elik Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 8 godzin temu, Havanka napisał: Eluś, piękne marzenia ! Ale cóż warte byłoby życie bez nich? Na bazarku spełniamy je chociaż wirtualnie i każdy może tutaj pomarzyć. Bardzo, bardzo Ci dziękuję za ten domek dla Tyci. Wiem, że przynajmniej ona wkrótce spełni w realu swe marzenie. Zostawiam buziaczki i życzenia zdrowia dla Masi. Dziękuję bardzo Eluniu :) Wygląda na to, że Masiunia coraz lepiej funkcjonuje. O ile to paskudztwo na boku nie okaże się złośliwe, to sobie jeszcze razem pożyjemy :) I oby tak się stało. 1 Quote
Livka Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Dobry wieczór :) Poproszę 2 serduszka z różą :) 1 Quote
Havanka Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Dziękuję bardzo Eluniu :) Wygląda na to, że Masiunia coraz lepiej funkcjonuje. O ile to paskudztwo na boku nie okaże się złośliwe, to sobie jeszcze razem pożyjemy :) I oby tak się stało. Bardzo się cieszę z tej wiadomości, bo daje duże nadzieje na kawał wspólnego życia ! Teraz wierzę, ze będzie dobrze ! Serdecznie Was pozdrawiam i życzę zdrowia ! 1 godzinę temu, Livka napisał: Dobry wieczór :) Poproszę 2 serduszka z różą :) Dobry wieczór Livko ! Przyznam, ze sprawiłaś mi swoim przyjściem ogromną niespodziankę ! Bardzo Ci dziękuję, ze znalazłaś czas i wpadłaś do nas z pomocą dla Tyci. Przesyłam pozdrowienia i buziaczki ! 1 Quote
Havanka Posted April 11, 2020 Author Posted April 11, 2020 Siły, wytrwałości i optymizmu na te nadchodzące Święta Wielkiej Nocy. Wspierajmy się i dbajmy o siebie. Razem damy radę ! 4 Quote
Bogusik Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Dla Was wszystkich kochani Dogomaniacy z najlepszymi życzeniami.... Quote
Nesiowata Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Może ktoś jeszcze wspomoże biedne maleństwo? 1 Quote
Anula Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 20 minut temu, Polek napisał: Gorące życzenia świąteczne znad morza. Zamiast wygłupiać się z tymi życzeniami na bazarkach,lepszy byś zrobił uczynek gdybyś chociaż pomógł złotówką ty trolu. Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 11 godzin temu, Bogusik napisał: Dla Was wszystkich kochani Dogomaniacy z najlepszymi życzeniami.... Bogusiu, dziękujemy za piękne, życzenia ! 51 minut temu, Nesiowata napisał: Może ktoś jeszcze wspomoże biedne maleństwo? Miejmy nadzieję Danusiu, że ktoś jeszcze pomoże finansowo. 20 minut temu, Polek napisał: Gorące życzenia świąteczne znad morza. Dziękujemy i również przesyłamy życzenia świąteczne ! Quote
Tola Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Świąt, abyśmy wszyscy przetrwali ten trudny czas. Quote
Poker Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 3 godziny temu, Anula napisał: Zamiast wygłupiać się z tymi życzeniami na bazarkach,lepszy byś zrobił uczynek gdybyś chociaż pomógł złotówką ty trolu. Ja nie wiem czy Polek jest trolem , ale przesyłając pozdrowienia podrzuca bazarki. Nie każdy może wpłacać, a może robić różne wpisy gdzie chce, byle nie obraźliwe i krzywdzące. 1 Quote
elik Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Elunia wybacz, że nie w temacie, ale biedaczysko też potrzebuje pomocy Bardzo gorąco zapraszam na wątek psa biedaka. Wątek, który rodził się w bólach od wczoraj i nie mógł się urodzić :) Wątek wielkiego strachulca Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Dziękujemy za pamięć i wszystkie życzenia świąteczne. Eliczku, serce się kraje na widok czołgającego się ze strachu biedaka. Ale jestem pewna, ze w spokojnym domu tymczasowym, do którego pojedzie, stres szybko minie i Albinek Drugi też szybko znajdzie dom. Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 10 kwietnia po sesji popołudniowej, na koncie zapisała się też wpłata od Tianku. Izuniu - dziękuję !!! Quote
3 x Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 poproszę o numer konta do wpłaty coś znajdę dla malutkiej :) 1 Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 8 minut temu, 3 x napisał: poproszę o numer konta do wpłaty coś znajdę dla malutkiej :) Cudnie !!! 3 x, dziękuję serdecznie ! Tycia zaraz po świętach pojedzie do Wrocławia i tam będzie czekać na termin operacji. Mimo trudnego czasu, życzę Ci radosnych świąt, optymizmu i dużo zdrowia ! Quote
koja Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę górski domek. 1 Quote
elik Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 4 godziny temu, Havanka napisał: Eliczku, serce się kraje na widok czołgającego się ze strachu biedaka. Ale jestem pewna, ze w spokojnym domu tymczasowym, do którego pojedzie, stres szybko minie i Albinek Drugi też szybko znajdzie dom. Dzięki Eluś na wsparcie dla piesionka Też myślę, że w schronie ogromnie stresują go dochodzące zewsząd, bardzo głośne szczekania psów. Spokój w DT wpłynie na niego pozytywnie. 1 Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Kojeczko kochana, dziękuję !!!! Dziękuję, ze przyszłaś i to jeszcze z tak dużą pomocą ! Z radością rezerwuje domek dla Ciebie w pięknych Tatrach ! 37 minut temu, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę górski domek. Quote
Nesiowata Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Ja tam dalej zapraszam do maleńkiej - każda pomoc potrzebna. Quote
Havanka Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Ja tam dalej zapraszam do maleńkiej - każda pomoc potrzebna. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: W nowym dniu również zaproszę! Dzien dobry Danusiu ! Ale z Ciebie ranny ptaszek ! Jeszcze ciemno na dworze a Ty juz na posterunku. Życzę Ci dobrego dnia ! 1 Quote
Recommended Posts