kinga_kinga7 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Ewuniu kochana moja, czy mogłabyś mnie już podliczyć z bazareczku, tego i drugiego? Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Kinguniu udalo mi sie poslac pw zaraz podlicze dwa bazareczki i posle Tobie Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Kingus niektore fantusie za wywolawcza wiec jeszcze nie moge odliczyc wszystkiego dopiero po zakonczeniu bazarkow Quote
Tyśka) Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Nadziejko czytam ze łzami w oczach :( Masz złote serce, że jeszcze myślisz o bezdomnych zwierzakach. Dziękuję Ci, że jesteś :) Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Tysienko ja cala jako dziadyga juz ale czasem mam taki zryw jak mlodziezy jak samo zycie jak zachwyt kazdem promyczkiem slonca jak opatruje kadenki liste ktory na mej drodze jak piekna mamy nasza Ziemie i zawsze z modlitwa za tych wszytkich umeczonych nad ktorymi nikt sie nie pochyli.. a to bol straszny w duszy i nikt tego bolu nie uleczy przeciez 1 Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 A ja teraz po nocach czaruje korale nie dawno wyczarowalalm kilka sznurow przecuuudne mi wyszly kilkanascie godz spedzilam nad nimi uwielbiam czarowac korale obiecane mialam juz zakupy przez znajome od kolezanek niestety sprzedlalam za grosze.. ale czaruje kolejne zawsze to jakis pieniazek bedzie mialalm mnostwo badan luty, marzec rozne rozne ale narazie nic z wizyt u specjalistow boc wszystko wstrzymane ale a wiara i nadzieja trwam Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Tysiu nie moge nic zmieniac w edycji zeby wpisac ze polowa Cegielek poleci dla Amika Orionka i po zakonczeniu tego bazareczku kolejna polowa poleci za fantuski wiec bedzie jeszcze pieniazek dla niunia Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Cegielki Zycia 50 zl poslalam do elficzkowej z tytulem,,Nadziejka dla Amika Oriona Cegielki z bazarku dla Pimpunia i Amika,, Quote
kinga_kinga7 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 46 minut temu, Nadziejka napisał: Kingus niektore fantusie za wywolawcza wiec jeszcze nie moge odliczyc wszystkiego dopiero po zakonczeniu bazarkow To ja chcę wszystko, ze wszystkich bazarków w opcji KT, nie odpowwiem Ci już, niestety na pw :) Mam nadzieje, że post pójdzie.... Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Kinguniu ale musimy poczekac na zakonczenie a moze jeszcze krtos przebije jakies fantuski a nie moge nic edytowac i nic zmieniac teraz musimy serce czekac Quote
kinga_kinga7 Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Kinguniu ale musimy poczekac na zakonczenie a moze jeszcze krtos przebije jakies fantuski a nie moge nic edytowac i nic zmieniac teraz musimy serce czekac A no tak, jeśli faktycznie nie można edytować :( Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Kinguniu ale wszystko fajne bedziesz uradowana i Twoj malusi psinunio czekamy ..moze cos sie zmieni na dogo na lepsze moze skoncza utrudnienia co jakis czas wiecej i wiecej utrudnien wkoncu wielu ludeczkow sie zniecheci Quote
Tyśka) Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Pieniądze za cegiełki już dotarły na konto Orionka-Amika :) Dziękuję! Cytuję z wątku. 37 minut temu, elficzkowa napisał: Wpłaty na konto Oriona/Amika (21.04.2020): Nadziejka z bazarku dla Pimpusia i Amika : 50 zł Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Dziekujemy wszystkim Serduszkom pozdrawiam spokojnej nocy Quote
Recommended Posts