Kamila Proc Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 48 minut temu, Radek napisał: Czwartek, a można zapraszać przedweekendowo. slusznie 1 Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Dnia 28.04.2020 o 12:33, Nadziejka napisał: Ciociu Elu modle aby wszystko fajnie dotarlo otwieraj prosze rozcinaj b ostroznie znajdiesz tam tez Ciocia roznosci niespodzianki w podziekowaniu Mam nadzieje wielka ze dzis doleci wielka paczunia to nieslychane ta cala poczta miala byc na wczoraj priorytet ... pozdrawiam Elikowa Ciociu Quote
Radek Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 3 godziny temu, Kamila Proc napisał: slusznie Teraz to już weekendowo. Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Dnia 28.04.2020 o 22:23, elik napisał: Ach bateryjki :) No tak :) Ciociu czy wreszcie laskawie dowiezli doreczyli wielka paczke? Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Ciociu czy wreszcie laskawie dowiezli doreczyli wielka paczke? Nie dostarczyli :( Reklamuj Ciociu, bo to nie expres. Nie wiem co to będzie. Jutro jedziemy i wracamy dopiero w niedzielę, ale nie tą najbliższą, tylko następną 10 maja, a paczka po 5-ciu dniach wraca do nadawcy. Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 11 minut temu, elik napisał: Nie dostarczyli :( Reklamuj Ciociu, bo to nie expres. Nie wiem co to będzie. Jutro jedziemy i wracamy dopiero w niedzielę, ale nie tą najbliższą, tylko następną 10 maja, a paczka po 5-ciu dniach wraca do nadawcy. Elikowa ciociu no masz ...poczta nasza .. nic reklamowac nie mozna teraz boc wszystko zamkniete juz przeciez dopiero w poniedzialek a jutro juz swieto,sobota nie jest czynna nasza poczta bardzo paskudnie zrobili no coz poczekamy a napewno w poniedzalek dostaniecie ciociu awizo na ten adres domowy Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 54 minuty temu, elik napisał: Nie dostarczyli :( Reklamuj Ciociu, bo to nie expres. Nie wiem co to będzie. Jutro jedziemy i wracamy dopiero w niedzielę, ale nie tą najbliższą, tylko następną 10 maja, a paczka po 5-ciu dniach wraca do nadawcy. poczta zwraca do nadawcy dop po 2 tygodnich mysle ze awizo bedzie czekalo spokojnie miejmy nadzieje ze nie zaginie pozdrawiam i czekamy troszke jeszcze a to szuje ... Quote
Radek Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy Nieustająco. Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Dwa serduszka dwa uratowane istotki chudziutenkie kryszyneczki dwa mniejszy Tobs a dlugowlosy Imbirek ogladam i rycze ze wzruszenia ale i o to cale zycie 12 letnich psinek ale dobrze ale w duszy lzej ze juz inne zycie matuszkom Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Cudne są. Quote
Recommended Posts