Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Nie znosi zadnych zadnych pisnuniek suniek i chopczykow tez nie ...mamy pszyjacioleczki psie mamy maluczko ale mamy ! ale tez musze patrzec calun czas obserwowac co do glowki przyjdzie moje ukochanej a sile ma ogromna choc malunka jest 14 kiloskow malizny czarnej ukochanej skarbunia moja najcudownjesza mamusina ale czasem nieprzewidywalna absolutnie Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 spokojniutko nocniutko zaprosimy pozdrowimy Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: ale czasem nieprzewidywalna absolutnie Zupełnie jak nasza Gajulka. Quote
Nadziejka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Poraneczkowo witamy ze stokrotkowa skarbenkowo hihi a jeden starszy jegomosciu ktoren czasem stoi w przejsciowkach zawszemnie pyta czy ja mam jaki tik chorobowy ,,bo pani...to albo podskakuje, obraca ze 4o razow' albo kiwa i obraca az mnie boli od pqatrzenia glaca ,,.... tak sie smialam ze a posmarkalam .... Quote
Nadziejka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Eta ja kiwaczek hihiii zapraszam do wspolnego bazareczowanka niedzielkowegoo Quote
Nadziejka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 11 godzin temu, elik napisał: Kochasz tą swoją Niunię ze wszystkich sił :) Burza jest najnajcudowniejsza istotka musze chronic i bronic calun czas jako byla mala to kochala wszystkie zupelnie wszystkie lapenki calowala witala skakala ale z czasem sie odmienilo Jak pokochala naszego kotelka niewidomego po 2 tygodniach ale pokochala choc zadnych innych napotkanych na dworku nie .. to potem zanim sie lulac polozylla moja cudna to najpierwej sparwdzala czy tuptunio juz lula i jak czasem za dlugo spal to stala nad nim i plakala w glos Teraz juz 6 tygodni jak tuptunio jest u mojej psipsioleczki tam ma dozy ogrodzony tarasik gdzie lubuje sie wygrzewac i lulac sobie moze juz ostanie tuteczek u Halineczkow boc i wielkuska labunia tez jego pokochala wszystkie istotki naszymi skarbenkami sa 1 Quote
Nadziejka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 zapraszam zajrzyjcie Dobreduszenki ... Czarnulek z mega pechem..odczarujemy zly los Quote
Radek Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Mmm, jak ja lubię porzeczki. Quote
Radek Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Musiałem sobie zrobić przerwę w leniuchowaniu. A jak przerwa, to dobrze zajrzeć na bazarek. 1 Quote
Recommended Posts