Livka Posted August 4, 2020 Author Posted August 4, 2020 Czy coś się dzieje z dogo ? Nie potrafię zapisać posta rozliczeniowego :( 1 Quote
ewu Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 23 godziny temu, Livka napisał: Czy coś się dzieje z dogo ? Nie potrafię zapisać posta rozliczeniowego :( Ja się nauczyłam wklejać zdjęcia a teraz ponownie mi nie wychodzi. Tez nie wiem czemu. Quote
ewu Posted August 5, 2020 Posted August 5, 2020 O Tobisiu i innych bidusiach czytam ale pisać nie zawsze moge. Dzisiaj o dziwo. komputer się nie blokuje, tylko klawiatura ekranowa dziala . Z telefonu nie umiem wyszukiwac wątków . Quote
ewu Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Tobis mial wielkie szczęście , ma dobra opieke i mnóstwo przyjaciół na dogo Quote
Tyśka) Posted August 6, 2020 Posted August 6, 2020 Tobiaszek na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/skazany-na-smierc-ufny-kochany-jamniczek-CID103-IDG1yg8.html Z takim samym opisem poogłaszałam go na FB. PS: Czy jest szansa na domowo-kanapowe zdjęcia Tobisia? Quote
Livka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Tobiaszek na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/skazany-na-smierc-ufny-kochany-jamniczek-CID103-IDG1yg8.html Z takim samym opisem poogłaszałam go na FB. PS: Czy jest szansa na domowo-kanapowe zdjęcia Tobisia? Tysiu, pięknie dziękuję. Hania obiecała nowe fotki, takie do ogłoszeń. W sobotę ma być piękna pogoda więc myślę, że nic nie stanie na przeszkodzie w sesji zdjęciowej Tobiaszka :) Quote
Livka Posted August 6, 2020 Author Posted August 6, 2020 Ogłoszenie Tobiaszkowe na olx - wyróżnione :) 1 Quote
mari23 Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Dnia 5.08.2020 o 17:45, ewu napisał: Ja się nauczyłam wklejać zdjęcia a teraz ponownie mi nie wychodzi. Tez nie wiem czemu. ja też mam problem z wklejaniem zdjęć :( Quote
Havanka Posted August 7, 2020 Posted August 7, 2020 Zaglądam do Tobisia z nadzieją na domek, bo w ogłoszeniu pojawiło się odkrycie numeru telefonu. Ale widzę, ze na razie cisza w tym temacie... Quote
Livka Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 14 godzin temu, Havanka napisał: Zaglądam do Tobisia z nadzieją na domek, bo w ogłoszeniu pojawiło się odkrycie numeru telefonu. Ale widzę, ze na razie cisza w tym temacie... Niestety cisza ... Quote
jankamałpa Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 8 godzin temu, Livka napisał: Niestety cisza ... A ma ogłoszenie na Kraków? Już wiem - nie ma. Quote
Livka Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 9 godzin temu, jankamałpa napisał: A ma ogłoszenie na Kraków? Już wiem - nie ma. Nie ma na Kraków. Quote
jankamałpa Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 4 godziny temu, Livka napisał: Nie ma na Kraków. Mam na Kraków ogłoszenie psiaka, który pojechał do domu - to podmienie, ale jutro dopiero bo dziś w pracy jestem. Quote
Livka Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Mam na Kraków ogłoszenie psiaka, który pojechał do domu - to podmienie, ale jutro dopiero bo dziś w pracy jestem. Dzięki kochana - boję się trochę, że olx usunie mi w końcu ogłoszenia Tobisia. Bądźmy dobrej myśli :) Quote
jankamałpa Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 5 godzin temu, Livka napisał: Dzięki kochana - boję się trochę, że olx usunie mi w końcu ogłoszenia Tobisia. Bądźmy dobrej myśli :) to tak dużo ich jest? Quote
jankamałpa Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Zrobiłam tak na szybko na Kraków, u mnie ma na imię Tolek. Będę jeszcze doskonalić tekst.https://www.olx.pl/oferta/tolek-jamnikowate-cudo-CID103-IDwwq7p.html 1 Quote
Tyśka) Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 A tutaj post na FB, jakby ktoś miał ochotę udostępnić: https://www.facebook.com/groups/adopcjezwierzat/?post_id=1602690823266526 Quote
Livka Posted August 10, 2020 Author Posted August 10, 2020 18 godzin temu, jankamałpa napisał: Zrobiłam tak na szybko na Kraków, u mnie ma na imię Tolek. Będę jeszcze doskonalić tekst.https://www.olx.pl/oferta/tolek-jamnikowate-cudo-CID103-IDwwq7p.html Wyróżniłam :) Quote
Tyśka) Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 Jak czuje się Tobiaszek? Podniosłam psiaka na gtupach na FB, ale im więcej osób go udostępni na różnych grupach, tym lepiej. Quote
jankamałpa Posted August 11, 2020 Posted August 11, 2020 I nikt nie dzowni? Bo pobrań nr telefonu jest dużo:(. Quote
Livka Posted August 12, 2020 Author Posted August 12, 2020 Dnia 11.08.2020 o 13:21, Tyś(ka) napisał: Jak czuje się Tobiaszek? Podniosłam psiaka na gtupach na FB, ale im więcej osób go udostępni na różnych grupach, tym lepiej. Szafirka pisze, że Tobiś dużo spaceruje i dużo śpi ;) Lubi psie i kocie towarzystwo, ale nie bawi się. Najważniejsze, ze coś jednak widzi, jakieś kontury, zarysy. Żyje w swoim świecie, ale jest przekochanym milusiem :) Tobiś udostępniony na FB :) 21 godzin temu, jankamałpa napisał: I nikt nie dzowni? Bo pobrań nr telefonu jest dużo:(. Niestety cisza :( Jutro wstawię domowe fotki Tobiaszka, dziś już nie dam rady. 1 Quote
Tyśka) Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Kochany dziadeczek :) Czekam na zdjęcia :) Quote
Recommended Posts