Jump to content
Dogomania

!Czarnulek z mega pechem...odczarujemy zły los....Tonik vel. Czaruś ma nowy dom w Warszawie <3

Recommended Posts

Posted

:) na razie nie wybrałam imienia ....

Jest szansa że pewna cudowna osoba przywiezie czarnulka w piątek do Krakowa...ale musze zorganizować transport z obecnego hoteliku do Warszawy. To ledwie 80 km a na razie odbijam się od ścian, ALE nie poddaje się :) a może ktos z dogo miałby auto i czas by w piątek przed południem odbyc taka podróż>>????? 80 km - w dwie strony będzie ok. 160 km

Jutro jeszcze czeka go wizyta u weta bo nie ma NIC nawet świstka o szczepieniach. Poprosiłam tylko o szczepienie na wścieklizne i odrobaczenie. Zamówie mu obroże Foresto. Czekam czekam...

Żeby się udało z tym piątkiem

Posted
8 minut temu, Marysia R. napisał:

Kiyoshi na kiedy jest potrzebny ten transport z Sochaczewa do Wa-wy?

Edit. Przepraszam, już wiem przecież jest napisane jak wół, że w piątek ;)

tak w piątek..Agata mogłaby go zabrać, ale ok. 13:30 musi wyjechać z Wawy i to jest terminarz bardzo napięty, więc o tak dalekim odbiciu z trasy nie ma mowy. Trzeba by więc ok. 13tej być już z psiakiem w Warszawie gdzies czekać na Agatke....

Może znacz kogoś ? zapłace oczywiście za ten transport. Na razie wszyscy odmawiają, Pani z hoteliku może jedynie kowałeczek go podwieśc ale to nic nie zmienia...Jeszcze została Pati..może ona da rade...ale poza nią to już nie mam innego pomysłu :(

Posted
14 minut temu, kiyoshi napisał:

tak w piątek..Agata mogłaby go zabrać, ale ok. 13:30 musi wyjechać z Wawy i to jest terminarz bardzo napięty, więc o tak dalekim odbiciu z trasy nie ma mowy. Trzeba by więc ok. 13tej być już z psiakiem w Warszawie gdzies czekać na Agatke....

Może znacz kogoś ? zapłace oczywiście za ten transport. Na razie wszyscy odmawiają, Pani z hoteliku może jedynie kowałeczek go podwieśc ale to nic nie zmienia...Jeszcze została Pati..może ona da rade...ale poza nią to już nie mam innego pomysłu :(

Ja teoretycznie mogłabym go przywieźć rano, tylko że ja dla odmiany muszę być o 11 w pracy i pytanie, czy dałoby się go gdzieś przetrzymać przez ten czas?

Posted
8 minut temu, Marysia R. napisał:

Ja teoretycznie mogłabym go przywieźć rano, tylko że ja dla odmiany muszę być o 11 w pracy i pytanie, czy dałoby się go gdzieś przetrzymać przez ten czas?

cholerka :( zapytam Agaty, ale ona chyba też prosto z pracy jedzie a to 2 godziny...kurcze :( dobra kochana...może zróbmy tak, że dam Ci znac jutro oki? dziś jeszcze spróbuje popytać

DZIĘKUJE CI BARDZO <3

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

cholerka :( zapytam Agaty, ale ona chyba też prosto z pracy jedzie a to 2 godziny...kurcze :( dobra kochana...może zróbmy tak, że dam Ci znac jutro oki? dziś jeszcze spróbuje popytać

DZIĘKUJE CI BARDZO <3

Jasne, daj znać :)

Posted
46 minut temu, kiyoshi napisał:

Już dam znać :) Pisze na priv, jest szansa że się dogramy wszyscy :)

Odpisałam :)

13 minut temu, agat21 napisał:

Na pewno się dogadamy :) Marysiu, masz chyba mój numer, umówmy się już bezpośrednio :)

Zgadza się, numer mam więc jak kiyoshi ustali kwestę z Panią z hoteliku to zadzwonię i się umówimy :)

Posted

Już jest coraz bliżej...już prawie wszystko dograne z piątkiem :) Piesku...

