Nadziejka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Razem wszystko co mam na koncie z kramku posylam do Liveczki 63 zl 60 gr Ciocia Livka Cegielenki Zycia Sercem 20 zl pieniazki zostaja u Livki i potem sama dolozy do rozliczonka fantuski Num 5 szal komin rozowy z metka pola53 za 10 zl Polenka wplaci chyba prosto do Livki ale Polenka mowila mi ze wplaci te 10 zl odrazu do Livki czy do Sylwija nie tutaj na bazareczek Polenka przelala Livce 10 zl za szal dziekujemy cudnie! Num 1 zawieszka serebro przebija plastelina na 22 zl ! mam na koncie dziekuje pieknie! Num 2 zawieszka paw niebieski z okiem proroka Wujek Radek za wywol 3 zl mam 3 zl na koncie dziekuje pieknie Num 4 zestaw psinkowy pileczka zielona i pluszaczek fioletowy 1 zl Num 8 dezodorant nowy Blossom Roses b-ies za wywol Malgoska 7 zl mam na koncie dziekuje pieknie! 13 zl 60 gr! Num 8 b i 8 c dwie maseczki niebieskie za wywol Malgoska 2 x 3 zl 30 gr Num 2 a konik bialy ozdoba kup teraz Aldrumka 6 zl mam na koncie 14 zl paczka wyslana! otrzymana! Num 5 a scierenka do naczyn za wywol Aldrumka 2 zl 50 gr Num 8 a mydelko protex za wywol Aldrumka 2 zl 20 gr Num 9 3 x prince polo xxl za wywol Aldrumka przebija na 3 zl 30 gr Num 6 pojemnik ala ratan moja Malgonia kup teraz za 6 zl mam na koncie dziekuje pieknie! Num 3 bransoleta z biedroneczka kup teraz kupila kathreen1979 za 5 zl bransoleta wyslana!Otrzymana ,mam pieniazki dziekuje! Nadziejkowy dla kotelkow tygrysiow u naszej Sylwija Zapraszam sercem calunim do 30 .04 godz 22.00 z nadzieja z wiara z oczekiwaniem na zycie w spokojnosci radosci dnia kazdenkiego kotki kociaki.moje tymczasy,rezydenci..prosimy o pomoc Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Num 1 zawieszka srebrny ala lisc ala romb srebro pr 925 cuudna tutaj podobne zdjatka bardzo piekna dosc spora 4 cm dlugosci 2 cm szerokosci cena wywol 22 zl obnizam na 15 zl! za wywol Ciocia Nesiowata dziekuje dziekuje! Przebija plastelina na 22 zl dziekuje pieknie! zdj porwallam zze str gogla https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enPL871PL871&q=zawieszka+srebro+ksztalt+romb&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjeppnl4OXoAhVO-yoKHSHJCcIQsAR6BAgKEAE&biw=1536&bih=754#imgrc=ACJPvDjYBdFzlM&imgdii=3dk26UWEPJmTLM Num 1 a ksiazka ,,Nie Mow Nikomu,, kryminal.. piekna .... okladka twarda stan idealny cena wywol 9 zl Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Dary Serduszka Moich Skarbusiow Num 2 zawieszka do kluczy przesliczny pwa z koralikow niebieskich a w srodku oko proroka cena wywol 3 zl Wujek Radek dziekuje pieknie! kup teraz 5 zl zdj z google bardzo podbne do tego tutaj ale ale ladniejszy Num 2 a konik na koleczkach nowy drewniany dosc spory kolor bielutenki nie tak jak tu zdj z google bardzo ladny ozdobny cena wywol 4 zl Malgonia Nadziejkowa sercem 5 zl dziekuje cudnie! kup teraz 6 zl kupila Aldrumka dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Num 3 bransoletka sztuczne perelki razem z zawieszeczka mala biedroneczka cena wywol 2 zl Malgonia Nadziejkowa sercem 3 zl dziekuje pieknie! zawieszeczka juz jest na bransolecie przyczepiona kup teraz 3 zl kupila kathreen1979 za 5 zl dziekuje pieknie! wyslane listem zwyklym priorytetem w dniu 16.04 razem z oslonkami na doniczunie z bazareczku sprzed roku Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Num 4 zestaw dla pieselka baklazenek uzywany zmordowany ale stan b dobry pileczka tenisowoa cena wywol 1 zl Wujenek Radek za wywol dziekuje pieknie! kup teraz 2 zl Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Dar Moich Skarbenkw Num 5 szal komin z meteczka kolor troszke beradziej jaskrawy roz bawelna z domieszka bardzo ladny ozdobny cena wywol 4 