Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Bez jednego zera :) ciociun bo mnie zaraz rozpucy i jak wwpadne na te Niepolomince ...to bedzie dla nich szokens ciociu zaraz podesle Tobie num na infolinie poczty i tam masz sie dowiedziec dlaczego tak wpisali a nic absolutnie nie doreczyli to masz byc ciociu Ty jako odbiorca adreesat paczki .. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Ciociu Elu podaje ten numer trl na infolinie pocztowa poczta polska num stacjonarny 801 333 444 Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 A num komorki 48 438 420 600 ciociu dzwon prosze jak bediesz miala czasu i miej num paczki przy sobie Quote
Radek Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: trzeba to sprawdzic Tylko jak? 2 godziny temu, elik napisał: Nawet bardzo :) Mam nadzieję, że nie lunatykuję;) 2 godziny temu, elik napisał: Bez jednego zera :) To w sumie daleko nie jest;) Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 6 minut temu, Nadziejka napisał: A num komorki 48 438 420 600 ciociu dzwon prosze jak bediesz miala czasu i miej num paczki przy sobie Tam też można sprawdzać gdzie aktualnie jest przesyłka? Nie odeślą na e-monitoring? Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 3 minuty temu, elik napisał: Tam też można sprawdzać gdzie aktualnie jest przesyłka? Nie odeślą na e-monitoring? Ciociu ta pani z tego info mowila abys Ty dzwonila Elu jako adrestka paczki nie odesla tylko bede sprawdzac dzwon prosze widzisz ciociu jakie ogromne klopty...o ludu Ciocia nawet nie przypuszczlalam ze takie klopty boc bym ani nie slala przeciez ...zebys jeszcze musiala sie wywiadywac czekac martwic Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Ciociu zadzwoniłam na infolinię i po kilku minutach wysłuchiwania ich komunikatów dowiedziałam się, że jestem 16-ta w kolejce oczekujących na połączenie z konsultantem. Nie stać mnie na tak długie oczekiwanie Ciociu :( Złóż reklamację Ciociu na poczcie nadania i niech wyjaśniają co się z paczką dzieje. Nie widzę innej możliwości Ciociu :( Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Ciociu zadzwoniłam na infolinię i po kilku minutach wysłuchiwania ich komunikatów dowiedziałam się, że jestem 16-ta w kolejce oczekujących na połączenie z konsultantem. Nie stać mnie na tak długie oczekiwanie Ciociu :(i Złóż reklamację Ciociu na poczcie nadania i niech wyjaśniają co się z paczką dzieje. Nie widzę innej możliwości Ciociu :( jesli to ten num komorki to przeciez masz rozmowy bezplatne wiec nie bedzie platne trzeba poczekac czasem az do skutku probowac reklamacji robic nie bede boc moze da rade w tym tygodniu wyjasnic dop po 2 tyg mozna reklamowac Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 32 minuty temu, elik napisał: Ciociu zadzwoniłam na infolinię i po kilku minutach wysłuchiwania ich komunikatów dowiedziałam się, że jestem 16-ta w kolejce oczekujących na połączenie z konsultantem. Nie stać mnie na tak długie oczekiwanie Ciociu :( Złóż reklamację Ciociu na poczcie nadania i niech wyjaśniają co się z paczką dzieje. Nie widzę innej możliwości Ciociu :( dodzwonilam sie kosztow nie bedzie bo to tez komorkowy n umer pan z infolinii prosi aby jeszcze dzis poczekac i sprawdzac w domu czy moze jest juz jakies awizo jesli do jutra awizo sie w skrzynce nie pojawi , wtedy trzeba dzwonic znow na te sama info i wtedy zarzadza interwencje na temat tej paczki jesli zas awizo bedzie , to tzeba pake odebrac i sprawdzic koniecznie czy jest tam wszystko co powinno byc w razie czego mam dzwonic na te info skoro adresat nie moze mam dzwonic ja codzien do godz 20 teraz trzeba tr poczekac moze akurata to awizo bedzie jesli nie to znaczy ze ktos sobie zarty zrobil lub przywlaszcyl wielka paczke cala zawartosci.. wtedy beda inspektorzy wyjasniac Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Czesto pisze ,,Ciociu ,, z szacunku do osoby starszej mnie jesli to za duzo tych,,Cioc,, nie bede uzywac tego zwrotu Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Ciociu w Krakowie będę w niedzielę i wtedy będę mogła sprawdzić czy jest to awizo. