Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Zakończony...Pomóż malutkiej Tyci, pokonać wielki ból ! Do 18.04, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, Havanka napisał:

Eluś, piękne marzenia ! Ale cóż warte byłoby życie bez nich? Na bazarku spełniamy je chociaż wirtualnie i każdy może tutaj pomarzyć. Bardzo, bardzo Ci dziękuję za ten domek dla Tyci. Wiem, że przynajmniej ona wkrótce spełni w realu swe marzenie. Zostawiam buziaczki i życzenia zdrowia dla Masi.

image.jpeg.6c05e91b12ab3c61f0b03ea3fa53de28.jpeg

Dziękuję bardzo Eluniu :) Wygląda na to, że Masiunia coraz lepiej funkcjonuje. O ile to paskudztwo na boku nie okaże się złośliwe, to sobie jeszcze razem pożyjemy :) I oby tak się stało.

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, elik napisał:

Dziękuję bardzo Eluniu :) Wygląda na to, że Masiunia coraz lepiej funkcjonuje. O ile to paskudztwo na boku nie okaże się złośliwe, to sobie jeszcze razem pożyjemy :) I oby tak się stało.

Bardzo się cieszę z tej wiadomości, bo daje duże nadzieje na kawał wspólnego życia ! Teraz wierzę, ze będzie dobrze ! Serdecznie Was pozdrawiam  i życzę zdrowia !

1 godzinę temu, Livka napisał:

Dobry wieczór :)

Poproszę 2 serduszka z różą :)

Dobry wieczór Livko ! Przyznam, ze sprawiłaś mi swoim przyjściem ogromną niespodziankę ! Bardzo Ci dziękuję, ze znalazłaś czas i wpadłaś do nas z pomocą dla Tyci. Przesyłam pozdrowienia i buziaczki !

Wiosenne kwiaty - pierwsza ozdoba ogrodu po zimowej aurze

• Like 1
Posted
20 minut temu, Polek napisał:

Gorące życzenia świąteczne znad morza.

Zamiast wygłupiać się z tymi życzeniami na bazarkach,lepszy byś zrobił uczynek gdybyś chociaż pomógł złotówką ty trolu.

Posted
11 godzin temu, Bogusik napisał:

Dla Was wszystkich kochani Dogomaniacy z najlepszymi życzeniami....

Bogusiu, dziękujemy za piękne, życzenia !

51 minut temu, Nesiowata napisał:

Może ktoś jeszcze wspomoże biedne maleństwo?

Dekoracje i ozdoby wielkanocne: stroiki, jajka, gałązki, wianki i wieńce - Sklep internetowy Allegro.pl - Strona 20

Miejmy nadzieję Danusiu, że ktoś jeszcze pomoże finansowo.

20 minut temu, Polek napisał:

Gorące życzenia świąteczne znad morza.

Dziękujemy i również przesyłamy życzenia świąteczne !

Posted
3 godziny temu, Anula napisał:

Zamiast wygłupiać się z tymi życzeniami na bazarkach,lepszy byś zrobił uczynek gdybyś chociaż pomógł złotówką ty trolu.

Ja nie wiem czy Polek jest trolem , ale przesyłając pozdrowienia podrzuca bazarki. Nie każdy może wpłacać, a może robić różne wpisy gdzie chce, byle nie obraźliwe i krzywdzące.

• Like 1
Posted

Dziękujemy za pamięć i wszystkie życzenia świąteczne.

Eliczku, serce się kraje na widok czołgającego się ze strachu biedaka. Ale jestem pewna, ze w spokojnym domu tymczasowym, do którego pojedzie, stres szybko minie i Albinek Drugi też szybko znajdzie dom.

Posted

10 kwietnia po sesji popołudniowej, na koncie zapisała się też wpłata od Tianku.

Izuniu - dziękuję !!!

Posted
8 minut temu, 3 x napisał:

poproszę o numer konta do wpłaty 
coś znajdę dla malutkiej :)

Cudnie !!! 3 x, dziękuję serdecznie ! Tycia zaraz po świętach pojedzie do Wrocławia i tam będzie czekać na termin operacji. Mimo trudnego czasu, życzę Ci radosnych świąt, optymizmu i dużo zdrowia !

BUKIET RÓŻ CZERWONA ROZKOSZ

Posted
4 godziny temu, Havanka napisał:

Eliczku, serce się kraje na widok czołgającego się ze strachu biedaka. Ale jestem pewna, ze w spokojnym domu tymczasowym, do którego pojedzie, stres szybko minie i Albinek Drugi też szybko znajdzie dom.

Dzięki Eluś na wsparcie dla piesionka   538090803_dzikujpiknie.jpg.3c93d2e5869e31e14af47308cbe8df7c.jpg

Też myślę, że w schronie ogromnie stresują go dochodzące zewsząd, bardzo głośne szczekania psów. Spokój w DT wpłynie na niego pozytywnie.

• Like 1
Posted

Kojeczko kochana, dziękuję !!!! Dziękuję, ze przyszłaś i to jeszcze z tak dużą pomocą ! Z radością rezerwuje domek  dla Ciebie w pięknych Tatrach !

Bukiet Róż Floral Royal - Ewa i Ja
37 minut temu, koja napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę górski domek.

Posted
7 godzin temu, Nesiowata napisał:

Ja tam dalej zapraszam do maleńkiej - każda pomoc potrzebna.

1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

W nowym dniu również zaproszę!

Dzien dobry Danusiu ! Ale z Ciebie ranny ptaszek ! Jeszcze ciemno na dworze a Ty juz na posterunku. Życzę Ci dobrego dnia !

• Like 1