Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Dnia 9.04.2020 o 07:30, Nesiowata napisał: Daj Nadziejko cegiełkę za 10 zł. Ciociu Droga Cudna czy zgadzasz sie serce aby po zakonczeniu bazarku polowa pieniazko z cegielek poszla dla Orionka Amika od Tysi? Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Dnia 10.04.2020 o 23:03, Xibalba napisał: Ewuniu jedna 2 x 20 zł po jednej dla każdego z psiaków. Tylko napisze gdzie co wysłać, na jakie konto. No i oczywiście zachęcam innych do pomagania. Kasienko cuuudna czy zgadasz sie kochana aby polowa pieniazkow z Cegielek poszla dla Orionka Amika od Tysi? nie wstawie teraz wateczku boc malo co mi dziala pooozdrawiam Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Piszcie prosze iskierki jak wejdziecie na dogo Orionkowi Amikowi robilam bazareczki wiec moze bedziecie wiedziec o ktorego piesia chodzi Quote
Nadziejka Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 9 minut temu, Radek napisał: Nocne Marki proszone na zakupy. Przed chwilą, Kamila Proc napisał: ja noca podbijam Quote
Tyśka) Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Jestem opiekunką prawną Amika-Orionka. Pies przez 3lata mieszkał u chorej psychicznie kobiety, która go tłukła kijem od miotły :( Sama skończyła w szpitalu psychiatrycznym, a Amik był zapomniany na krótkim łańcuchu (tak krótkim, żeby nie kopał za dużo dołów), sąsiedzi podawali mu jedzenie popychając kijem... bali się go... Założyłam mu wątek wbrew rozsądkowi, nie stać mnie na psa w hotelu - no ale założyłam, nie mogłam mu nie pomóc. I mimo urody zasiedział się w hotelu już 9msc. Wątek mam w podpisie, to ten biały łaciaty ślicznota ze zdjęcia. Jeżeli uważacie, że potrzebne mu wsparcie finansowe (cegiełki) to będę wdzięczna, nie ma pełnych deklaracji. Jeżeli nie to oczywiście jest wiele bid na Dogomanii i wcale się nie obrażę. Nadziejko, dziękuję za wytypowanie Amika. ;) 1 Quote
Radek Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 18 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jeżeli uważacie, że potrzebne mu wsparcie finansowe to będę wdzięczna, nie ma pełnych deklaracji. Jeżeli nie to oczywiście jest wiele bid na Dogomanii i wcale się nie obrażę. Teraz może być ciężko ze wsparciem, bo nie wiadomo jak będzie finansowo w niepewnych czasach. Może ktoś chciałby, ale na razie nie wie, czy będzie mógł. U mnie na przykład jest niepewność. Nie wiem, kiedy wrócę do normalnego trybu pracy, a na nauczaniu zdalnym mam mniej dodatków i nie mam nadgodzin. To parę groszy jest:/ Do majowej wypłaty nawet na bazarkach nie wspomogę, bo nie wiem, ile mi wpłynie na konto. 2 Quote
Nesiowata Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 7 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu Droga Cudna czy zgadzasz sie serce aby po zakonczeniu bazarku polowa pieniazko z cegielek poszla dla Orionka Amika od Tysi? No pewnie, że tak. 1 Quote
Kamila Proc Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 8 godzin temu, Radek napisał: Teraz może być ciężko ze wsparciem, bo nie wiadomo jak będzie finansowo w niepewnych czasach. Może ktoś chciałby, ale na razie nie wie, czy będzie mógł. U mnie na przykład jest niepewność. Nie wiem, kiedy wrócę do normalnego trybu pracy, a na nauczaniu zdalnym mam mniej dodatków i nie mam nadgodzin. To parę groszy jest:/ Do majowej wypłaty nawet na bazarkach nie wspomogę, bo nie wiem, ile mi wpłynie na konto. no niestety, ja tez czekam z drzeniem na koniec kwietnia Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Witajcie witajce iskierki napislalam jeszcze w profilu elik o zgode na wysylke Cegielek dla Orionka za nic nie moglam zacytowac ani slac pw do elikowej Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 10 godzin temu, Radek napisał: Teraz może być ciężko ze wsparciem, bo nie wiadomo jak będzie finansowo w niepewnych czasach. Może ktoś chciałby, ale na razie nie wie, czy będzie mógł. U mnie na przykład jest niepewność. Nie wiem, kiedy wrócę do normalnego trybu pracy, a na nauczaniu zdalnym mam mniej dodatków i nie mam nadgodzin. To parę groszy jest:/ Do majowej wypłaty nawet na bazarkach nie wspomogę, bo nie wiem, ile mi wpłynie na konto. Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Wujenku ja ostallam zupelnie bez grosza ..i bez pracy i nawet nie wiadomo kiedy beda wiadomosci z tej roboty strasznej czy wracamy czy otrzymam zalegle pieniadze za marzec...nic a nic ani nawet nie mozna dodzwonic ani nawet nie mam odpowiedzi czy otrzymam moje wypracowane ciezko pieniazki ktorych nie bylo duzo za marzec ale zawsze cos ... ni slowa nic ...ze strony wlascicieli przybytku i jeszcze ten strach dzien i noc... strach o najblizsze moje kochane strach i trwoga ciezko wszystko ciezko Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 na rente mnie odrzucili juz troche temu...... narazie nie mysle starac boc teraz zajeloby to mieisace cale znow szukam szukam pracy ale w dzisiejszym swiecie stokroc trudniej ... bez szans narazie Quote
Radek Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 19 minut temu, Nadziejka napisał: nawet nie wiadomo kiedy beda wiadomosci z tej roboty strasznej czy wracamy czy otrzymam zalegle pieniadze za marzec...nic a nic ani nawet nie mozna dodzwonic Jacyś ludzie bez sumienia w tej pracy. Smutno czytać. Quote
Nadziejka Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 Harowa okropna harowa dla dwoch trzech babeczek a ja tam blam jedna ale powoli z miesiaca na miesiac dawalam rade coraz lepiej placili czasem troche oszukali z godzinami ale potem ja sie wycwanillam i nie dalam juz oszukac ni razu obiecano mi co ieisac jako b dobremj pracownicy, ze bede miec umowe na stale ... nic nic nie spelnili zez rok nic zabronili szikac pracy innej , boc obiecywali caluni czas ze przeciez tutaj juz zaraz bedzie t umowa na stale ...wogole jakas nic nic ....cisza Quote
Radek Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: strasznie sie to czyta... Zastanawiam się, jak tacy ludzie mogą sobie samym spojrzeć w oczy przy porannej toalecie. Quote
Kamila Proc Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 19 minut temu, Radek napisał: Zastanawiam się, jak tacy ludzie mogą sobie samym spojrzeć w oczy przy porannej toalecie. mysle, ze spokojnie, czasem chcialabym miec taki charakter, byloby latwiej Quote
Recommended Posts