Na koncie kolejne wpłaty:

• Monika K. 20 zł
  • Edyta G. 30 zł
  • Patrycja Z 20 zł

DZIĘKUJE <3

Posted
23 minuty temu, Nesiowata napisał:

Jeśli nie będzie innej możliwości - mogę psa przetrzymać przez kilka godzin.

super. Witaj Nesiowata i dziękuje :) ALE juz na szczęście przetrzymanie jest ogarnięte. Marysia psa dowiezie przed pracą, opiekun juz jest ;) ANia psa odbierze od Agaty w Krakowie. Tylko jeszcze Panią z hoteliku poprosiłyśmy by kawałek wyjechała w strone Marysi...i czekam na odpowiedź...tak byłoby wygodniej...wczoraj jeszce 30 km wyjazd był możliwy....

DZIEKI ŻE JESTEŚCIE <3  <3

Zamówiłam czarnulkowi kilka potrzebnych rzeczy- obroże Foresto, obroże zwykła plus adresatke, szampon z odzywką. Musi to mieć bo bidak nic nie ma :( ...i żwacze na dobry początek żeby troche porzuł i sie odstresowywał. Zapłaciłam za wszystko 170 zł z groszami. Rozlicze jak dojdzie i Pani Ewa zrobi zdjęcia.

• Like 1
Posted
3 minuty temu, agat21 napisał:

Z Anią już dogadane :)

Piątek coraz bliżej :)

super, Wasza strona dziewczyny na medal opanowana :) :) jeszcze tylko Marysia musi umówić jutro z Panią z z hoteliku bo teraz się okazało, że Pani troszke niedyspozycyjna jednak :(  :( ale mam nadzieje, że Marysia jakoś ustali coś co będzie pasowac obu stronom...

Strasznie skomplikowany ten przekaz....

ALE JESTEM DOGOMANIACZKOM CUDOWNYM BARAARDZO WDZIĘCZNA :) <3

• Like 1
Posted

MARYSIA dziękuje z całego serca. Własnie ostatni element dopięty- Pani z hoteliku umówiła się z Marysia i mamy transport! Czarnulek nasz kochany w piątek ptrzenosi się do Krakowa pod naszą opieke.

Jejku...ale się ciesze. Będzie miał znowu dość trudny dzień w podróży ale to juz ostatni taki...potem sobie z miesiąc odpocznie u Pani Ewy, troszke weterynaryjnie ogarniemy, poobserwujemy.

Posted

Super! Czyli tylko muszę dogadać z Marysią przywiezienie jej do mnie i już będzie wszystko :)

Ale się najeździ bidulek w piątek. Mam nadzieję, że zniesie to dzielnie.

Posted

na koncie psiaka 20 zł od Katarzyna N. z Wawy, to chyba stała od Katarina z fb...tak mi się wydaje ;) DZIEKUJE <3

Jutro przemujemy czarnulka...Marysia, Agatka, Ania...kochane dziewczyny <3

• Like 2
Posted

Psiaczek już w naszych rekach. 

Marysia kochana odebrała go o umówione porze i już przekazała do osoby ktira chwilkę z nim pospaceruje czekając na podróż dalszą z Agatka. 

Czarnulke niestety CHORY. kaszle mocno o czym NIE WIEDZIAŁAM! szczepień nie zrobiła mu Pani z hoteliku bo jak pojechała z nim wczoraj do weta to ten zabronił szczepień że względy na kaszel. I dał antybiotyk :((((

Marysia ubrala psiatko w piekne szelki pożyczone od swojej suni więc jest bezpieczny. Eh 

Zaraz zadzwonię do Pani Ewy z DT żeby się przygotowała

MARYSIU DZIĘKUJĘ CI SERCE!! :) 

IMG_0902.jpg

IMG_0900_01.jpg

• Like 2
  • Upvote 1