Radek Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: mniam Szkoda, że lajki wszystkie przed snem zużyłem. Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: Szkoda, że lajki wszystkie przed snem zużyłem. moze w czasie snu? Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Ciociunia sprawdzali na poczcie te wielka pake priorytet wczoraj doreczono ale w Niepolomicach Dnia 3.05.2020 o 19:57, elik napisał: Zgadza się, razem :) czy musieliscie specjalnie jechac? czy wszystko dobrze? pozdrawiam serdecznie coz to za nowosci wymyslila poczta ... Quote
Radek Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: moze w czasie snu? To by było niepokojące. Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Przed chwilą, Radek napisał: To by było niepokojące. trzeba to sprawdzic 1 Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 23 minuty temu, Nadziejka napisał: Ciociunia sprawdzali na poczcie te wielka pake priorytet wczoraj doreczono ale w Niepolomicach czy musieliscie specjalnie jechac? czy wszystko dobrze? pozdrawiam serdecznie No właśnie nie wiem czemu w Niepołomicach. Priorytet od tygodnia jest dostarczany i nadal nie dostarczony. W naszym kraju od dawna nic nie jest normalnie, ale żeby z Krakowa do Niepołomic trzeba było po odbiór paczki jechać to by już szczyt nienormalności. Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 23 minuty temu, Radek napisał: To by było niepokojące. Nawet bardzo :) Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 1 minutę temu, elik napisał: No właśnie nie wiem czemu w Niepołomicach. Priorytet od tygodnia jest dostarczany i nadal nie dostarczony. W naszym kraju od dawna nic nie jest normalnie, ale żeby z Krakowa do Niepołomic trzeba było po odbiór paczki jechać to by już szczyt nienormalności. o matko ale kobitka na poczcie mwe ze dostarczony ! tak maja w tych swoich zapiskach ...czyli ze jeszcze nie dotarlo?? Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 jest w sledzenie przesylek ze Doreczono w Niepolomicach kobitka miwi aby nie martwic bo juz doreczony ..... no to wsycko mi opadlo... Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 No właśnie Przekazano do doręczenia 2020-05-04 09:04 WER Niepołomice Doręczono 2020-05-04 18:26 WER Niepołomice Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Rozmawiałaś z panią na poczcie i powiedziała, że dostarczono paczkę? A jak ją zaadresowałaś? Do Niepołomic? Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Przed chwilą, Kamila Proc napisał: to tylko 300 kilosow Bez jednego zera :) Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 5 minut temu, elik napisał: Rozmawiałaś z panią na poczcie i powiedziała, że dostarczono paczkę? A jak ją zaadresowałaś? Do Niepołomic? Ciocia moze jestem schorowana ale nie jestem debiliuszem nie adresuje tam gdzie wogole nic nie mam zapisane .podane skoro Twoj adres na Wyslouchow to adresowlalam na Wyslouchow po co pytac czy adresowlalam na Niepolomice? pytalalm teraz tel na poczcie mojej wczesniej bylam wysylac i odrazu pyatalam teraz zadzwonilam i kobita mowi ze maja na sto procent zaznaczone ze; Doreczona Niepolomice kazala dzwonic na poczte twoja w Krakowie aby to wyjasnic jesli mozesz masz czas to zadzwon prosze na poczte swoja ciocia? podaje num mojej na ul Matejki gdzie slalam i gdzie mam taka informacje 885 951 669 Sosnowiec Matejki Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 Przepraszam Ciociu, nie denerwuj się. Mówisz, że doręczono w Niepołomicach, dlatego pytam, żeby mieć pewność, gdy będę rozmawiać z pocztą, ale okazuje się, że to nie talkie łatwe. Ne telefonu jaki znalazłam w necie jest niedostępny, to słyszę po wybraniu tego numeru. Jestem teraz na działce i nie mam możliwości sprawdzenia osobiście. Z resztą jeśli paczka została doręczona, to tylko Ty możesz rozmawiać w sprawie i żądać wyjaśnień. Niech ta pani z Twojej poczty wyjaśnia co się z paczką stało. Na mojej poczcie nawet gdybym tam poszła, nic nie będą wiedzieć i powiedzą, że to nie ich sprawa, niech wyjaśnia poczta, która paczkę przyjęła. Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 16 minut temu, elik napisał: Bez jednego zera :) z Krakowa? Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 9 minut temu, Nadziejka napisał: podaje num mojej na ul Matejki gdzie slalam i gdzie mam taka informacje 885 951 669 Sosnowiec Matejki Reklamować przesyłkę4 może tylko nadawca. Tylko Ty Nadziejko możesz złożyć reklamację. Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: z Krakowa? Tak :) Dokładnie około 25 km w zależności z którego miejsca w Krakowie startujesz. Do Puszczy Niepołomickiej jeździli królowie (z Krakowa) na polowania więc nie mogła być aż tak daleko :) Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Przepraszam Ciociu, nie denerwuj się. Mówisz, że doręczono w Niepołomicach, dlatego pytam, żeby mieć pewność, gdy będę rozmawiać z pocztą, ale okazuje się, że to nie talkie łatwe. Ne telefonu jaki znalazłam w necie jest niedostępny, to słyszę po wybraniu tego numeru. Jestem teraz na działce i nie mam możliwości sprawdzenia osobiście. Z resztą jeśli paczka została doręczona, to tylko Ty możesz rozmawiać w sprawie i żądać wyjaśnień. Niech ta pani z Twojej poczty wyjaśnia co się z paczką stało. Na mojej poczcie nawet gdybym tam poszła, nic nie będą wiedzieć i powiedzą, że to nie ich sprawa, niech wyjaśnia poczta, która paczkę przyjęła. Ciociaa sie ne denerwuj absolutnie przepraszam widisz boc to tak nieladnie zabrzmiallo hoho ciocie nie zlosci ja cymbaliusz kompiuterowy ale ale przesylki zawsze posylam tam gdzie adresy wiec czekamy czekamy a dzwonilam znow babka z poczty mowi zeby dzwonic z num paczki jak nie dojdzie w ciagu kolejnego tygodnia do Twojej poczty ciociu i abys Ty dzownila z pytaniem czemu utelo tam wlasnie i trzeba miec num paczki przygotowany tutaj maja zaznaczone ze utknela w Niepolomocach martwie .. boc i do Malgoska slalam pake duza i tez widze w sledzeniu ze jest w Niepolomicach ... o ludu mojci bedzmy cierpliwe jeszcze ciut a powinno byc awizo w tym tyg juz napewno Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Elu ciociu eszcze tlumaczyla kobitka pocztowa ze moga miec wpisane Doreczono i moze to znaczyc ze doreczono na wer czyli na kolejny terminal ... czekamy cierpliwie matko jedyno tyle dobrosci w paczce tyle pieniedzy za wysylke zapalcilas tyle problemow ... Quote
Kamila Proc Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Tak :) Dokładnie około 25 km w zależności z którego miejsca w Krakowie startujesz. Do Puszczy Niepołomickiej jeździli królowie (z Krakowa) na polowania więc nie mogła być aż tak daleko :) aha, no to spoko, mozesz startowac Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 13 minut temu, Nadziejka napisał: Elu ciociu eszcze tlumaczyla kobitka pocztowa ze moga miec wpisane Doreczono i moze to znaczyc ze doreczono na wer czyli na kolejny terminal ... czekamy cierpliwie matko jedyno tyle dobrosci w paczce tyle pieniedzy za wysylke zapalcilas tyle problemow ... No to spoko czekamy, ale Ty już możesz r4eklamować, że zapłaciłaś priorytet, a idzie jakby żółw ją transportował :) Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: aha, no to spoko, mozesz startowac Ani mi sie śni :) Quote
Recommended Posts