Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Zakończony...Pomóż malutkiej Tyci, pokonać wielki ból ! Do 18.04, godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Bogusik napisał:

Ja także przywędrowałam na wspaniały jak zawsze bazareczek naszej Havanki :) Poproszę dwa bardzo stylowe domki w górach.

Fantastycznie !!! To się nasza Tycia nabiega od domku do domku ! Latem nad morzem a zimą w górach. Boguniu, dziękuję ogromnie za pomoc !!!

Bukiet 100 róż - Kurierkwiatow.pl

Posted
Przed chwilą, Dusia-Duszka napisał:

Tak jak deklarowałam chcę wydać stówkę. Poproszę o dowolny towar, bo i tak najbardziej lubię dom nad jeziorem :))) 

Ale niespodzianka ! Witaj Dusiu ! Dziękuję za przyjście i pomoc. Jeżeli lubisz domki w sąsiedztwie jezior, to za  stówkę proponuję ten śliczny domek:

hhh.jpg

Posted

Dla nas domek nad jeziorkiem poproszę. 

W tym roku widoki  na majówkę żadne , to chociaż oko nacieszymy. 

Pozdrawiam serdecznie:) 

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Domek od Dusi to chyba na Mazurach? :))

Witaj Tysiu ! Jeżeli Dusia zaakceptuje Mazury, to tak, jak najbardziej !

9 godzin temu, b-b napisał:

Ode mnie cegiełkę za 50zł poproszę.

Witaj Boguniu !!! Pięknie Ci dziękuję za zakup cegiełki. Przeznaczę ją na domek w górach. Życzę pięknego, wiosennego dnia !
image.jpeg.2f5e66bb7e3a3671e29f8ea7cd07f7f4.jpeg

7 godzin temu, Poker napisał:

Chyba nie możemy spać z wrażenia, że tak tanio domki można kupić.

Dzień dobry Pokerku, ja spałam jak suseł. Ale masz rację, domki w super okazyjnej cenie i to jeszcze w tak atrakcyjnej lokalizacji. Warto skorzystać !

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Komu serduszko, komu domek - do wyboru, do koloru?! Tylko wybierać i kupować.

I na dodatek bez wychodzenia z domu. Ceny atrakcyjne, na każdą kieszeń !

1 godzinę temu, kado napisał:

Dla nas domek nad jeziorkiem poproszę. 

W tym roku widoki  na majówkę żadne , to chociaż oko nacieszymy. 

Pozdrawiam serdecznie:) 

Witaj Kado !!! To prawda, majówkę spędzimy w domach, ale przynajmniej wirtualne, piękne miejsca są na wyciągnięcie ręki. Życzę Ci udanego wypoczynku w tym kameralnym domku i pozdrawiam Karolinkę !

1 godzinę temu, sonia71 napisał:

Poproszę za 30 zł.-domek nad morzem i serduszko na dłoni .

Nasza Sonia też jest !!! Witaj kochana ! Dzięki serdeczne za zakup cegiełek i życzę Ci, byś w realu też mogła wypocząć nad morzem ! Pozdrawiam serdecznie !!!

Wiosenne kwiaty stock Zdjecia - Pobierz royalty-free obrazy ...

Posted
53 minuty temu, Jolanta08 napisał:

Dzień dobry ,kawa dla Hawanki i wszystkich odwiedzających

kawa2.jpg

Joluś, zawsze wiesz, czego mi trzeba... Właśnie delektuję się jej smakiem i aromatem.

Posted

Ja też pozazdrościłam  tych domków w tak okazyjnych cenach więc poproszę dwa domki nad morzem:).

Dziękuję też Havaneczce za kolejny wspaniały bazarek, Tycia też pięknie dziękuje serce-ruchomy-obrazek-0128.gif

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tola napisał:

Ja też pozazdrościłam  tych domków w tak okazyjnych cenach więc poproszę dwa domki nad morzem:).

Dziękuję też Havaneczce za kolejny wspaniały bazarek, Tycia też pięknie dziękuje serce-ruchomy-obrazek-0128.gif

Taka okazja Tolu może sie juz nie powtórzyć ! Domki piękne, zadbane a okolica warta grzechu ! Pięknie dziękuję za zakup i życzę, by mimo wszystko szybko nadszedł czas wypoczynku w realu, nad naszym morzem !

image.jpeg.237e27d19775a9e8faf744c4fb898bab.jpeg

Posted
2 godziny temu, Tianku napisał:

przywitamy się i my vittoriabuono.gif

poproszę domek nad morzem :)

przesyłamy pozdrowienia 

dołączył do nas Klekotek tralala.gif

Obraz może zawierać: na zewnątrz

Witaj Izuniu ! Ale sprawiłaś nam niespodziankę tym uroczym zdjęciem ! A na dodatek kupiłaś domek nad morzem ! Niech Ci się w nim dobrze mieszka razem ze skrzydlatym Klekotkiem i oczywiście pięknymi rumakami ! Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam !

image.jpeg.68b89a40b2ffa1500bc2fd98941d3dc8.jpeg