życia za leczenie.Czekam na nią aby rozliczyć Imbirka.W każdym razie jeżeli jakiekolwiek pieniążki zostaną przeniosę je na konto Bixi bo podejrzewam,że będą to dość znaczne faktury za leczenie. Reszka jest pod opieką Toli to raczej na Fundację ZEA ale musi się w tym temacie wypowiedzieć Tola. Quote
Anula Posted May 22, 2020 Author Posted May 22, 2020 Od siebie zamówiłam VirkonS 200g - 10 opakowań.Kurier ma dostarczyć 24 - 26.05.do Hoteliku. 1 1 Quote
Jolanta08 Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Też jestem ciekawa, oby spokojnie. Zdrowiej maluszku Quote
uxmal Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Nie wypowiadam się bo nic mądrego nie poradzę i nie napisze ale czytam i jestem i trzymam kciuki bardzo mocno Quote
Bogusik Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Stan Bixi znacznie się pogorszył :( Hania dogrzewa go termoforem i jest opatulony kocykiem.Tyle co możemy zrobić, to modlić się i czekać na wiadomości.... 1 Quote
agat21 Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Maleńki, tyle dobrych myśli do ciebie leci, musi być dobrze. Musi! Quote
Poker Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 25 minut temu, Bogusik napisał: Stan Bixi znacznie się pogorszył :( Hania dogrzewa go termoforem i jest opatulony kocykiem.Tyle co możemy zrobić, to modlić się i czekać na wiadomości.... Straszne, serce pęka z niemocy. Jak się czuje Reszka i pozostałe psy ? Quote
Livka Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Musi być gorzej żeby mogło być lepiej ... Wierzę mocno , że zwyciężysz maluszku 1 Quote
Bogusik Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 19 minut temu, Poker napisał: Straszne, serce pęka z niemocy. Jak się czuje Reszka i pozostałe psy ? Naprawdę serce pęka Poker ....:( Reszka nadal bez objawów i pozostałe psiaki także Quote
Bogusik Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Bixi właśnie odszedł....:(:(:( Nie znajduję słów aby cokolwiek napisać gdy serce rozpada się na tysiące kawałków :(:(:( Przytulam mocno Hanię, bo nawet nie muszę pisać co ona teraz czuje i jak przeżywa odejście okruszka...:(:(:( Bixiuniu, nie dane było Tobie dłużej żyć tu na ziemi i zaznać szczęścia,więc biegaj tam za TM pełen radości i beztroski...[*] 2 2 Quote
Poker Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Straszne. Biedny maluszek. Bardzo współczuję Szafirkom , Anuli i Bogusik..Brak słów. Quote
Anula Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 Straszna powalająca wiadomość. Bixi,maluszku [*] na zawsze pozostaniesz w moim sercu.... Odeszły nasze dwa psiaki,o dwa za dużo.Tak nie miało być.Pozostanie gorycz i myśl pomagając im raczej zaszkodziłyśmy. Quote
agat21 Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Nie ... no nie!! Nie napiszę nic więcej, bo mogłabym kogoś urazić. Mam tylko nadzieję, że ktoś wyciągnie odpowiednie wnioski z tego, co się stało. 1 Quote
Havanka Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Bixi, nie mogę uwierzyć, ze ciebie też już nie ma... Nie tak miało wyglądać to "lepsze życie". Ta straszna choroba zabrała nam ciebie bezpowrotnie. Tak strasznie mi przykro. .. Żegnaj maluszku. Quote
Poker Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 2 godziny temu, Anula napisał: Straszna powalająca wiadomość. Bixi,maluszku [*] na zawsze pozostaniesz w moim sercu.... Odeszły nasze dwa psiaki,o dwa za dużo.Tak nie miało być.Pozostanie gorycz i myśl pomagając im raczej zaszkodziłyśmy. Anula ,no co Ty. Jaka Wasza wina.? Wspolczuje Wam serdecznie i Szafirkom. 1 Quote
Gabi79 Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Czuję się tak, jakby mój własny psiak odszedł, Bixi i Imbirek bardzo zapadły mi w serce. Na zawsze pozostaną w mojej głowie zdjęcia i filmiki ich obu. Żal, smutek, rozgoryczenie... 1 Quote
Recommended Posts