zl kup teraz 7 zl pola53 Polenka sercem za 10 zl pieknie dziekuje! Num 5 a sciereczka do naczyn duza nowa z meteczka , 50 cm na 70 cm z napisami,,Tea,, kolorek krem, braz nie mam zdj ..tutaj podobne cena wywol 2 zl 50 gr Aldrumka za wywol dziekuje pieknie Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Dar Moich Skarbenkw Num 6 pojemnik na przydaski dosc spory 1 sztuka kolorek kremowo brazowy wymiary cena wywol 3 zl kup teraz 5 zl Malgonia Nadziejkowa za 6 zl dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Num 7 sztanga gumowa dla piesielka zmordowana stokrotnie przez nasza ukochana smoczunie lalunie ale w stanie idealnym cena wywol 3 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Dar Moich Skarbenkow Num 8 dezodorant damski B-ies Blossom Roses cudny mocny zapach 150 mll nowy cena wywol 7 zl ciocia Malgoska za wywol dziekuje slicznie! kup teraz 9 zl Num 8 a mydelko 100 gram cena wywol 2 zl 20 gr Aldrumka za wywol dziekuje pieknie Num 8 b i 8 c dwie sztuki maseczki jak tu na zdj z google delikatne niebieskie z gumkami mozna recznie uprac cena wywol 3 zl 30 gr za szt Ciocia Malgoska za wywo, dwie sztuki dziekuje ogromnie! https://archiwum.allegro.pl/oferta/maseczka-maseczki-twarz-ochronna-niebieska-50szt-i5976046322.html Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Num 9 batoniki xxl 3 sztuki cena wywol 2 zl 80 gr Alvenka za wywol dziekuje slicznie! Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Num 10 pojemnik fioletowy w cekiny, na przybory troszenke zniszczony ale nadal fajny cena wywol 2 zl nowa cena wywol 1 zl kup teraz 2 zl 1 Quote
Livka Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Przybiegłam się przywitać i podziękować najpiękniej kochana Nadziejko :) Będą cegiełki ? Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 14 godzin temu, Livka napisał: Przybiegłam się przywitać i podziękować najpiękniej kochana Nadziejko :) Będą cegiełki ? Cegielenki serduchem oczywiscie Ile ktory janiol zaproponuje Dziekuje slicznie Dziekuje Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 10 minut temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia. 4 godziny temu, elik napisał: W górę kramiku!!! 4 godziny temu, Kamila Proc napisał: myslalam ze bede pierwsza a tu zonk Spokojnej nocy serduszka Dziekuje ze Jestescie Badzmy razem zapraszam Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Z modlitwa calej duszy o lepsze jutro dla wszystkich mlodych starszych dla wszystkich istot ziemi naszej Quote
pola53 Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Witaj Ewuniu. Oczywiście, że pamiętam. Serdecznie Ci dziękuję za ciepłe przywitanie. Pozdrawiam Cię serdecznie. To ja poproszę nr 5 za 10 zł 1 Quote
Nadziejka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 19 minut temu, pola53 napisał: Witaj Ewuniu. Oczywiście, że pamiętam. Serdecznie Ci dziękuję za ciepłe przywitanie. Pozdrawiam Cię serdecznie. To ja poproszę nr 5 za 10 zł Poluniu Jak Cudonie Ze Jestes Dziekuje Najpiekniej Dziekuje Sciskam Tulinkam Ciebie I Cale Stadeczko Jak ja czekalam na Ciebie Trzymaj sie kochana trzymaj w tym naszym strasznem swiecie Spokojnej nocy serce Quote
Livka Posted April 14, 2020 Posted April 14, 2020 Dzień dobry :) Poproszę cegiełki za 20 zł :) 1 Quote
Nadziejka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 3 godziny temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Poproszę cegiełki za 20 zł :) Cegielenki Zycia Livko Ogromnie Dziekuje pozdrawiam witam w nowym dniu niechaj przyniesie wytchnienie Quote
Nadziejka Posted April 14, 2020 Author Posted April 14, 2020 Serduszka polecam polecam zawieszeczke srebrniczkowa bardzo niezwykla jest zaraz obnize nieco cene Quote
Recommended Posts