Nadziejka Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Kciuki i mnostwo pozdrowien dla meza Liveczko Twarda kupeka huraaaa bedzie coraz lepiej i wszystkie lambliozy wygina pozdrawiam tulinkam zaraz Liveczko juz tuz tuz koncze kramik Tobieszkowy narazie bedzie ok 36 zl ale wyczaruje kolejny Quote
Nadziejka Posted June 21, 2020 Posted June 21, 2020 Teraz patrzam na kramik i jest Cegielenka Radkowa i zakupy wiec edzie wiecej pieniazka od Dobrychduszek Quote
Livka Posted June 21, 2020 Author Posted June 21, 2020 6 godzin temu, szafirka napisał: Tobiś nie ma kontaktu z innymi psiakami, ale na dworze głównie drepcze, jest cały czas w ruchu, w biegu wącha trawkę, więc chyba nie jest mu bardzo przykro. Je sporo i bardzo dobrze wie, co mu przysługuje. Ostatnio dałam mu do miseczki samą suchą karmę i poszłam do lodówki po otwartą puszkę z mokrą karmą, w tym czasie Tobi stał obok miski i szczekał, a chrupków nie ruszył, dopiero jak wróciłam i dołożyłam mięska, to wsuwał całość ze smakiem :) Od 7 dni Tobiś ma cały czas twardą kupę. Wet powiedział, że jest prawie pewne, że kokcydia wyginęły i teraz musimy poczekać, aż organizm zwalczy lamblię. Zasugerował badanie kału pod koniec przyszłego tygodnia lub na początku kolejnego, ponieważ organizm potrzebuje czasu. Dobre wiadomości oby tak dalej :) Dziękuję Haniu za opiekę nad Tobisiem :) Czekam na rachunek za weta i co tam jeszcze jest do zapłacenia. 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Kciuki i mnostwo pozdrowien dla meza Liveczko Twarda kupeka huraaaa bedzie coraz lepiej i wszystkie lambliozy wygina pozdrawiam tulinkam zaraz Liveczko juz tuz tuz koncze kramik Tobieszkowy narazie bedzie ok 36 zl ale wyczaruje kolejny 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Teraz patrzam na kramik i jest Cegielenka Radkowa i zakupy wiec edzie wiecej pieniazka od Dobrychduszek Dziękuje Nadziejko z całego serca :) Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Czaruje czaruje Tobiaszkowi moze bedzie juz dzis wieczor czynny 1 Quote
Nadziejka Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Dnia 6.06.2020 o 14:53, Nadziejka napisał: Tobiaszku ciocia choc maluni wyczarowala Rozliczony!70 zl i 50 gr zaczarowany maluni Tobiaszkowi dla dzieci i dla straszych.zajrzyj prosze Dobreaduszko do 22.06. zapraszam z calej duszy Livko dzis sie zakonczyl i odrazu dzis poslalam pieniazki 70 zl z gr dla maltuszeczka kokanego bedziesz miec jutro na koncie a cioteczki mi dosla za fantuski pozdrawiam ogrooomnie maluszka Quote
Nadziejka Posted June 23, 2020 Posted June 23, 2020 Zaczarowany kolejny Tobiaszkowi z serca zapraszam !Dobreduszki zapraszam po fantuszki! dla Tobiaszka.do 15.07. Quote
szafirka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Tobiś dreptaczek pozdrawia :) P.S. Kupa nadal twarda, oby to był koniec problemów z pasożytami. https://youtu.be/8RDQnZ7L8L4 2 Quote
szafirka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Przesyłam rachunek za mokrą karmę. Za weta mam zapłacić na koniec leczenia, czyli mam nadzieję po kolejnym badaniu kupy Tobisia. Pobyt Tobiego w hotelu w czerwcu wyniesie 360 zł. Quote
Livka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 Tobiś cudny - rozczulający :) Zaraz zrobię przelew :) Quote
Livka Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 Dnia 22.06.2020 o 23:35, Nadziejka napisał: Livko dzis sie zakonczyl i odrazu dzis poslalam pieniazki 70 zl z gr dla maltuszeczka kokanego bedziesz miec jutro na koncie a cioteczki mi dosla za fantuski pozdrawiam ogrooomnie maluszka Dziękuję z serca - 70,50 zł wczoraj wpłynęło na konto Tobisia :) Nadziejko - wielki buziak :) Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Loveczko z calego serducha przytulam maluszka jutro podesle deklaracje nasza z Nadziejkowa 30 zl 1 Quote
Nadziejka Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 26 minut temu, Nadziejka napisał: Loveczko z calego serducha przytulam maluszka jutro podesle deklaracje nasza z Nadziejkowa 30 zl Liveczko jeszcze deklaracja od mojej psiapsioleczki kotelkowej Malgoni 10 zl jednorazowa deklaracja od Maminki Synciowej 10 zl jednorazowa wszystko posle lada dzien 1 Quote
Livka Posted June 25, 2020 Author Posted June 25, 2020 Oj Nadziejko skąd w Tobie tyle miłości ? Nie wiem jak dziękować ... Quote
Nadziejka Posted June 25, 2020 Posted June 25, 2020 Dziekuja ja dziekuje Liveczko z calego serca ze malenki tupteczek zaopiekowany dobranoc maluszku zdrowiej kochany zdrowiej 1 Quote
Tyśka) Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 Livko, a może pokaż Tobisia na grupach staruszkowych na FB? Quote
Livka Posted June 26, 2020 Author Posted June 26, 2020 Hania - Szafirka obiecała udostępnić go na swojej stronie i w grupach adopcyjnych :) Tobiś jest taki fajniutki, żeby tylko znalazł się ktoś z sercem do starszych psiaków. 1 Quote
Nadziejka Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Domku domku ukaz odezwij sie bardzo bardzo potrzebuje Cie Tobiaszek Quote
rozi Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Niech się najpierw wyleczy. Kto weźmie psa z lambliami... Quote
Nadziejka Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Tobiaszku dzien i noc modlimy za najlepsze spokojne zycie a moze juz robaluchy poszly precz maluszku abys mogl z innymi lapenkami sobie tuptusiac Quote
Recommended Posts