Nadziejka Posted May 9, 2020 Author Posted May 9, 2020 Dziekuje Dziekuje Serca Za Cegielki Zycia Quote
Anula Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Bixi już dotarł szczęśliwie do hoteliku i wszystkim dziękuje za zakupy i zaprasza na jeszcze pozostałe. 2 Quote
Nadziejka Posted May 9, 2020 Author Posted May 9, 2020 Maluni przecudny i mamunia weisci z wateczku dziekujemy dziekujemy za ratunek wszelki Dzisiaj krótkie info od Hani o Baxiku,a jutro będzie więcej...:) Młody jest rewelacyjny Szczeka, taki jest groźny... :) Śliczny, oczka jak węgielki Quote
Kamila Proc Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 to ja w srode bym juz zaplacila za janiola. stale dane Nadziejko? 1 Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 50 minut temu, Kamila Proc napisał: to ja w srode bym juz zaplacila za janiola. stale dane Nadziejko? Kamilko dziekuje mozesz zaploacic nawet w czerwcu serduszko dane moje tak Kamilko tak pozdrawiam na spokojny cieplutki dzien Quote
Kamila Proc Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 janiol bedzie jak znalazl do tego towarzystwa Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: Kamilciu o matko jakie cuda! Stokrotko dziekuje wszystkie kupilas z Nadziejkowa wojownicy przecudnie zabrani ze nie wpadnie zaden zly los ani ani Dziekuje za zdjecia pozdrawiam ogromnie Quote
Kamila Proc Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 taki ich zadanie - nie moze nic zlego wpasc Quote
Nadziejka Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: janiol bedzie jak znalazl do tego towarzystwa 8 godzin temu, Radek napisał: Miłej niedzieli zaglądającym. Quote
Recommended Posts