Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Zapraszamy, podrzucamy :) Ciociu moze w poniedzialek juz bedzie awizo a za pare dni jak zjedziecie do domku to wtedy odbierzesz wielkuska paczke a to partacze....pocztowe Quote
Radek Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 4 godziny temu, Nadziejka napisał: My kupujemy czekoladki na wagę, łatwiej zapanować nad łakomstwem. Quote
Kamila Proc Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 7 minut temu, Radek napisał: Miłego dnia na bazarku. Wuju, z Toba zaczac dzien to marzenie Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 18 godzin temu, Radek napisał: My kupujemy czekoladki na wagę, łatwiej zapanować nad łakomstwem. 10 godzin temu, Radek napisał: Miłego dnia na bazarku. 10 godzin temu, Kamila Proc napisał: Wuju, z Toba zaczac dzien to marzenie 8 godzin temu, Radek napisał: Miło mi. Quote
Radek Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 8 godzin temu, Kamila Proc napisał: wiec trwamy tak Na prawie pustym bazarku. Super, że szefowa jest. Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Zapraszamy z dziekowaniem za odwiedziny mile pozdrawiam stokrotki Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Nocne zaproszonka o matko jaki teraz mialysmy spacerek ...omalom nie zeszla .. nie padla ale ale moje ukochana stanela na wysokosci i zachowalal sie bardzo grzecznie .... wzielam krople nasercowe teraz w domku a cala droge powrotna calowalalm moja lalaunie Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Pucunia moja ukochana po ciemnicy latuskala sobue na takiej uliczce gdzie chodzimy czesto patrzam zawsze czujnie na kazde strony 100 razy zanim polatuskamy sobie tam ...ciemnica juz moja lala biegunia a tu nagle z ciemnosci wyszla pani z malym bialym ala pudelkiem ...moja niunia nie znosi zadnych bialych zadnych malych duzych tez nie ... wybitny buc musi taki samczyk czy samiczka , aby moja lalcia zaakceptowala wiec jakoujrzala tego bialego ...puscila sie biegiem w ich strone .. matko moja .... nie odwolalna wtedy nie sluchala nic moich rozpaczliwych krzykow resztka sil bieglam ....i mdlalam ze strachu co bedzie jako zaraz doleci do b ialego ....o matko ziemio Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 po ciemnicy moja lalcis wyglada jak pitbul czarna mruczaca groznie ale jako doleciala do bialej malizny zaprzestala natychmiast zbojeckiego wycia i merdnela ogonkiem a raczej nigdy do zadnego pisiea nie merda .. ja w tym czasie dolecialam juz zalpalam za szelki i tlumaczylam ze to za maluni piesio na takie zabawy ...kobitka stala jak wryta ale sie ruszyla i spokojnie pomaszerowali dalej a ja az usiadlam na ziemi ...z tego wszytkiego i calowac poczelam moja lalcie ze tak sie pieknie grzecznie popedzila przywitac chyba .... Quote
elik Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Ale miałaś przygodę. Nie do pozazdroszczenia. Współczuję Ciociu. Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Teraz sobie lulunia troszke a pancia mamunka Eunka musi byc bardziej jeszcze i jeszcze i jeszcze i jeszcze rozwazniejsza przemyslniejsza przewidujaca biegajaca fruwajaca jak w domciu jest smok czarny wielce lagodny ale na dworku juz nie na dworku mamy sie na bacznosci dzien i noc Quote
Recommended Posts