Jump to content
Dogomania

Stało się to, o czym wszyscy marzyli - 3 kg TYCIA ZAMIESZKAŁA U POKER:)Złamana łapka, porzucenie, ulica, schronisko - to wszystko jest już tylko złym wspomnieniem.

Recommended Posts

Posted
Dnia 5.02.2025 o 21:09, Tola napisał:

Fajna gromadka, tylko szkoda, że Tycia ma takie problemy z tymi łapinkami😢 Kciuki będę bardzo mocno trzymać.

Dnia 5.02.2025 o 22:26, ona03 napisał:

Zmywareczki super 🙂

Będziemy trzymać kciuki w Walentynki 😘

Przydadzą się. Żal mi Tyćki bardzo.

Posted

Jesteśmy po. 

Jestem w pozytywnym  szoku, miałam zapłacić  2500, policzyli tylko 1500. Chyba dlatego, że doktor operował Tycia już 3 raz.

• Like 1
Posted
Dnia 14.02.2025 o 13:03, Poker napisał:

Jesteśmy po. 

Jestem w pozytywnym  szoku, miałam zapłacić  2500, policzyli tylko 1500. Chyba dlatego, że doktor operował Tycia już 3 raz.

Brawo Pan doktor :), zrobił Tyci walentynki 😍

Zdrowiej szybciutko Tyciu i na śnieg 🙂

Posted
Dnia 14.02.2025 o 15:25, ona03 napisał:

Brawo Pan doktor :), zrobił Tyci walentynki 😍

Zdrowiej szybciutko Tyciu i na śnieg 🙂

Chyba tak , bo inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć.

Pierwszy raz w życiu namawiam Tycię do jedzenia. Absolutnie odmawia. Siusiu na trawce też nie chce zrobić. Ale popuściła trochę na podkład.

Ma nie biegać i  nie skakać przez 3 tygodnie. Niestety uwięziłam ją na smyczy  uwiązanej do kaloryfera. Inaczej nie da rady. Ona jest jak perszing.

Posted
Dnia 16.02.2025 o 15:16, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, że już po wszystkim, teraz tylko trzeba przetrwać ten najgorszy czas. 

Nosimy na rękach, całujemy, dogadzamy,

Właśnie wróciła ze spaceru na rękach męża, co nie przeszkadzało jej zupełnie w darciu mordki na dużego psa.

Ona bardzo się boi dużych psów, jeszcze mocniej od momentu, gdy dopadł nas wielki wilczur.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...