Havanka Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Dzisiaj przeniosłam ogłoszenie Tobisia z Poznania na Zieloną Górę, bo mimo wyróżnienia, przestało być oglądane. Moze w nowym miejscu coś drgnie? Quote
Nadziejka Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Kruszenku zagladam z milionem cieplych mysli tulinek Quote
Nadziejka Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Tobiaszku tulinkam kokany chlodziku ciutke zasylam Quote
Livka Posted June 13, 2020 Author Posted June 13, 2020 Dnia 11.06.2020 o 13:03, Havanka napisał: Dzisiaj przeniosłam ogłoszenie Tobisia z Poznania na Zieloną Górę, bo mimo wyróżnienia, przestało być oglądane. Moze w nowym miejscu coś drgnie? Dziękuję Havanko :) Dnia 12.06.2020 o 17:28, Nadziejka napisał: Kruszenku zagladam z milionem cieplych mysli tulinek 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Tobiaszku tulinkam kokany chlodziku ciutke zasylam Dziękuję Nadziejko, że jesteś z nami :) Tobiś nadal zmaga się z lambliami :( kupka jest nieładna i wet zrobił test na kokcydia , niestety wynik pozytywny :( Dlatego Tobiś pomimo tego, że sporo je, jest nadal chudziutki. Dostał lek w zastrzyku i nadal trzeba obserwować kupę. Pomimo przeciwności nasz szkrabek jest pogodny, merda ogonkiem, ma mięciutkie i błyszczące futerko. Jest zainteresowany otoczeniem i bardzo dobrze odnajduje się w przestrzeni. Wrzucę fotki Tobisia jak tylko zgram na kompa. Quote
Nadziejka Posted June 13, 2020 Posted June 13, 2020 Najcudowniejszy dziadziunio swiata modlimy o zdrowenko modlimy i rdujemy z kazdej chwili malego kruszenka Quote
Livka Posted June 14, 2020 Author Posted June 14, 2020 Malutek jest samotny ... Z powodu tych paskudztw, które go dręczą nie ma kontaktu z innymi psami :( Quote
Gabi79 Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Dnia 14.06.2020 o 09:23, Livka napisał: Malutek jest samotny ... Z powodu tych paskudztw, które go dręczą nie ma kontaktu z innymi psami :( Bidunio, ale najważniejsze, że jest w hoteliku, a nie w schronisku Quote
Nadziejka Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Witaj Tobiaszku krusztyneczku Witaj Livko zagladam tulinkam maluniego choc z dalekosci 1 Quote
Nadziejka Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 https://www.ratujemyzwierzaki.pl/ratujemy-psy-ze-schroniska-w-radysach?fbclid=IwAR10CqLwI6eEV8wbGmQPCDmb0CTRtMP9SC8v-r-1tM88UjvEDphtxiKk29A trwa interwencja w Radysach ...modlmy za wszystjie zwierzeta aby udalo sie jak najwiecej uratowac nizej transmisja na zywo https://www.facebook.com/fitmatkawariatka/videos/694043811417879/UzpfSTc5MjQ0MjI0NDE0NDU3ODpWSzo2OTQwNDM4MTE0MTc4Nzk/ Quote
Livka Posted June 17, 2020 Author Posted June 17, 2020 Tobiaszek wyróżniony na Gliwice :) https://www.olx.pl/oferta/starszy-tobiaszek-w-typie-jamnika-CID103-IDFoaUd.html#5ee822c8ba;promoted Quote
Nadziejka Posted June 19, 2020 Posted June 19, 2020 Tobiaszku kochany tulinkam cieplutko jeszcze chwilenka jeszcze ciut i bedziesz mogl maszerwac z braciszkami spacerkowac Liveczko a moze by tez zdjatko z sunia wstawic w ogloszonko? Quote
Nadziejka Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Mozna by jeszcze dopisac w ogloszeniach Badz moimi oczenkami,Daj cieply kacik bezpieczny Odwdziecze sie miloscia spokojnoscia ponad wszystko Quote
Livka Posted June 20, 2020 Author Posted June 20, 2020 13 godzin temu, Nadziejka napisał: Tobiaszku kochany tulinkam cieplutko jeszcze chwilenka jeszcze ciut i bedziesz mogl maszerwac z braciszkami spacerkowac Liveczko a moze by tez zdjatko z sunia wstawic w oglos Dołożyłam zdjęcia z sunieczką :) Quote
Nadziejka Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Livko to ostalo jeno kilkanascie zlotych Tobiaszkowi? Quote
Livka Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Livko to ostalo jeno kilkanascie zlotych Tobiaszkowi? Nie martw się Nadziejko. Tobiaszkowi się krzywda nie stanie. Nie pozwolę na to :) Niedługo poczynię jakiś bazar, w tej chwili brakuje mi trochę czasu bo mam męża w szpitalu ... 1 Quote
szafirka Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Tobiś nie ma kontaktu z innymi psiakami, ale na dworze głównie drepcze, jest cały czas w ruchu, w biegu wącha trawkę, więc chyba nie jest mu bardzo przykro. Je sporo i bardzo dobrze wie, co mu przysługuje. Ostatnio dałam mu do miseczki samą suchą karmę i poszłam do lodówki po otwartą puszkę z mokrą karmą, w tym czasie Tobi stał obok miski i szczekał, a chrupków nie ruszył, dopiero jak wróciłam i dołożyłam mięska, to wsuwał całość ze smakiem :) Od 7 dni Tobiś ma cały czas twardą kupę. Wet powiedział, że jest prawie pewne, że kokcydia wyginęły i teraz musimy poczekać, aż organizm zwalczy lamblię. Zasugerował badanie kału pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku kolejnego, ponieważ organizm potrzebuje czasu. Quote
Recommended Posts