Alvenka Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 3 minuty temu, Nadziejka napisał: Sprawdzam Alveniu na tej mapie ale kolo nas niema ... tylko dalej wiec trzeba jechac popytac Myślę, że warto bo i bezpieczniej w dzisiejszych czasach :( Ja też mam kawał drogi do miasta i robię zbiorcze wysyłki i jestem sama przy punkcie.:) Quote
Alvenka Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 13 minut temu, Nadziejka napisał: Tam robia czasem problemy ze hoho ...probowalam juz i zniechecila ogromnie musze pomyslec sprobowac , to bedzie wszystko b ciezkie i mnostwo ale za 10 zl to pojde zorientuje wlasnie ciociu w tych kioskach moze teraz bedzie mniej utrudnien? pozdrawiam Może być, że teraz jakiś punkt jest nieczynny i trzeba sprawdzać. Nigdy nie spotkałam się z problemami, nawet jak wysyłałam teraz do naszej cioci elikowej fanty na bazarek prawie 10 kilo i musiałam targać z samochodu na wózeczku bo ciężkie. Nie potrzeba chodzić na pocztę stykać się z innymi klientami a i jest dużo taniej dla nas jak i kupujących na bazarkach.:) Quote
Kamila Proc Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 6 minut temu, elik napisał: Też sobie podrzucę. calkiem slusznie, to mile uczucie Quote
elik Posted April 29, 2020 Posted April 29, 2020 4 minuty temu, Kamila Proc napisał: calkiem slusznie, to mile uczucie Jasna sprawa :) Quote
Nadziejka Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: koniec jutro spokojnej nocy Quote
Nadziejka Posted April 29, 2020 Author Posted April 29, 2020 16 minut temu, Kamila Proc napisał: spokojnej ..i.bez szalenstwa ...i bez objadania Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 10 minut temu, Kamila Proc napisał: a koniec dzisiaj Quote
elik Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 No to w górę w tym ostatnim dniu może jeszcze ktoś przybędzie :) 1 Quote
Kamila Proc Posted April 30, 2020 Posted April 30, 2020 5 minut temu, elik napisał: No to w górę w tym ostatnim dniu może jeszcze ktoś przybędzie :) liczymy na to Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 Iskierki Zapraszam z calego serca Tobisiowi Calem Sercem Modlitwa i kramik do 12.05 Quote
Nadziejka Posted April 30, 2020 Author Posted April 30, 2020 16 godzin temu, elik napisał: No to w górę w tym ostatnim dniu może jeszcze ktoś przybędzie :) Ciociu slij mi num konta wszystkie pieniazki juz mam na koncie od naszych Drogich Serduszek Pieknie Ogromnie Wam Kochani Dziekuje Rozliczonko razem posylam do elikowej naszej cioci 39 zl 50 gr dla Albinka Ciocia Besia11 Cegielka 10 zl Dziekuje Cudnie! Mam na koncie! fantuski Alvenka mam na koncie dziekuje! z tego kramku 24 zl 50 gr kup teraz num 3 dywanik jasny fiolecik pleciony z fredzlami 7 zl kup teraz num 2 roleta szara duza 6 zl kup teraz num 4 rzezba wielka rybki trzy 8 zl kup teraz num 10 ksiazka Faraon 3 zl 50 gr AlfaLS mam na koncie dziekuje! z tego kramku 2 zl 50 gr za wywol num 9 ksiega Ludzkie Cialo 2 zl 50 gr Quote
Recommended Posts