Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 35 minut temu, Nesiowata napisał: A ja poproszę o jakiś kamyk za 10 zł. Dziekuje Serce Dziekuje Ogromnie Quote
Anula Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu wymiary szeleczek po zapieciu obwod pod szyjka 43 cm niereguluje sie dlugosci szeleczek 22 cm od szyjki w dol najwieksza szerokosc szeleczek 74 cm po calkowitym rozciagnieciu i zapieciu najkrotsza szerokosc obwod szeleczek ok 55 cm po zapieciu na sredniego lapenka raczej Tak to są dla średniego pieska.Dziękuję za wymiary.Ale poproszę za 20zł. 1 Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 3 minuty temu, Anula napisał: Tak to są dla średniego pieska.Dziękuję za wymiary.Ale poproszę za 20zł. Najmocniej Dziekuje Pozdrawiam Anulko Ciociun ale moze za kilka zlotych? one uzywane dosc duzutko Quote
Anula Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 11 minut temu, Nadziejka napisał: Najmocniej Dziekuje Pozdrawiam Anulko Ciociun ale moze za kilka zlotych? one uzywane dosc duzutko Pisałaś,że stan ich jest b. dobry tylko używane.Ja planuje je podesłać do szafirki ale nie mogę podarować mocno zużytych. Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Anulko stan bardzo dobry nawet ale widac ze nie sa noweczki Quote
Anula Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Przed chwilą, Nadziejka napisał: Anulko stan bardzo dobry nawet ale widac ze nie sa noweczki No wiadomo,że to nie jest nówka z metką.No nic niech będą za te 20zł bo i tak te pieniążki przejdą na Bixi a pieniążki lada dzień będą bardzo potrzebne. Quote
Kamila Proc Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 zapraszamy niezmiennie, juz z Wujem na pokladzie 1 Quote
Besia11 Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Witam wprawdzie wydatków mam co nie miara psy ,a od pół roku przeszło są u mnie dwie kotki jedna ślepa druga niedowidząca , a tu takie bidy to cegiełkę za 20 zł proszę :) 2 Quote
Bogusik Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Podniosę chociaż bazareczek,który z wielkiego serca wyczarowała kochana Nadziejka :) Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 1 godzinę temu, Besia11 napisał: Witam wprawdzie wydatków mam co nie miara psy ,a od pół roku przeszło są u mnie dwie kotki jedna ślepa druga niedowidząca , a tu takie bidy to cegiełkę za 20 zł proszę :) Besiu Droga Pozdrawiam Lapucinki Twoje Z Calego Serducha Dziekuje Za Serce Wielkie Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Gosci milych pieknie witam z nadzieja na lepsze zapraszam Quote
Radek Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 11 godzin temu, Kamila Proc napisał: juz z Wujem na pokladzie I będę do końca 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: cicho dzisiaj Jutro będę trochę hałasował. 2 Quote
Kamila Proc Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 dzien dobry, w oczekiwaniu na halas Wujaszka Slonce 1 Quote
Radek Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry, w oczekiwaniu na halas Wujaszka Slonce Bum, już jestem. 1 Quote
Kamila Proc Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 36 minut temu, Radek napisał: Bum, już jestem. nareszcie Quote
Recommended Posts