Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY, ZAKOŃCZONY. Bezdomna, psia rodzina zbiera na podróż, karmę i leki. Do 8.05, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted

Bazarek już prawie opustoszał i pewnie do jutra nikt już nie przyjdzie.

Z zebranych pieniędzy zrobię przelew za transport do Toli, na kwotę 400 zł. W sobotę trzeba będzie zapłacić panu Maćkowi.

No to jeszcze raz w górę !!!!

Posted
1 godzinę temu, Livka napisał:

A ja mam coś do kawki :)

Ciasto Ferrero Rocher (bez pieczenia) - PrzyslijPrzepis.pl

Jejuuuu! Jakie pyszności !!!! Chyba dzisiaj upiekę coś podobnego. Ale narobiłaś mi smaka Livko...

Posted
59 minut temu, Havanka napisał:

Elus, Pajda pojechała do Marysi O. na bdt. Na miejcu okazało się, ze to cudowna suczka !

To świetna wiadomość  :)  Jest jej wątek?

Posted
3 godziny temu, omi napisał:

Dzień dobry :) dziękuję za zaproszenie :) 

Poproszę niebieski kanisterek i leki. 

Omi !!!! Nie wierzę własnym oczom !  Przyszłam zamknąć bazarek a tu TAKA NIESPODZIANKA !!! Bardzo Ci dziękuję !!!  Ale super !!! Numerek zaraz prześlę na pw.

Posted

Bazarek już zamknięty. Udało się zebrać potrzebną kwotę na jutrzejszy transport i na dodatek jeszcze każdy psiaczek dostanie wyprawkę pieniężną !

Cel bazarku został osiągnięty, dzięki Waszej hojności i licznemu uczestnictwu, za co Wam wszystkim bardzo dziękuję !

image.jpeg.c03a943caabf5335ab8b675c69aaa17d.jpeg

• Like 1
Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Fantastyczna historia Pajdy z super widokiem na przyszłość  :)

Tak Eluniu, Pajdeczka zapowiada się na wspaniałego psa ! Mam nadzieję, ze ktoś to wkrótce doceni i da jej super domek !

Posted
3 minuty temu, koja napisał:

Przepraszam, że nie zdążyłam, ale bardzo proszę o 8 miseczek karmy.

Sypią się niespodzianki w ostatnim dniu bazarku i w ostatnich sekundach ! Kojeczko, dla Ciebie z przyjemnością otworzę jeszcze bazarek, by spełnić Twoje życzenie ! Jesteś kochana ! Bardzo Ci dziękuję !!!

Posted
4 minuty temu, Tola napisał:

Pajda.

Zapraszam wszystkich  cieplutko do psiej rodzinki:)

Dziękuję Martusiu :) Właśnie stamtąd wróciłam dlatego napisałam, że Pandusię czeka super przyszłość. Zamierzam jej sekundować w drodze do DS  :)

Posted
46 minut temu, Havanka napisał:

Bazarek już zamknięty. Udało się zebrać potrzebną kwotę na jutrzejszy transport i na dodatek jeszcze każdy psiaczek dostanie wyprawkę pieniężną !

Cel bazarku został osiągnięty, dzięki Waszej hojności i licznemu uczestnictwu, za co Wam wszystkim bardzo dziękuję !

image.jpeg.c03a943caabf5335ab8b675c69aaa17d.jpeg

Ode mnie też bukiet i ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy pomogli uzbierać tak piękną kwotę,

psia rodzina będzie mogła rozpocząć nowe życie:)

Eluni bardzo dziękuję za trud i zaangażowanie w prowadzeniu bazarku -  w połączeniu z wielkim sercem  darczyńców są tak  wspaniałe efekty:)

gify-bukiet-tulipanw1.gif

• Like 1
Posted
8 godzin temu, elik napisał:

A co z drugą sunią?

Reszka i jej synek jadą jutro do szafirki. Przed nimi bardzo długa podróż.

Sunia jest chora, przed nią jeszcze leczenie, szczeniaczek  Bixi też ma świerzbowca, anemię:(

Tutaj wątek maluszka, jest pod opieką Anuli i Bogusik

Szczeniaczek Bixi

• Like 1