Nadziejka Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: wciaz zapraszamy 6 godzin temu, Radek napisał: A fanty jeszcze są... Nasz Imbirek wyratowany z radys odszedl umarl dzis ...b ciezko nagle zachorowal okazlo sie ze to parwo straszne wszystko straszne maluczko zaznal innego zycia... serduszka dzis nic nie zalatwilam wystalam sie pod przychodnia kawal drogi..aby odebrac wyniki tk glowy na naic ...na nic te zwydzwanialam ,ikt nie odbieral na nic tez informacje na przychodni wywieszone zadnego kontaktu bede probowac sie dodzwonic w pon rankiem przed pracka .. nie pojade znow , tylko njapierwej bede dzwonic koszmar nastepny Quote
Nadziejka Posted May 15, 2020 Author Posted May 15, 2020 Modlimy za maluteczka Bixunia calem sercem zapraszamy nocka Quote
Nadziejka Posted May 16, 2020 Author Posted May 16, 2020 dobrego dnia zapraszamy z nadzieja pozdrawiamy Quote
Radek Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 Razem pisaliśmy i muszę poprawiać:) O kawę chciałem zapytać. Quote
Radek Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 53 minuty temu, Kamila Proc napisał: zacheciliscie mnie do drugiej kawy A ja zaraz po herbatę muszę iść, bo wyszła. Quote
Kamila Proc Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 22 minuty temu, Radek napisał: A ja zaraz po herbatę muszę iść, bo wyszła. gdzie idziesz? Quote
Nadziejka Posted May 16, 2020 Author Posted May 16, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: i poszedl Wujcio nasz poszedl czarowac cudna kolacyje dla swoich skarbow a moze postanowil wyczarowac lesniczki a jak juz zaczal to trwa i trwa ....i naczaruje tych lesniczkow nam wszystkim w czola pocie i w meskim papilocie znaczy z tuurbanem kucharza na glowie i nikomu slowa nie powie ile sie napracowal hohooo ile lesniczkow schowal .... Quote
Radek Posted May 16, 2020 Posted May 16, 2020 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: gdzie idziesz? 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: i poszedl Do spożywczaka. 39 minut temu, Nadziejka napisał: Wujcio nasz poszedl czarowac cudna kolacyje dla swoich skarbow Czworołapy już po kolacji i po wieczornych smaczkach. Quote
Recommended Posts