jankamałpa Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: Ja usunęłam swoje ogłoszenie Poli ponieważ nie było wyróżnione. Zrobię jak przyjdzie czas i będą ładne zdjęcia od Murki z opisem małej :) Dzięki za info. Quote
jankamałpa Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Na koncie są już wpłaty od: Karen116; Dusi Duszki; elficzkowej;Nesiowatej;Aldmurki;synab-b;Mruczki;Pani Marzenki;Jaguśki i omi. Dziękuję . Quote
elik Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Tutaj bardzo chciałabym podziękować elik za to, że zaproponowała, aby część spadku po Mimi, która miała trafić do bezdomnych podopiecznych elik, trafiła jednak do Polci. Nikt ze Stałowiczów nie zaprotestował, więc Polcia otrzyma nieco większy zastrzyk gotówki :) Dziękuję, elik. Dziękuję Tysiu, ale nie trzeba było wspominać :) Ważne, że kasiorka dla małej się robi :) Czuję się niejako w obowiązku, bo m.in. drążyłam temat zabrania Polci z przytuliska, no i udało się. Dzięki Ci jankamałpa, dzięki Quote
Nadziejka Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Pozdrawiam pozdrawiam tulinkam lapunke Na kramku ktory czarujemy juz sa fantuski od cudnych Kamila Proc i Olenka 84 Quote
Aldrumka Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 20 godzin temu, jankamałpa napisał: To ja poproszę już na priv rozwinięcie tego tematu i o opis jak to zrobić. udało się , fajnie :) nie napisałam wcześniej bo z komórki nie widać sygnatur :) Quote
jankamałpa Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 08.06 na konto Poli wpłynęła kwota 40 zł i 448,11 zł w spadku po Mimi od elficzkowej - Bardzo dziękuję. Są już także na koncie wpłaty od : elik; Oleny84; Agat21. Dziękuję. Dzięki Wam Pola ma zapewniony dobry start. Za ok. tydzień może dwa jak będą nowe zdjęcia od Murki i jej spostrzeżenia co do zachowania suni i sugestie co do domku - to ruszymy z ogłoszeniami. Dziękuję jeszcze raz Toli i Fundacji ZEA, która pokryła pierwszy koszt odrobaczenia i zakupi karme na miesiąc dla Poli, dzięki temu koszt hoteliku za 1 miesiąc będzie niższy zamiast 12 zł będzie policzone 10 zł. Quote
agat21 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 To cierpliwie czekamy na pierwsze wieści i obserwacje :) Quote
Murka Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Sunia jest super:) Jej lękliwość jest coraz mniej widoczna. Jest bardzo przymilna i trzyma się człowieka. Mimo, że chodzi na smyczy, to najczęściej plącze mi się przy nogach:) Chciałam jakieś fotki zrobić, ale u nas od wczoraj bardzo deszczowo i ma być deszcz cały tydzień:( 3 Quote
jankamałpa Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: To cierpliwie czekamy na pierwsze wieści i obserwacje :) Pierwsze wieści to już są :). Sunia już chodzi na smyczy, nie brudzi w kojcu, zero agresji- czyli można ją wziąść na ręce i przenieść. Czekam co więcej napisze Murka. Quote
jankamałpa Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 2 minuty temu, Murka napisał: Sunia jest super:) Jej lękliwość jest coraz mniej widoczna. Jest bardzo przymilna i trzyma się człowieka. Mimo, że chodzi na smyczy, to najczęściej plącze mi się przy nogach:) Chciałam jakieś fotki zrobić, ale u nas od wczoraj bardzo deszczowo i ma być deszcz cały tydzień:( Dzięki za informacje i czekamy na zdjęcia i jak do innych psiaków ?:) Quote
Tyśka) Posted June 9, 2020 Author Posted June 9, 2020 Bosko <3 A jak Polcia reaguje na starania o względy Mukiego? Quote
jankamałpa Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Jest pierwszy bazarek :https://www.dogomania.com/forum/topic/352046-książki-i-ubrania-dla-dużych-i-małych-30-na-sunie-70-na-koty-do-2006/ Quote
Murka Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Bosko <3 A jak Polcia reaguje na starania o względy Mukiego? Jest cierpliwa:) Ogonkiem macha i czasami mam wrażenie, że zaraz będzie brykać razem z nim. Ale ma jakiś lęk i opór przed zabawą. Gdy Muki za bardzo ją molestuje to Pola spina się i warczy, odstrasza. Stawia mu granice. Nie jest to zachowanie wychodzące poza normę. Być może miała jakieś przykre doświadczenia z psami i teraz jest ostrożna. Quote
Tola Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Karma zamówiona, na spółkę z Muki. Twoje zamówienie Artykuł Suma z VAT 15 kg Josera + 900 g przysmaku Josera Knuspies gratis! - Balance Nr artykułu 891510.5 1x 149,80 PLN 149,80 PLN Suma z VAT 149,80 PLN 1 2 Quote
jankamałpa Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Jakoś tak cicho na wątku się zrobiło :). Ja dziś poza domem, na Dogo wejde wieczorem - no chyba, że nie wytrzymam i lukne z telefonu. Zapraszam na bazarek , jest tam m.in. fajny plecak z miejscem na lapopa i super dziecinne butki, nowe puzzle - link dwa post wyżej. Quote
Aldrumka Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Zaglądam codziennie. i ja też Quote
elik Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 8 godzin temu, Nesiowata napisał: Zaglądam codziennie. 31 minut temu, Aldrumka napisał: i ja też 23 minuty temu, Poker napisał: I ja Jest nas więcej :) Quote
Anula Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 I ja też zaglądam do Poli i delektuję się jej imieniem bo cudne ma. 1 Quote
jankamałpa Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 To widzę, że Pola ma już grupę swoich wielbicieli a raczej wielbicielek :). 1 Quote
agat21 Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Nie może być inaczej, to bardzo ujmująca suczynka :) Quote
Recommended Posts