Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 2 minuty temu, Kamila Proc napisał: ja ide spac Kamilko skus sie skus za przesylke policzymy innym razem skus sie stokrotko skus ... jeno mnie nie udus...z tego namawiania ... Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 Dobrej spokojnej nocy moze Kamilka sie zdecyduje do jutra Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 dzien dobry, decyduje sie, ale poprosze po pierwotnej cenie. moge zaplacic za tydzien? 1 Quote
Nadziejka Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 Pimpus szuka majwspanialszego domciu na swiecie.Zajrzyjcie Dobreduszki zapraszamy z calego serca do Pimpunia Quote
Nadziejka Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry, decyduje sie, ale poprosze po pierwotnej cenie. moge zaplacic za tydzien? Stokrotnie Dziekuje Kamilko Dziekuje Pozdrawiam wplatenka moze byc moze kiedy bediesz tylko mogla Pozdrawiam Raduje Kamilko i Testament! Bardzo Pieknie Dziekuje Serce Quote
Nadziejka Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 17 minut temu, Kamila Proc napisał: to jeszcze Testament poprosze za wyw Dziekuje Serduszko Dobraduszko Poprosze Ciebie o wplate na konto Anulki za maske i ksiege Kiedy bediesz mogla Maske iskierko za 15 zl? Quote
Radek Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: dzien dobry, decyduje sie, ale poprosze po pierwotnej cenie. moge zaplacic za tydzien? Ale super. Quote
Nadziejka Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 Pozdrawiam bardzo sie ciesze Kamilko iskierko zaznaczylam maske 15 zl kup teraz Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 40 minut temu, Nadziejka napisał: Dziekuje Serduszko Dobraduszko Poprosze Ciebie o wplate na konto Anulki za maske i ksiege Kiedy bediesz mogla Maske iskierko za 15 zl? tak 15 zeta. to prosze o podliczenie i przeslanie numeru chonta Quote
Nadziejka Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: tak 15 zeta. to prosze o podliczenie i przeslanie numeru chonta Dziekuje cudnie razem fantusie bedzie 16 zl ale czekajmy jeszcze ciutke num konta Anuleczkowy posle Quote
Nadziejka Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 32 minuty temu, Kamila Proc napisał: w porzadku Dziekuje pieknie Quote
Radek Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: cieplutka kawa A ja sobie zaraz herbatę zrobię. 1 Quote
Kamila Proc Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: A ja sobie zaraz herbatę zrobię. smacznego Quote
Radek Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 55 minut temu, Kamila Proc napisał: a ja wciaz zapraszam To dobrze, to zwiększa szanse na zakupy. Quote
Recommended Posts