Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 9 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu slij mi num konta wszystkie pieniazki juz mam na koncie od naszych Drogich Serduszek Pieknie Ogromnie Wam Kochani Dziekuje Rozliczonko razem posylam do elikowej naszej cioci 39 zl 50 gr dla Albinka Ciocia Besia11 Cegielka 10 zl Dziekuje Cudnie! Mam na koncie! fantuski Alvenka mam na koncie dziekuje! z tego kramku 24 zl 50 gr kup teraz num 3 dywanik jasny fiolecik pleciony z fredzlami 7 zl kup teraz num 2 roleta szara duza 6 zl kup teraz num 4 rzezba wielka rybki trzy 8 zl kup teraz num 10 ksiazka Faraon 3 zl 50 gr AlfaLS mam na koncie dziekuje! z tego kramku 2 zl 50 gr za wywol num 9 ksiega Ludzkie Cialo 2 zl 50 gr Dziekuje Przecudnie Dziekuje Stokrotki Quote
elik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Już się jako tako zainstalowałam na działce więc mogę na chwilkę usiąść do kompa. Zaraz poślę Ci Ciociu numerek :) Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Już się jako tako zainstalowałam na działce więc mogę na chwilkę usiąść do kompa. Zaraz poślę Ci Ciociu numerek :) Wplacone wyslane pozdrawiam lapenki Quote
Nadziejka Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Dnia 23.04.2020 o 21:02, AlfaLS napisał: Nr 9 za wywoł. poproszę. Jak sie podobaja fantuski? pisz prosze widze ze wczoraj dotarla paczka Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 1 minutę temu, AlfaLS napisał: Przesyłka już u mnie. Dziekuję bardzo! Dziekuje Quote
Nadziejka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 14 godzin temu, AlfaLS napisał: Przesyłka już u mnie. Dziekuję bardzo! Ciocia Alfa czasem musze posledzic paczki przesylki boc z nasza poczta ....roznie bywa oj roznie a mam czasem kilka naraz kramkow wiec zeby sie tez nie mylnello Dziekuje serdecznie Quote
Nadziejka Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 zapraszam zajrzyjcie Dobreduszenki ... Czarnulek z mega pechem..odczarujemy zly los Quote
Nadziejka Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Dnia 14.04.2020 o 15:40, elik napisał: Śliczne i delikatne :) Ciocia czy dolecialy pieniazki? Quote
elik Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 6 minut temu, Nadziejka napisał: Ciocia czy dolecialy pieniazki? Nie Ciociu, jeszcze nie ma ich na koncie, ale nie nenerwuj się na pewno się pojawią. Ja robię aktualizację finansów psiaczków 2 x qw tygodniu. Jak pojawią się na koncie to dam znać :) Quote
Nadziejka Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 34 minuty temu, elik napisał: Nie Ciociu, jeszcze nie ma ich na koncie, ale nie nenerwuj się na pewno się pojawią. Ja robię aktualizację finansów psiaczków 2 x qw tygodniu. Jak pojawią się na koncie to dam znać :) Na stronie banku mam inf ze wyslane wiec lada moment pwinny byc pozdrawiam serdecznie Quote
elik Posted May 5, 2020 Posted May 5, 2020 18 godzin temu, Nadziejka napisał: Na stronie banku mam inf ze wyslane wiec lada moment pwinny byc pozdrawiam serdecznie Jutro aktualizacja finansów wszystkich psiaczków to do jutra na pewno będą i potwierdzę. Bardzo, bardzo dziękujemy Nadziejeczko za wsparcie Fadusia 1 Quote
Nadziejka Posted May 5, 2020 Author Posted May 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Jutro aktualizacja finansów wszystkich psiaczków to do jutra na pewno będą i potwierdzę. Bardzo, bardzo dziękujemy Nadziejeczko za wsparcie Fadusia Na zdrowko maluszkowi Dziekujemy Quote
elik Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 4 maja na konto Binia wpłynęła kwota 39,50 zł z tego bazarku. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom tego bazarku i oczywiście Cioci Nadziejce, która zorganizowała ten piękny bazarek. 1 Quote
