jankamałpa Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Pola taka super sunia, a jeszcze nikt się w niej nie zakochał :(. Telefon milczy. Quote
Nadziejka Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Dnia 8.10.2020 o 20:52, jankamałpa napisał: Pola taka super sunia, a jeszcze nikt się w niej nie zakochał :(. Telefon milczy. Polenko iskiereczko tulinkam za wsystko Na pewno sia zakochal ktosik w kruszynce ale nie moze wziac malenkiej do domku a ma ja w sercu Quote
Tyśka) Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 Zaktualizowałam ogłoszenie na Kraków i Wrocław: zmieniłam tytuły i zdjęcia główne. Oby teraz... :) Quote
jankamałpa Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 3 godziny temu, Tyśka) napisał: Zaktualizowałam ogłoszenie na Kraków i Wrocław: zmieniłam tytuły i zdjęcia główne. Oby teraz... :) Bardzo ładnie ja bym tylko z tego ogłoszenia na Kraków usnęła słowo bura - a zostawiła: Chodząca łagodność: nieduża sunia ze złotym sercem, adoptuj to słowo "bura' jakoś źle mi się kojarzy, a Pola nie jest bura tylko ma piękne specyficzne dymne umaszczenie :). Quote
Gabi79 Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Bardzo ładnie ja bym tylko z tego ogłoszenia na Kraków usnęła słowo bura - a zostawiła: Chodząca łagodność: nieduża sunia ze złotym sercem, adoptuj to słowo "bura' jakoś źle mi się kojarzy, a Pola nie jest bura tylko ma piękne specyficzne dymne umaszczenie :). Zgadzam się, Pola jest pięknie umaszczona. Quote
Tyśka) Posted October 10, 2020 Author Posted October 10, 2020 4 godziny temu, jankamałpa napisał: Bardzo ładnie ja bym tylko z tego ogłoszenia na Kraków usnęła słowo bura - a zostawiła: Chodząca łagodność: nieduża sunia ze złotym sercem, adoptuj to słowo "bura' jakoś źle mi się kojarzy, a Pola nie jest bura tylko ma piękne specyficzne dymne umaszczenie :). Mogę usunąć :) Dla mnie to nie problem :) Quote
jankamałpa Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 O jaka piękna - dziękuję za fotki :). Quote
jankamałpa Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 Wygląda tak jakby urosła - większa się zrobiła - zmężniała :). Quote
Murka Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 A tu z Savi, z którą bardzo chce się bawić, ale Savi jest mniejsza i trochę się jej boi jeszcze:) 2 1 Quote
b-b Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 Jestem choć się nie odzywam. Podmieniłam zdjęcia . Zmieniłam w jednym tekst - podkradłam z innego ogłoszenia. Szkoda,że nikt się nie odzywa. Mam nadzieję, ze jak się odezwie to właśnie będzie ten domek. Domek dla małej. Quote
jankamałpa Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 3 minuty temu, b-b napisał: Jestem choć się nie odzywam. Podmieniłam zdjęcia . Zmieniłam w jednym tekst - podkradłam z innego ogłoszenia. Szkoda,że nikt się nie odzywa. Mam nadzieję, ze jak się odezwie to właśnie będzie ten domek. Domek dla małej. Dziękuję. Ja staram się na bieżąco śledzić ogłoszenia Poli. Jutro zobaczę, czy któreś należy odświeżyć, czy wyróżnić. Zostaje tylko cierpliwie czekać. Quote
jankamałpa Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Wyróżniłam ogłoszenie Poli na Kraków za 17,81 i na Warszawe za 12, 72 zł. Quote
