Tola Posted February 5 Author Posted February 5 Fajna gromadka, tylko szkoda, że Tycia ma takie problemy z tymi łapinkami😢 Kciuki będę bardzo mocno trzymać. Quote
ona03 Posted February 5 Posted February 5 Zmywareczki super 🙂 Będziemy trzymać kciuki w Walentynki 😘 Quote
Poker Posted February 5 Posted February 5 Dnia 5.02.2025 o 21:09, Tola napisał: Fajna gromadka, tylko szkoda, że Tycia ma takie problemy z tymi łapinkami😢 Kciuki będę bardzo mocno trzymać. Dnia 5.02.2025 o 22:26, ona03 napisał: Zmywareczki super 🙂 Będziemy trzymać kciuki w Walentynki 😘 Przydadzą się. Żal mi Tyćki bardzo. Quote
Poker Posted February 14 Posted February 14 Jesteśmy po. Jestem w pozytywnym szoku, miałam zapłacić 2500, policzyli tylko 1500. Chyba dlatego, że doktor operował Tycia już 3 raz. 1 Quote
ona03 Posted February 14 Posted February 14 Dnia 14.02.2025 o 13:03, Poker napisał: Jesteśmy po. Jestem w pozytywnym szoku, miałam zapłacić 2500, policzyli tylko 1500. Chyba dlatego, że doktor operował Tycia już 3 raz. Brawo Pan doktor :), zrobił Tyci walentynki 😍 Zdrowiej szybciutko Tyciu i na śnieg 🙂 Quote
Poker Posted February 14 Posted February 14 Dnia 14.02.2025 o 15:25, ona03 napisał: Brawo Pan doktor :), zrobił Tyci walentynki 😍 Zdrowiej szybciutko Tyciu i na śnieg 🙂 Chyba tak , bo inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Pierwszy raz w życiu namawiam Tycię do jedzenia. Absolutnie odmawia. Siusiu na trawce też nie chce zrobić. Ale popuściła trochę na podkład. Ma nie biegać i nie skakać przez 3 tygodnie. Niestety uwięziłam ją na smyczy uwiązanej do kaloryfera. Inaczej nie da rady. Ona jest jak perszing. Quote
Nesiowata Posted February 15 Posted February 15 Biedna laleczka... Czy przekonała się do jedzenia? Quote
Tola Posted February 16 Author Posted February 16 Bardzo się cieszę, że już po wszystkim, teraz tylko trzeba przetrwać ten najgorszy czas. Quote
Poker Posted February 16 Posted February 16 Dnia 16.02.2025 o 15:16, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że już po wszystkim, teraz tylko trzeba przetrwać ten najgorszy czas. Nosimy na rękach, całujemy, dogadzamy, Właśnie wróciła ze spaceru na rękach męża, co nie przeszkadzało jej zupełnie w darciu mordki na dużego psa. Ona bardzo się boi dużych psów, jeszcze mocniej od momentu, gdy dopadł nas wielki wilczur. Quote
Poker Posted February 25 Posted February 25 Wczoraj zdjęłam szwy. Niestety Tycia chce lizać bliznę, więc dostała kapelusz. Nie może też biegać. 1 Quote
Aldrumka Posted February 25 Posted February 25 jak to po operacji, ranka bardzo ciekawa - oby szybko się zgoiła Quote
Recommended Posts