Havanka Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 2 minuty temu, Bogusik napisał: Ja także przywędrowałam na wspaniały jak zawsze bazareczek naszej Havanki :) Poproszę dwa bardzo stylowe domki w górach. Fantastycznie !!! To się nasza Tycia nabiega od domku do domku ! Latem nad morzem a zimą w górach. Boguniu, dziękuję ogromnie za pomoc !!! Quote
Dusia-Duszka Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Tak jak deklarowałam chcę wydać stówkę. Poproszę o dowolny towar, bo i tak najbardziej lubię dom nad jeziorem :))) 1 Quote
Havanka Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 Bazarek zostawiam otwarty a sama idę już do łóżeczka, bo oko mi się zamyka. Zapraszam do odwiedzin i pomocy ! Quote
Havanka Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 Przed chwilą, Dusia-Duszka napisał: Tak jak deklarowałam chcę wydać stówkę. Poproszę o dowolny towar, bo i tak najbardziej lubię dom nad jeziorem :))) Ale niespodzianka ! Witaj Dusiu ! Dziękuję za przyjście i pomoc. Jeżeli lubisz domki w sąsiedztwie jezior, to za stówkę proponuję ten śliczny domek: Quote
Poker Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Chyba nie możemy spać z wrażenia, że tak tanio domki można kupić. Quote
Nesiowata Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Komu serduszko, komu domek - do wyboru, do koloru?! Tylko wybierać i kupować. Quote
kado Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Dla nas domek nad jeziorkiem poproszę. W tym roku widoki na majówkę żadne , to chociaż oko nacieszymy. Pozdrawiam serdecznie:) 1 Quote
sonia71 Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Poproszę za 30 zł.-domek nad morzem i serduszko na dłoni . 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Domek od Dusi to chyba na Mazurach? :)) Na Suwalszczyźnie :))) Quote
Jolanta08 Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Dzień dobry ,kawa dla Hawanki i wszystkich odwiedzających 1 Quote
Havanka Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Domek od Dusi to chyba na Mazurach? :)) Witaj Tysiu ! Jeżeli Dusia zaakceptuje Mazury, to tak, jak najbardziej ! 9 godzin temu, b-b napisał: Ode mnie cegiełkę za 50zł poproszę. Witaj Boguniu !!! Pięknie Ci dziękuję za zakup cegiełki. Przeznaczę ją na domek w górach. Życzę pięknego, wiosennego dnia ! 7 godzin temu, Poker napisał: Chyba nie możemy spać z wrażenia, że tak tanio domki można kupić. Dzień dobry Pokerku, ja spałam jak suseł. Ale masz rację, domki w super okazyjnej cenie i to jeszcze w tak atrakcyjnej lokalizacji. Warto skorzystać ! Quote
Havanka Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Komu serduszko, komu domek - do wyboru, do koloru?! Tylko wybierać i kupować. I na dodatek bez wychodzenia z domu. Ceny atrakcyjne, na każdą kieszeń ! 1 godzinę temu, kado napisał: Dla nas domek nad jeziorkiem poproszę. W tym roku widoki na majówkę żadne , to chociaż oko nacieszymy. Pozdrawiam serdecznie:) Witaj Kado !!! To prawda, majówkę spędzimy w domach, ale przynajmniej wirtualne, piękne miejsca są na wyciągnięcie ręki. Życzę Ci udanego wypoczynku w tym kameralnym domku i pozdrawiam Karolinkę ! Pierwsze wiosenne kwiaty - byliny, rośliny cebulowe - Dom kobieta.onet.pl 1 godzinę temu, sonia71 napisał: Poproszę za 30 zł.-domek nad morzem i serduszko na dłoni . Nasza Sonia też jest !!! Witaj kochana ! Dzięki serdeczne za zakup cegiełek i życzę Ci, byś w realu też mogła wypocząć nad morzem ! Pozdrawiam serdecznie !!! Quote
Havanka Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 53 minuty temu, Jolanta08 napisał: Dzień dobry ,kawa dla Hawanki i wszystkich odwiedzających Joluś, zawsze wiesz, czego mi trzeba... Właśnie delektuję się jej smakiem i aromatem. Quote
Tola Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Ja też pozazdrościłam tych domków w tak okazyjnych cenach więc poproszę dwa domki nad morzem:). Dziękuję też Havaneczce za kolejny wspaniały bazarek, Tycia też pięknie dziękuje 1 Quote
Tianku Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 przywitamy się i my poproszę domek nad morzem :) przesyłamy pozdrowienia dołączył do nas Klekotek 2 2 Quote
Havanka Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 2 godziny temu, Tola napisał: Ja też pozazdrościłam tych domków w tak okazyjnych cenach więc poproszę dwa domki nad morzem:). Dziękuję też Havaneczce za kolejny wspaniały bazarek, Tycia też pięknie dziękuje Taka okazja Tolu może sie juz nie powtórzyć ! Domki piękne, zadbane a okolica warta grzechu ! Pięknie dziękuję za zakup i życzę, by mimo wszystko szybko nadszedł czas wypoczynku w realu, nad naszym morzem ! Quote
Havanka Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 2 godziny temu, Tianku napisał: przywitamy się i my poproszę domek nad morzem :) przesyłamy pozdrowienia dołączył do nas Klekotek Witaj Izuniu ! Ale sprawiłaś nam niespodziankę tym uroczym zdjęciem ! A na dodatek kupiłaś domek nad morzem ! Niech Ci się w nim dobrze mieszka razem ze skrzydlatym Klekotkiem i oczywiście pięknymi rumakami ! Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam ! Quote
Havanka Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 2 godziny temu, Jo37 napisał: Ale super zdjęcie. Witaj Joasiu ! Zdjęcie fantastyczne ! Quote
Bogusik Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 Ile tu wspaniałych darczyńców przybyło! :) Zapraszamy do pomocy bo tu każda złotóweczka potrzebna na operację Tycinki :) Quote
Recommended Posts