Tyśka) Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Usunęłam wzmiankę o burej w tytule, zgodnie z Waszą prośbą :) Dodam też nowe zdjęcia - są cudowne. Kto by pomyślał, że Pola, ta "agresorka" okaże się taka towarzyska wobec psów... ;) Dostałam dzisiaj takie zapytanie na olx: "Dzien Dobry,Mam na imie J. lat 63. Pokochalam Pole od pierwszego spojrzenia.Jestem obecnie w zalobie po mojej ukochanej Misiuni,z ktora przezylam 14lat.Zdjecie mojej milosci w zalaczniku.Prosze o info czy transport do Wroclawia polo jest mozliwy.Tel XXXXXXX.Pozdrowiam J." Zdjęcia były dwa. W ramionach pani. Wiadomość podesłałam jankamałpka. Zgodnie z jej decyzją, podeślę Pani innego psiaka (Tobisia od Livki). Quote
jankamałpa Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Usunęłam wzmiankę o burej w tytule, zgodnie z Waszą prośbą :) Dodam też nowe zdjęcia - są cudowne. Kto by pomyślał, że Pola, ta "agresorka" okaże się taka towarzyska wobec psów... ;) Dostałam dzisiaj takie zapytanie na olx: "Dzien Dobry,Mam na imie J. lat 63. Pokochalam Pole od pierwszego spojrzenia.Jestem obecnie w zalobie po mojej ukochanej Misiuni,z ktora przezylam 14lat.Zdjecie mojej milosci w zalaczniku.Prosze o info czy transport do Wroclawia polo jest mozliwy.Tel XXXXXXX.Pozdrowiam J." Zdjęcia były dwa. W ramionach pani. Wiadomość podesłałam jankamałpka. Zgodnie z jej decyzją, podeślę Pani innego psiaka (Tobisia od Livki). Tak poprosiłam Tysie o dyplomatyczną odpowiedź zapytanie ewentualnie o warunki i może zaproponowanie starszego psiaka i przyszedł mi do głowy Tobiś. Tysia miala też podać w odpowiedzi nr kont. do Murki. Dlaczego tak? Ponieważ to daleko, Pani działa bardzo pod wplywem emocji strata suni - już jedna taka osoba byla no nie ukrywam, że wiek też ma znaczenie.. Pola to młoda sunia 2 lata . Teraz dopiero pomyslalam ze juz szybciej Savi bo jest starsza. Tak to jest jak się odpowiada na sms będą półprzytomną (złapałam drzemkę bo dziś mam noc w pracy. Zobaczymy, jak Pani bardzo zależy to zadzwoni albo napisze. Ja nadal jestem zwolenniczką aby Pola trawiła do młodszych ludzi, a jeśli 60 + to warunki i zabezpieczenie opieki w razie jakiegoś zadrzenia musi być na 200%. Quote
Poker Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 Ja bym Pani nie odrzucala. Możema rodzinę, która w razie potrzeby pomoże. 63 lata to nie wyrok. Quote
jankamałpa Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 28 minut temu, Poker napisał: Ja bym Pani nie odrzucala. Możema rodzinę, która w razie potrzeby pomoże. 63 lata to nie wyrok. Zobaczymy, czy zadzwoni. Quote
Gabi79 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Ja bym Pani nie odrzucala. Możema rodzinę, która w razie potrzeby pomoże. 63 lata to nie wyrok. Też jestem tego zdania Quote
jankamałpa Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 2 minuty temu, Gabi79 napisał: Też jestem tego zdania, 63 lata to nie jest dużo, a ile lat ma Polcia, bo jakoś mi wyleciało z głowy ok. 2,5 roku. Quote
Gabi79 Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 4 minuty temu, jankamałpa napisał: 2 lata, do 2,5 . W między czasie doczytałam. Wszystko zależy od kondycji tej Pani, od tego czy w razie potrzeby rodzina zajmie się sunią. Ja kiedyś wydałam 3 letnia Pestkę pani w wieku 70 lat, ale spotkałam się też z jej córka (nina65 na Dogo). Pestka ma się świetnie, a z Jolą się zaprzyjaźniłam i od niedawna razem pracujemy. Więc o Pesteczkę jestem spokojna. 1 Quote
Poker Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: 63 lata to idealny wiek na psa!! Wszystko zależy od kondycji i od tego czy w razie W pomoże rodzina . Tyćka została u nas dzięki temu , że wszystkie córki i wnuk zobowiązali się do opieki nad nią w razie naszej niemocy. Jeszcze w tym roku stuka nam 70. Quote
Recommended Posts