jankamałpa Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 3 minuty temu, Tyśka) napisał: Ja też czekam na wynik wizyty. Też zaglądam. Quote
Livka Posted December 28, 2020 Author Posted December 28, 2020 Dostałam info od elik, że wizyta odbędzie się jutro około godziny 15-tej. Jeszcze trochę musimy poczekać. Quote
Gabi79 Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 15 minut temu, Livka napisał: Dostałam info od elik, że wizyta odbędzie się jutro około godziny 15-tej. Jeszcze trochę musimy poczekać. O rany, na zawał można zejść. Trzymam kciuki za wynik wizyty. Quote
Livka Posted December 28, 2020 Author Posted December 28, 2020 8 minut temu, Gabi79 napisał: O rany, na zawał można zejść. Trzymam kciuki za wynik wizyty. Mam to samo ;) Quote
elik Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Tak to już dzisiaj i już jest po wizycie :) Wyszła super, Tobiaszek może jechać, ale to Livka zadecyduje :) Sylwia, która wykonała wizytę, tak mi napisała: Witam, jeżeli chodzi o wizyte PA to wszystko super! Dawno nie spotkałam na wizycie tak dobrego i świadomego jeżeli chodzi o adopcje psiaka osoby. Pani od lat ma psy. Jest na emeryturze i swoj czas chce poświecić na pomaganie zwierzakom. Domek w stylu skandynawskim urzadzony w specyficzny starodawny sposób lecz z klimatem i widać ze to dom osoby kochajacej zwierzeta i maja caly dom do dyspozycji. Dostaja bardzo dobra weterynaryjna karmę. Psina Buka jak i kotki bardzo zadbane i ułożone. Pani jest świadoma jeżeli chodzi o adopcje starszego niewidomego psiaka i takim chce pomagac by miały godne życie w ostatnich latach. Ogromne serce do zwierząt jak i pracy z nimi. Są zakupione smycze na spacerki, psiak oczywiście w domu na kanapie. Myślę że to wspaniały dom dla Tobiaszka. Bedzie miał kochajacy ciepły dom i stałą opieke :) Chętnie mogę zrobić też wizytę po adopcyjna by sprawdzić jak się Tobiaszek zaklimatyzował i zrobić zdjecia. I co Livka na to? :) 2 Quote
Livka Posted December 29, 2020 Author Posted December 29, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Tak to już dzisiaj i już jest po wizycie :) Wyszła super, Tobiaszek może jechać, ale to Livka zadecyduje :) Sylwia, która wykonała wizytę, tak mi napisała: Witam, jeżeli chodzi o wizyte PA to wszystko super! Dawno nie spotkałam na wizycie tak dobrego i świadomego jeżeli chodzi o adopcje psiaka osoby. Pani od lat ma psy. Jest na emeryturze i swoj czas chce poświecić na pomaganie zwierzakom. Domek w stylu skandynawskim urzadzony w specyficzny starodawny sposób lecz z klimatem i widać ze to dom osoby kochajacej zwierzeta i maja caly dom do dyspozycji. Dostaja bardzo dobra weterynaryjna karmę. Psina Buka jak i kotki bardzo zadbane i ułożone. Pani jest świadoma jeżeli chodzi o adopcje starszego niewidomego psiaka i takim chce pomagac by miały godne życie w ostatnich latach. Ogromne serce do zwierząt jak i pracy z nimi. Są zakupione smycze na spacerki, psiak oczywiście w domu na kanapie. Myślę że to wspaniały dom dla Tobiaszka. Bedzie miał kochajacy ciepły dom i stałą opieke :) Chętnie mogę zrobić też wizytę po adopcyjna by sprawdzić jak się Tobiaszek zaklimatyzował i zrobić zdjecia. I co Livka na to? :) Livka jest przeszczęśliwa :) Skacze ze szczęścia do nieba. Dziękuję Wam kochane dziewczyny z całego serca :) Droga elik Tobie i Pani Sylwii za wizytę ! Kiedy Tobiaszek mógłby pojechać do Pani ? Quote
Livka Posted December 29, 2020 Author Posted December 29, 2020 Tak bardzo się cieszę - jupiiiii ! Elik poproszę kontakt do Pani - adres, telefon ... Tobiaszku pakujemy walichy ... 1 1 Quote
mari23 Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Wow. Brzmi jak bajka... :) aż się popłakałam z radości... :) Quote
Poker Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Ale radocha, aż wierzyć się nie chce. Ja zawsze mam obawy przy adopcjach niewidomych psów. Czy wszystko jest dobrze zabezpieczone , żeby nie wpadł gdzieś albo nie wypadł skądś. Myślę , że dla bezpieczeństwa nie powinien sam chodzić po schodach , ewentualnie na smyczy. Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Wiadomo już kiedy Tobiaszek przeprowadza się na swoje? :)) Quote
Livka Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 Kochani :) Dobre wieści. Jestem po rozmowie z Panią Elżbietą, która chce dać domek naszemu Tobiaszkowi. To bardzo spokojna, zrównoważona i ciepła osoba. Jej dom jest ostoją spokoju. Ma dwa kotki i 5-cio letnią sunię Bukę. Mówi o nich "moje stadko" :) Odwiedza ją rodzinka i wnuki. Wszyscy już ciekawi nowego domownika :) Do nowego domu Tobiaszek pojedzie z TZ Szafirki prawdopodobnie już w sobotę. Czekam na potwierdzenie terminu. Quote
Poker Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Koniec roku to okres cudów. DS dal Tobiaszka jest jednym z nich. 1 Quote
Livka Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 Też tak to odbieram. Gdyby nie elik i jej Millo cudu by nie było ... Quote
Livka Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 Kochani ! Pomożecie uzbierać troszkę kasy na podróż Tobisia ? Zapraszam na bazarek transportowy - KLIK Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Bosko :) Ja dzisiaj mialam zapytanie na olx, ale okazało się idiotyczne ;) Quote
Livka Posted December 31, 2020 Author Posted December 31, 2020 Termin wyjazdu Tobiaszka przesunął się na poniedziałek. Zapraszam na bazarek transportowy :) Quote
Recommended Posts