Jump to content
Dogomania

POLCIA ZNALAZŁA SWOJĄ RODZINĘ, DZIĘKUJĘ <3 Kaleka sunia trafiła na Ludzi, którzy chcą połatać jej pokaleczoną duszę - rozliczenie na s. 10

Recommended Posts

Posted
17 minut temu, Aldrumka napisał:

Chyba janka@ dopisała tylko 20 zł Twojego syna zaraz znajdę link

TU

Dzięki,  ja zrozumiałam, że 20 zl b-b(syn), a to 10 zł mi umknęło - już dopisuję. poproszę Tysie aby w tytule wątku dopisła, że rozliczenia  są na stronie 10., czyli deklarcje stałe 260 zł

Posted
20 minut temu, Aldrumka napisał:

Chyba janka@ dopisała tylko 20 zł Twojego syna zaraz znajdę link

TU

Jestem, wpisana i ja :)

Posted
6 minut temu, Aldrumka napisał:

przed chwilą:)

Czyli dobrze,że się upomniałam , Ty zareagowałaś a jankamałpa dopisała ;)

Posted
17 godzin temu, jankamałpa napisał:

Dzięki,  ja zrozumiałam, że 20 zl b-b(syn), a to 10 zł mi umknęło - już dopisuję. poproszę Tysie aby w tytule wątku dopisła, że rozliczenia  są na stronie 10., czyli deklarcje stałe 260 zł

Zrobione :) Udało się edytować pierwszy post, więc dodałam tam informację, dokąd sunia jedzie, jaki koszt utrzymania + link do rozliczenia.

Super, że powolutku udaje się dozbierać resztę.
Ja na razie nie mogę zadeklarować nic. :(

Posted
3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

Zrobione :) NIestety, pierwszych postów nie mogę edytować, aby podlinkować rozliczenie suni :(

Super, że powolutku udaje się dozbierać resztę.

Jeszcze jaguska chyba ciągle nie weszła na dogo

Posted

Fanty bazarkowe właśnie odebrał kurier i jadą już do Aldrumka. Błyskawicznie poszło, nadałam przez furgonetkę o 10:08. O 10:17 zadzwonił do drzwi kurier odebrać paczkę.

Posted

Hurra <3 jak ja się cieszę!

Mocno stresowałam się czy się uda... nad tym od paru dni działał cały łańcuszek dobrych ludzi. Dziękuję... shoto, która od paru dni prowadziła rozmowy z przytuliskiem i zachęcała do pozytywnej decyzji dla suni (jeszcze wczoraj wyjazd nie był pewny, ale dzięki rozmowom się udało!); dziękuję Murce że była w kontakcie z shoto i tak szybciutko pojechała po sunię <3, dziękuję jankamałpa za decyzję, że weźmie sunię na swoje barki (od tego ruszyła machina pomocy!), dziękuję też opiekunom przytuliskowym, którzy kierując się dobrem suni nie tylko dbali o jej dobrostan psychiczny i fizyczny przez tyle miesięcy, ale również zgodzili się, aby sunia wyjechała do Murki.

The Dog Holds A Bouquet Of Flowers In Its Paws. On Valentines ...

Uff, mogę odetchnąć :) 
Teraz trzymam kciuki za to, aby sunia szybko otworzyła się w hoteliku. :)

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Sunia już u Murki trochę wystraszona,ale wszystko dobrze.Murka późnej wrzuci zdjęcia.  Jak dojadę do domu to powysylam nr konta i napiszę wiecej.

Czekamy :)

Posted

Jestem.  Wszystko odbyło się bez problemów, sunia była przygotowana do wydnia. Sunia waży 12,5 kg, została dziś odrobaczona - koszty pokryła Fundacja ZEA.  Bardzo dziękuję Toli, że pamiętała o suni. Pola  trochę wystraszona ale bez agresji - co dobrze rokuje - tak powiedziała Murka.

Co do rozliczeń to zaraz powysyłam nr konta jak nie zdążę dziś to resztę jutro. Wszystkie deklarcje będą wpływać na moje konto, a ja jak Murka wystawi rozlicznie - prześlę jej pieniądze. Pierwszy rachunek będzie na początku lipca i będzie to kwota za  hoteleowanie i pokrycie kosztów transportu. Kosztu transportu jeszcze nie znam - jechał jeszcze jeden piesek i będzie to rozliczenie na dwa psiaki - czyli tanej.

Jak macie jakieś ptyania - pytajcie .

• Like 1
Posted

Tak jak napisała jankamałpa: sunia wystraszona, ale problemów z nią żadnych nie miałam. Grzecznie jechała samochodem, nie ma choroby lokomocyjnej. Lubi się wciskać w ciasne miejsca, więc bardzo jej pasował kennel, w którym jechała i nie bardzo chciała go opuszczać:) W ogóle nie reaguje agresją mimo lęku. Spokojnie daje mi się nosić na rękach. Na smyczy nie chodzi ni w ząb, ale spokojnie się nauczymy. Dziś były już pierwsze próby i parę kroków już przeszła:)

Parę fotek zaraz po wypakowaniu z samochodu.

c33229846352b6a7gen.jpg

54a2810d74ea593agen.jpg

93eab6db196dcce9gen.jpg

• Like 9
  • Upvote 1