Jump to content
Dogomania

Nowe Radysiaczki, dwie sunie , jakie się złapały-- Diunka i Tinka mają juz DOMY <3 Dojechały Tija i Szirka, które też juz mają DOMY :)

Recommended Posts

Posted
41 minut temu, kiyoshi napisał:

Diunka pojechała na sterylizacje i zaraz wróciła do Kasi--ma cieczke! Została zwazona (10 kg) i zachipowana. Ale z niej numer :) 

Takie życie...

Posted

Chip i wizyta Diunki kosztowąły 43 zł, tyle przelewam Kasi plus 300 zł za miesiąc maj :)

Poprosiłam bardzo o zdjęcia do ogłoszeń, sterylka już będzie w DS wymagana...

100856181_2945879655448834_5189354275016

Posted

Taki mały misio z Diunki :) i nawet się uśmiecha na kilku zdjęciach Nie sądziłam że jest taka urocza ;)albo to po prostu talent fotografa :D

Sunie dostały: 10 zł od mdk8 i 20 zł od uxmal. Dziękuje <3

Posted

Na koncie Diunki i (mam nadzieje) Muskata- 20 zł od AInana i 20 zł od sybil..DZIekuje kochani. O DIunke nie ma telefonów a w sprawie Muskata jeszcze nic nie wiem :(  :(

Posted

Wczoraj dowiedziałam sie od Gosi, że 20 czerwca planują kolejną sensje w Radysach...to będzie dzień, w którym zabiora Muskata..o ile nadal jest w tym samym kojcu, w tej samej alejce...oby  tam czekał na nas....

O Diunke nadal cisza ....

• Like 1
Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Wczoraj dowiedziałam sie od Gosi, że 20 czerwca planują kolejną sensje w Radysach...to będzie dzień, w którym zabiora Muskata..o ile nadal jest w tym samym kojcu, w tej samej alejce...oby  tam czekał na nas....

O rany, straszne nerwy. Oby Muskat był..

Czemu o Diunkę nikt nie pyta, nie rozumiem. Jest taka urocza!

Posted
Dnia 2.06.2020 o 19:56, kiyoshi napisał:

Koniczyna Grafika Wektorowa, Clipartów I Ilustracji - 123RF

Posted
2 minuty temu, Nadziejka napisał:

Izu poslalam z bazarku zakonczonego 44 zl dla lapucineczek

sciskam mocno mocno za wszystko

Dziękuję Nadziejko :) to ogromna pomoc.

Tym bardziej że Muskat przyjedzie lada dzień i jest niestety bez kasy.

Liczyłam że ktoś przeniesie deklaracje z Korcia na Muskata, myślałam że to zabranie Muskata będzie dla kogoś niespodzianka.... Za dużo jednak myslalam :(((

O Diunke był ostatnio jeden telefon ale dziwny jakiś. Dom wielopokoleniowy z z malutkim dziećmi. Bez doświadczenia z psami. I nie za bardzo dla Diunki po prostu

Nie wiem zupełnie co to będzie....

• Like 1