Jump to content
Dogomania

Rozliczony ! 39 zl 50 gr! Dziekuje Stokroc! ksiazki Albinkowi drugiemu calem sercem na nowe Zycie. do 30 .04

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Kamila Proc napisał:

dobrze, ze ja zapraszam tak po chamsku, bez obrazkow

4 godziny temu, Kamila Proc napisał:

kto wspomoze Albinka?

vintagekidsillustr.quenalbertini2: Sarah Kay | Image tendresse ...

• Like 1
Posted

Albinkowi pozdrowionka i mod;itwa

zapraszamy 

jeszcze fantuski mamy

Ciocia elikowa niektore sie da wklejac 

ale gorzej z pisaniem

edytowaniem

edytowac to uz wogole nic ...a jak tu rozliczac wpisywac uzupleniac na bazarkach ..

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Ciocia elikowa niektore sie da wklejac 

ale gorzej z pisaniem

edytowaniem

edytowac to uz wogole nic ...a jak tu rozliczac wpisywac uzupleniac na bazarkach ..

Ciociu Nadziejko już przetestowałam co i jak, przynajmniej w tym zakresie, który mnie interesował. Edytować także można, tylko nie te posty, w których są jakieś wklejki - zdjęcia, gifki...

Bazarki, które już są niestety nic nie da się zmienić, ale wymyśliłam, że robiąc nowy bazarek, trzeba po każdym poście ze zdjęciami, robić post w którym będziemy zapisywać licytacje powyższych fantów. W poście trzeba coś napisać więc ja wymyśliłam sobie, że będę pisać: licytacja. Po tym poście robić kolejny post ze zdjęciami, a pod nim post z napisem licytacje i tak do zamieszczenia na wątku wszystkich fantów.zy nie ma błędy. Po zapisaniu go na wątek już nic nie zmienimy.

Musimy sobie jakoś radzić.

• Like 1
Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Ciociu Nadziejko już przetestowałam co i jak, przynajmniej w tym zakresie, który mnie interesował. Edytować także można, tylko nie te posty, w których są jakieś wklejki - zdjęcia, gifki...

Bazarki, które już są niestety nic nie da się zmienić, ale wymyśliłam, że robiąc nowy bazarek, trzeba po każdym poście ze zdjęciami, robić post w którym będziemy zapisywać licytacje powyższych fantów. W poście trzeba coś napisać więc ja wymyśliłam sobie, że będę pisać: licytacja. Po tym poście robić kolejny post ze zdjęciami, a pod nim post z napisem licytacje i tak do zamieszczenia na wątku wszystkich fantów.zy nie ma błędy. Po zapisaniu go na wątek już nic nie zmienimy.

Musimy sobie jakoś radzić.