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 35 minut temu, elik napisał: Ciociu zadzwoniłam na infolinię i po kilku minutach wysłuchiwania ich komunikatów dowiedziałam się, że jestem 16-ta w kolejce oczekujących na połączenie z konsultantem. Nie stać mnie na tak długie oczekiwanie Ciociu :( Złóż reklamację Ciociu na poczcie nadania i niech wyjaśniają co się z paczką dzieje. Nie widzę innej możliwości Ciociu :( w jakim czasie Panstwo beda w domu w najblizszych dniach? celem sprawdzenia czy jest awizo Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 1 minutę temu, elik napisał: W Krakowie będę w niedzielę i wtedy będę mogła sprawdzić czy jest to awizo. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Dobrze wiec czekamy spokojnie do niedzieli jesli nie bedzie , to znaczy ze rozkkradli ..zawieruszyli... i zaraz w poniedzialek trzeba bedzie wtedy dzownic na ten num info dodzwonilam po kilku minutach trzeba czekac tak , mialam num 13 ale dosc szybko poszlo Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Przyszło mi do głowizny, żeby zadzwonić do sąsiadki vis a vis i zapytać czy nie odebrała przesyłki dla mnie. Okazuje się, że wczoraj odebrała dla mnie dość dużą paczkę. Myślę, że to ta od Ciebie Nadziejko. Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Przed chwilą, elik napisał: Przyszło mi do głowizny, żeby zadzwonić do sąsiadki vis a vis i zapytać czy nie odebrała przesyłki dla mnie. Okazuje się, że wczoraj odebrała dla mnie dość dużą paczkę. Myślę, że to ta od Ciebie Nadziejko. Czy Elzbieta chce abym zajechalla na ten Krakow i natrzaskalla klaspiorw ze dwiescie ??!!!!! to wczesniej Elzbieta nie mogla dzwonic i pytac somsiadke???? Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 8 minut temu, Nadziejka napisał: Czesto pisze ,,Ciociu ,, z szacunku do osoby starszej mnie jesli to za duzo tych,,Cioc,, nie bede uzywac tego zwrotu Ja piszę do Ciebie Ciociu, bo Ty tak do mnie, ale nie ma potrzeby z szacunku, czy też nie, pisać inaczej niż per Ty, tak tu na dogo się do siebie zwracamy i niech tak będzie także między nami :) Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 4 minuty temu, elik napisał: Przyszło mi do głowizny, żeby zadzwonić do sąsiadki vis a vis i zapytać czy nie odebrała przesyłki dla mnie. Okazuje się, że wczoraj odebrała dla mnie dość dużą paczkę. Myślę, że to ta od Ciebie Nadziejko. robi sie coraz ciekawiej Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Czy Elzbieta chce abym zajechalla na ten Krakow i natrzaskalla klaspiorw ze dwiescie ??!!!!! to wczesniej Elzbieta nie mogla dzwonic i pytac somsiadke???? Przyjechać zawsze możesz :) ale klapsów nie kcem o nie :) Ten cały monitoring wprowadził nas w błąd, bo z jakiego powodu piszą, że doręczono w Niepołomicach???? Czy to Niepołomice dostarczają paczki w Krakowie? Gdyby było odwrotnie, to zrozumiałe, ale Niepołomice do Krakowa To chyba ze sto doręczycieli byłoby potrzeba w Niepołomicach zatrudnić. Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: gesto sie robic Gęsto??? Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 atmosfera sie zagescza, jak w dobrych kryminalach Quote
Recommended Posts