elik Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 54 minuty temu, Nadziejka napisał: Dziekujemy Elisabeth I ja bardzo dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Przed chwilą, elik napisał: I ja bardzo dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 5 minut temu, elik napisał: I ja bardzo dziękuję :) Elisiu za jakis czas bede prosic serdecznie o pomoc w wysylce paczka w ruchu do Alvenki poniewaz to jest wiele kilogramow mnostwo rzeczy do wyslania z kilku barakow paczakami poczta polska byloby chyba 100 zl .... Bede prosic ciocie tak jak kiedys slalam Tobie i wydrukowalals wszystko na te paczke w ruchu ale to nie dzis jeszcze najpierwej musze zorientowac w tym kiosku ktory obsluguje paczki w ruchu moze jutro sie tam wybiore popytam czy czynne Quote
elik Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 6 minut temu, Nadziejka napisał: Elisiu za jakis czas bede prosic serdecznie o pomoc w wysylce paczka w ruchu do Alvenki poniewaz to jest wiele kilogramow mnostwo rzeczy do wyslania z kilku barakow paczakami poczta polska byloby chyba 100 zl .... Bede prosic ciocie tak jak kiedys slalam Tobie i wydrukowalals wszystko na te paczke w ruchu ale to nie dzis jeszcze najpierwej musze zorientowac w tym kiosku ktory obsluguje paczki w ruchu moze jutro sie tam wybiore popytam czy czynne Ewuniu nie ma problemu, chętnie pomogę Ci wysłać co będzie trzeba :) Quote
Nadziejka Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 2 minuty temu, elik napisał: Ewuniu nie ma problemu, chętnie pomogę Ci wysłać co będzie trzeba :) Dziekuje cudnie dziekuje najmocniej 1 Quote
elik Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 35 minut temu, Nadziejka napisał: Dziekuje cudnie dziekuje najmocniej Drobiazg przeca :) Quote
Alvenka Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Dnia 7.05.2020 o 21:24, Nadziejka napisał: Elisiu za jakis czas bede prosic serdecznie o pomoc w wysylce paczka w ruchu do Alvenki poniewaz to jest wiele kilogramow mnostwo rzeczy do wyslania z kilku barakow paczakami poczta polska byloby chyba 100 zl .... Bede prosic ciocie tak jak kiedys slalam Tobie i wydrukowalals wszystko na te paczke w ruchu ale to nie dzis jeszcze najpierwej musze zorientowac w tym kiosku ktory obsluguje paczki w ruchu moze jutro sie tam wybiore popytam czy czynne I jak Nadziejko, udało się wysłać pakunię? Quote
Nadziejka Posted May 21, 2020 Author Posted May 21, 2020 Dnia 19.05.2020 o 21:18, Alvenka napisał: I jak Nadziejko, udało się wysłać pakunię? Dobry wieczorek jeszcze nie slalam jutro postaram podejsc do tego kiosku zorientowac sie co i jak Alveniu i spisze tutaj wszystkie fantuski i linki aby potem latwiej bylo potwierdzic Quote
Nadziejka Posted May 27, 2020 Author Posted May 27, 2020 Dnia 15.04.2020 o 19:53, Alvenka napisał: Ciociuniu, jeszcze poproszę numer 10, mojej Kasi dam bo uwielbia Faraona :) Aniu po wielkich bojach w kiosku ruchu z paczka wielka jak szafa wrocilam na powrot do domku, rozpakowalalm , przepakowalalm i wysalam paczka poczta polska paczka ekonomiczna wiekszosci rzeczy ze wszystkich bazarkow ktore kupilas oprocz tych najwiekszych te najwieksze czyli roleta rybka rzezba i kwiat sznurkowy posle Tobie innym razem nigdy wiecej juz nie chce miec do czynienia z tym kioskiem i paczka w ruchu zaraz odam na wszelkich bazarkow co wyslalam paczka wielka dzis koszt calosci niechaj bedzie 16 zl boc chcialas tansza wysylke podaje num paczki ekonom 00 3 5900773 3 26403133 7 Alvenka z tego bazarku poslalam; kup teraz num 3 dywanik jasny fiolecik pleciony z fredzlami 7 zl kup teraz num 10 ksiazka Faraon 3 zl 50 gr Quote
Recommended Posts