Radek Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy wiec Na super bazarek. Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Iskierki Zapraszam z calego serca Tobisiowi Calem Sercem Modlitwa i kramik do 12.05 Quote
Radek Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: w goreczke A nawet na sam szczyt. Quote
Radek Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 53 minuty temu, Kamila Proc napisał: i po cichu chyba koniec Jeszcze trochę czasu jest. Na finał poproszę numer 2, zawieszka i numer 4, psi zestaw. Czy rozliczenie może być po weekendzie? Na razie jeszcze nie mam pensji na koncie. Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 9 minut temu, Radek napisał: Jeszcze trochę czasu jest. Na finał poproszę numer 2, zawieszka i numer 4, psi zestaw. Czy rozliczenie może być po weekendzie? Na razie jeszcze nie mam pensji na koncie. Pieknie Dziekuje Wujenku Pozdrawiam Serduchem Cale Gajunkowo Z radoscia przyjemnoscia juz zaznaczam zakupy Moze byc kiedy tylko Wujenek zechce Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Rozliczonko Ciocia Livka Cegielenki Zycia Sercem 20 zl fantuski Num 1 zawieszka serebro przebija plastelina na 22 zl ! Num 2 zawieszka paw niebieski z okiem proroka Radek za wywol 3 zl Num 4 zest psinkowy pileczka i pluszaczek fioletowy Radek 1 zl Num 8 dezodorant nowy Blossom Roses b-ies za wywol Malgoska 7 zl Num 8 b i 8 c dwie maseczki niebieskie za wywol Malgoska 2 x 3 zl 30 gr Num 2 a konik bialy ozdoba kup teraz Aldrumka 6 zl Num 5 a scierenka do naczyn za wywol Aldrumka 2 zl 50 gr Num 8 a mydelko protex za wywol Aldrumka 2 zl 20 gr Num 9 3 x prince polo xxl za wywol Aldrumka przebija na 3 zl 30 gr Num 6 pojemnik ala ratan moja Malgonia kup teraz za 6 zl Num 3 bransoleta z biedroneczka kup teraz kupila kathreen1979 za 5 zl bransoleta wyslana!Otrzymana ,mam pieniazki dziekuje! Livko slij mi pr num konta Calosci pieniazkow dla kotkow bedzie 84 zl 60 gr Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Rozliczonko Ciocia Livka Cegielenki Zycia Sercem 20 zl fantuski Num 1 zawieszka serebro przebija plastelina na 22 zl ! Num 2 zawieszka paw niebieski z okiem proroka Radek za wywol 3 zl Num 4 zest psinkowy pileczka i pluszaczek fioletowy Radek 1 zl Num 8 dezodorant nowy Blossom Roses b-ies za wywol Malgoska 7 zl Num 8 b i 8 c dwie maseczki niebieskie za wywol Malgoska 2 x 3 zl 30 gr Num 2 a konik bialy ozdoba kup teraz Aldrumka 6 zl Num 5 a scierenka do naczyn za wywol Aldrumka 2 zl 50 gr Num 8 a mydelko protex za wywol Aldrumka 2 zl 20 gr Num 9 3 x prince polo xxl za wywol Aldrumka przebija na 3 zl 30 gr Num 6 pojemnik ala ratan moja Malgonia kup teraz za 6 zl Num 3 bransoleta z biedroneczka kup teraz kupila kathreen1979 za 5 zl bransoleta wyslana!Otrzymana ,mam pieniazki dziekuje! Livko slij mi pr num konta Calosci pieniazkow dla kotkow bedzie 84 zl 60 gr Niechaj Moc Bedzie Z Wami Stokrotnie Dziekuje Livko Twoja Cegielenka Zostaje U Ciebie a cala raszte pieniazkow bede slac ku Tobie Quote
Radek Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: smutno, ze koniec Na szczęście sporo kasy się uzbierało. Quote
Livka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ogromne podziękowania dla Nadziejki i wszystkich uczestników bazarku ! Jesteście kochani ! 1 Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Dnia 16.04.2020 o 11:28, Aldrumka napisał: poproszę nr 2 w opcji KT oraz nr 5 i 8 za wyw Aldrumko posle paczka fanty Twoje z dwoch kramkow i iwny570 razem koszt wysylki paczki bedzie mniejszy niz 13 zl poniewaz Iwonka juz jakis czas temy wplacila czesc na wysylke po wysylce podam koszt zdecydujcie do kogo slac , Iwonce czy Tobie? pozdrawiam Quote
Aldrumka Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 29 minut temu, Nadziejka napisał: Aldrumko posle paczka fanty Twoje z dwoch kramkow i iwny570 razem koszt wysylki paczki bedzie mniejszy niz 13 zl poniewaz Iwonka juz jakis czas temy wplacila czesc na wysylke po wysylce podam koszt zdecydujcie do kogo slac , Iwonce czy Tobie? pozdrawiam Ustaliłyśmy, że do mnie, przypomnieć adres czy masz Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Przed chwilą, Aldrumka napisał: Ustaliłyśmy, że do mnie, przypomnieć adres czy masz Sij ciociu prosze slij pozdrawiam Quote
Nadziejka Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Dnia 24.04.2020 o 09:05, plastelina napisał: Poproszę nr 1 za 22 zł Kasiu spakowalam z trzech kramikow postaram poslac poleconym ekonomiczym moze sie uda tym najtanszym za 6 zl z gr a jesli nie to bedzie list zwykly priorytet 1 Quote
plastelina Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 5 godzin temu, Nadziejka napisał: Kasiu spakowalam z trzech kramikow postaram poslac poleconym ekonomiczym moze sie uda tym najtanszym za 6 zl z gr a jesli nie to bedzie list zwykly priorytet Daj znać jak wyślesz to dopłacę za przesyłkę. Quote
Recommended Posts