Nadziejka Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 1 godzinę temu, mila-ada napisał: Podnoszę z zaproszenia i jeszcze pomyślę. Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Witajcie witajcie z nadzieja w nowym dniu dolozylam lampe wieluska stajaca z ikea stan idealny polecam polecam modlimy o te budunie wszystkie Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 44 minuty temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia. Witaj serduszko Quote
Radek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Podrzucę na chwilkę przed plackami ziemniaczanymi. 1 Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Dziekuje dziekuje za odwiedzinki milym gosciom spokojnego dnia wedrujemy calun czas z nadzieja Quote
kinga_kinga7 Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Już jestem ! Poproszę perfumki, nr 13 :) 1 Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 1 godzinę temu, kinga_kinga7 napisał: Już jestem ! Poproszę perfumki, nr 13 :) 49 minut temu, Olena84 napisał: Poproszę cegiełkę za 10zł Cudnie ogromnie dziekuje wszelkiego dobruskiego Wam iskierki spokojju duszy dnia jutrzejszego cudow pelnego Quote
Nadziejka Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 spokojnego dnia powitamy zaprosimy lampa jest wysokosci 180 cm 1 Quote
elik Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 2 godziny temu, Radek napisał: Zapraszamy po lampę i nie tylko. Mówisz, masz :>) Za C.W. proszę Num 5 lampa stojaca uwaga wysokosci ponad 180 cm nie jest nwa ale stan idealny ciezka,fajnie sie ja sklada na czesci do pudla cena wywol 30 zl Quote
Nadziejka Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 29 minut temu, elik napisał: Mówisz, masz :>) Za C.W. proszę Num 5 lampa stojaca uwaga wysokosci ponad 180 cm nie jest nwa ale stan idealny ciezka,fajnie sie ja sklada na czesci do pudla cena wywol 30 zl Dziekuje Dziekuje Ciociu Dziekuje Przepieknie lampa swietna Bede pakowac i slac wiele paczek jak sie troche uspokoi koszmar swiata calego Z modlitwa nadzieja dziekuje Ciociu Dziekuje Naaajmocniej Dziekuje Sciskam Quote
elik Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Bede pakowac i slac wiele paczek jak sie troche uspokoi koszmar swiata calego Ciekawam jak to długo potrwa. Pewnie kilka miesięcy :( Quote
kinga_kinga7 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Ciekawam jak to długo potrwa. Pewnie kilka miesięcy :( Mam nadzieje, że skończy się to wszystko jak najszybciej !!!!! Quote
elik Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 32 minuty temu, kinga_kinga7 napisał: Mam nadzieje, że skończy się to wszystko jak najszybciej !!!!! Też tak chciałabym :) Ale czy będzie tak, jak chcemy? Quote
Radek Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Mówisz, masz :>) I lampa znalazła nowy dom;) 1 godzinę temu, elik napisał: Ciekawam jak to długo potrwa. Pewnie kilka miesięcy :( Oby nie, bo wyczerpujące to wszystko. 37 minut temu, kinga_kinga7 napisał: Mam nadzieje, że skończy się to wszystko jak najszybciej !!!!! Bardzo bym chciał, żeby chociaż do końca kwietnia. Quote
kinga_kinga7 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Nadziejko ja jeszcze poproszę nr 5, podusię niedźwiadka - będzie dla mojego Toficzka :) Quote
Nadziejka Posted April 5, 2020 Author Posted April 5, 2020 25 minut temu, kinga_kinga7 napisał: Nadziejko ja jeszcze poproszę nr 5, podusię niedźwiadka - będzie dla mojego Toficzka :) Bardzo dziekuje Kinguniu A gdzie ten Toficzek u Mamci czy u Ciebie? Tofinio z Azylku?pozdrawiam tuuulinkamTofinkowe lapucinki i brzusie Quote
Recommended Posts