Havanka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Bazarek już prawie opustoszał i pewnie do jutra nikt już nie przyjdzie. Z zebranych pieniędzy zrobię przelew za transport do Toli, na kwotę 400 zł. W sobotę trzeba będzie zapłacić panu Maćkowi. No to jeszcze raz w górę !!!! Quote
Havanka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Dzisiaj wpłynęły pieniążki od Bakusiowej ! Bardzo dziękuję !!! Quote
elik Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 1 godzinę temu, Havanka napisał: No to jeszcze raz w górę !!!! I jeszcze raz :) Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Dziś ostatni dzień bazarku a jutro pierwszy dzien nowego życia Megi i jej synka. Wyruszają do Szafirki ! Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: Miłego dnia Wzajemnie Jolu ! Dziękuję za poranną kawkę !!! Quote
elik Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 6 godzin temu, Havanka napisał: pierwszy dzien nowego życia Megi i jej synka. A co z drugą sunią? Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 16 minut temu, elik napisał: A co z drugą sunią? Elus, Pajda pojechała do Marysi O. na bdt. Na miejcu okazało się, ze to cudowna suczka ! Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 1 godzinę temu, Livka napisał: A ja mam coś do kawki :) Jejuuuu! Jakie pyszności !!!! Chyba dzisiaj upiekę coś podobnego. Ale narobiłaś mi smaka Livko... Quote
elik Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 59 minut temu, Havanka napisał: Elus, Pajda pojechała do Marysi O. na bdt. Na miejcu okazało się, ze to cudowna suczka ! To świetna wiadomość :) Jest jej wątek? Quote
omi Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Dzień dobry :) dziękuję za zaproszenie :) Poproszę niebieski kanisterek i leki. 1 Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 5 godzin temu, elik napisał: To świetna wiadomość :) Jest jej wątek? Tak, Eluś: Pajda. Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 3 godziny temu, omi napisał: Dzień dobry :) dziękuję za zaproszenie :) Poproszę niebieski kanisterek i leki. Omi !!!! Nie wierzę własnym oczom ! Przyszłam zamknąć bazarek a tu TAKA NIESPODZIANKA !!! Bardzo Ci dziękuję !!! Ale super !!! Numerek zaraz prześlę na pw. Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Konto psiej rodziny zasiliły dziś pieniażki od Malti i Jej Mamy ! Bardzo, bardzo dziękuję !!! Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Bazarek już zamknięty. Udało się zebrać potrzebną kwotę na jutrzejszy transport i na dodatek jeszcze każdy psiaczek dostanie wyprawkę pieniężną ! Cel bazarku został osiągnięty, dzięki Waszej hojności i licznemu uczestnictwu, za co Wam wszystkim bardzo dziękuję ! 1 Quote
elik Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 1 godzinę temu, Havanka napisał: Tak, Eluś: Pajda. Fantastyczna historia Pajdy z super widokiem na przyszłość :) Quote
koja Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Przepraszam, że nie zdążyłam, ale bardzo proszę o 8 miseczek karmy. Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 1 minutę temu, elik napisał: Fantastyczna historia Pajdy z super widokiem na przyszłość :) Tak Eluniu, Pajdeczka zapowiada się na wspaniałego psa ! Mam nadzieję, ze ktoś to wkrótce doceni i da jej super domek ! Quote
Havanka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 3 minuty temu, koja napisał: Przepraszam, że nie zdążyłam, ale bardzo proszę o 8 miseczek karmy. Sypią się niespodzianki w ostatnim dniu bazarku i w ostatnich sekundach ! Kojeczko, dla Ciebie z przyjemnością otworzę jeszcze bazarek, by spełnić Twoje życzenie ! Jesteś kochana ! Bardzo Ci dziękuję !!! Quote
Tola Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 23 minuty temu, elik napisał: Fantastyczna historia Pajdy z super widokiem na przyszłość :) Pajda. Zapraszam wszystkich cieplutko do psiej rodzinki:) Quote
elik Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 4 minuty temu, Tola napisał: Pajda. Zapraszam wszystkich cieplutko do psiej rodzinki:) Dziękuję Martusiu :) Właśnie stamtąd wróciłam dlatego napisałam, że Pandusię czeka super przyszłość. Zamierzam jej sekundować w drodze do DS :) Quote
Tola Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 46 minut temu, Havanka napisał: Bazarek już zamknięty. Udało się zebrać potrzebną kwotę na jutrzejszy transport i na dodatek jeszcze każdy psiaczek dostanie wyprawkę pieniężną ! Cel bazarku został osiągnięty, dzięki Waszej hojności i licznemu uczestnictwu, za co Wam wszystkim bardzo dziękuję ! Ode mnie też bukiet i ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy pomogli uzbierać tak piękną kwotę, psia rodzina będzie mogła rozpocząć nowe życie:) Eluni bardzo dziękuję za trud i zaangażowanie w prowadzeniu bazarku - w połączeniu z wielkim sercem darczyńców są tak wspaniałe efekty:) 1 Quote
Tola Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 8 godzin temu, elik napisał: A co z drugą sunią? Reszka i jej synek jadą jutro do szafirki. Przed nimi bardzo długa podróż. Sunia jest chora, przed nią jeszcze leczenie, szczeniaczek Bixi też ma świerzbowca, anemię:( Tutaj wątek maluszka, jest pod opieką Anuli i Bogusik Szczeniaczek Bixi 1 Quote
Recommended Posts