Bogusik Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Byłam po za zasięgiem,a o 16,30 otrzymałam o Martuni info,że p.Maciek ma 1,5godz. do Wrocławia. Quote
Havanka Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 4 minuty temu, Bogusik napisał: Uffffff......:) A któż to sie do nas tak pięknie uśmiecha !? Nasza malutka kruszynka ! Witaj w lepszym świecie Bixi !!! 4 1 Quote
Bogusik Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Dzisiaj krótkie info od Hani o Bixiku,a jutro będzie więcej...:) Młody jest rewelacyjny Szczeka, taki jest groźny... :) Śliczny, oczka jak węgielki 4 1 Quote
Nadziejka Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 przeuroczy przecudowny malenki i mamunia dziekujemy dziekujemy za ratunek wszelki 1 1 Quote
Poker Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Maluch jest przesłodki. Wygląda na to , że skóra suni jest w lepszym stanie. Quote
Tola Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Czyż nie jest cudny:). U nas w Zamościu tez tak poszczekiwał, taki chce być ważny mały szkrab, mamci broni;) Reszka ma mniej zaognioną skórę po tym antybiotyku, oby dalej się to goiło. Sporo nerwów dzisiaj było, ale wszystko przebiegło bez problemów, p. Maciek spisał się super! 2 Quote
Tola Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Wysłałam zdjęcie maluszka swojej córci, pomagała w opiece, a dzisiaj rano były też łzy. Bixi łamie serca;) 2 Quote
Bogusik Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 28 minut temu, Tola napisał: Reszka ma mniej zaognioną skórę po tym antybiotyku, oby dalej się to goiło. Sporo nerwów dzisiaj było, ale wszystko przebiegło bez problemów, p. Maciek spisał się super! Widzę,że mamcia Pajda otrzymała nowe imię :) Martuniu już jest poprawa na skórze, więc musi być tylko lepiej! :) Bardzo się cieszę,że p.Maciek nie zawiódł i dowiózł szczęśliwie psiaczki do hoteliku :) Nie wiem czy planował jakiś nocleg ale jeżeli nie,to jeszcze go czekał powrót do Katowic i mam nadzieję,że równie szczęśliwie dotrze do domu. Quote
Tola Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 4 minuty temu, Bogusik napisał: Widzę,że mamcia Pajda otrzymała nowe imię :) Martuniu już jest poprawa na skórze, więc musi być tylko lepiej! :) Bardzo się cieszę,że p.Maciek nie zawiódł i dowiózł szczęśliwie psiaczki do hoteliku :) Nie wiem czy planował jakiś nocleg ale jeżeli nie,to jeszcze go czekał powrót do Katowic i mam nadzieję,że równie szczęśliwie dotrze do domu. Bogusiu, pan Maciek pojechał jeszcze do Poznania! Dopiero potem do domu, a jutro znowu w trasę. Super, ze znalazłaś takiego p. Maćka! Mamcia Megi otrzymała nowe imię, teraz mamcia Bixi to Reszka:) Pajda zostaje Pajdą;). Do Megi nie mogłam się przyzwyczaić;) Quote
Tola Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Bixi uratował sie jako jedyny szczeniak, reszta zginęła. Niech będzie teraz szczęśliwy za nich i za siebie! 2 1 Quote
Poker Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Reszka - ładne imię. Mały powinien do kompletu nazywać się Orzeł. Quote
Tola Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 16 minut temu, Poker napisał: Reszka - ładne imię. Mały powinien do kompletu nazywać się Orzeł. To samo powiedział wczoraj mój TZ;) Quote
Malgoska Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 śliczna rodzinka; malutki broni mamusi pewnie. Teraz już tylko bedzie lepiej Quote
Bogusik Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 42 minuty temu, Tola napisał: Bogusiu, pan Maciek pojechał jeszcze do Poznania! Dopiero potem do domu, a jutro znowu w trasę. Super, ze znalazłaś takiego p. Maćka! Mamcia Megi otrzymała nowe imię, teraz mamcia Bixi to Reszka:) Pajda zostaje Pajdą;). Do Megi nie mogłam się przyzwyczaić;) No to p.Maciek dzisiaj narobił nie mało kilometrów i jutro też czeka go trasa do pokonania.Już pisałam na dogo nie raz,że dzięki Fb udało mi się szczęśliwie uzyskać pomoc dla psiaków.Tak było z wizytami p/a i transportem :) Martuniu dzięki za sprostowanie :)To już z dzisiejszych wrażeń, a może ze skakania z wątku na wątek pomyliłam Pajdę z Megi :) Quote
b-b Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Uroczy chłopak. Pokaże go córce. Chce adoptować psiaczka ale cały czas się zastanawiają czy dadzą sobie radę :) 1 Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Caluje tulinkam maluniego skarbunia i mamunie Brava wielkie brawa i uklony Panu Mackowi za wszystko Quote
Tola Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 13 godzin temu, Havanka napisał: A któż to sie do nas tak pięknie uśmiecha !? Nasza malutka kruszynka ! Witaj w lepszym świecie Bixi !!! Pięknie napisałaś:) Quote
szafirka Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Bixi jest cudowny. Ma cudowną mamę, która pokazuje mu przyjaźń do człowieka i nie każe się go bać, dzięki temu maluch jest ufny i beztroski. Teraz będzie już tylko rozpieszczany. W domu szczeka i broni hihi, na dworze wszędzie za Reszką biega, pilnuje się bardzo. Może jak pozna nas i teren, to będzie swobodniejszy i bardziej zaciekawiony np. ogrodem. 1 1 Quote
Recommended Posts