Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Dnia 6.05.2020 o 17:50, elik napisał: I ja zaproszę :) 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: nastal ostatni dzien 9 godzin temu, Radek napisał: Nocne zakupy też są możliwe. Niebieski malusi radysiatkom byc musi! do 22 .05 Dobraduszko zajrzyj.. zapraszam z calego serca jeszcze bede dokladac fantuskow 1 Quote
Radek Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 56 minut temu, Kamila Proc napisał: dzis koniec, dzis koniec Mocno motywujesz od rana. 1 Quote
Kamila Proc Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 41 minut temu, Radek napisał: Mocno motywujesz od rana. bede do konca 1 Quote
Radek Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: bede do konca Też mam taki plan. 1 Quote
Radek Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: no to jeszcze raz Bo finał tuż tuż. Quote
Anula Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Podniosę bazarek być może ktoś się skusi jeszcze na zakupy. Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: trzymamy sie wiec Kamilenko iskierko dzis poprosze Ciebie o wplate do Anulki za fantusie ale ale dopiero po zakonczeniu Dziekuje dziekuje dziekuje Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 7 godzin temu, Radek napisał: Mocno motywujesz od rana. 1 godzinę temu, Radek napisał: Bo finał tuż tuż. 1 Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 4 godziny temu, elik napisał: No to w górę bazarku! Elisabeth kiedy bedzie gotowy Twoj fajny kramik? Quote
Nadziejka Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Bardzo Dziekuje zakonczony kramik Kamilko Droga Mozesz wplacic serce pieniazki do Anulki 1 Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 wplace, jak pisalam dopiero w srode, ale postaram sie cos dodac Quote
Nadziejka Posted May 9, 2020 Author Posted May 9, 2020 20 minut temu, Kamila Proc napisał: wplace, jak pisalam dopiero w srode, ale postaram sie cos dodac Wiem Serce wiem dziekuje stokrotnie jeno napisalam abym nie mylnela Pozdrawiam pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted May 11, 2020 Author Posted May 11, 2020 Dnia 8.05.2020 o 13:35, elik napisał: No to w górę bazarku! Elusi Elizabeth czy moze juz masz serce paczuche wielka czy juz rozpakowalas moze jak fantuski jak lampa jak wszystko? pozdrawiam pozdrawiam Quote
elik Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Elusi Elizabeth czy moze juz masz serce paczuche wielka czy juz rozpakowalas moze jak fantuski jak lampa jak wszystko? pozdrawiam pozdrawiam Witaj Ewuniu kochana :) Wczoraj późnym wieczorem mąż odebrał paczuchę od sąsiadów. Wielkie, ogromne DZIĘKUJĘ Ewuniu Wszystko superaśne, piękniste, a lampa szczególnie przydatna. Już wczoraj mąż ją zmontował i ustawił przy ulubionym fotelu :) Wszystkie fanty superowe i mnóstwo gratisków. Paka zapakowana tak, że nic nie miało sie prawa zniszczyć. Bardzo, bardzo dziękuję i życzę miłego dnia Ewciu ERDIT Ewuniu, wiem, że nie wszystkie fanty były z tego bazarku, gdzie potwierdzić resztę? 1 Quote
Recommended Posts