Anula Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Może to był stres albo zmiana jedzenia? Coś dogo szwankuję,nie da się cytować. Quote
Bogusik Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 U Maliki też wszystko dobrze.Ma szczenięce zachowania i lubi podgryzać za spodnie i ręce.Poradziłam aby p.Magda kupiła jej dużego gnata z naturalnych skór, to wtedy będzie miała zajęcie,a przy tym też oczyszczą się ząbki.Mimo,że ma kupione gumowe zabawki,to jednak podchodzą jej bardziej domowe akcesoria.Jest bardzo wesoła,biega za piłką i oczywiście za Kubą,który jest jej towarzyszem zabaw.W piątek kolejna kontrolna wizyta u weta i ustalenie zabiegu sterylizacji.W książeczce nie było wpisu o szczepieni p/wirusówkom,Hania ma przesłać skan.Z tego wszystkiego Pani Magda zapomniała na pierwszej wizycie zgłosić czip do rejestracji ale zrobi to właśnie w piątek. Quote
Bogusik Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Niestety ale nie mogę wstawić żadnych zdjęć bo coś się dzieje na dogo i wyskakuje błąd....Jak się ponaprawia to wstawię przesłaną fakturę Maliki za weta. Faktura na 114,00zł - 40,00zł /przekazane za szelki / - 50,00zł / dopłata Zea za weta / =24,00zł. Quote
Bogusik Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 https://i.ibb.co/JR2hmY5/94021887-2808641739248346-6987692356417880064-n.jpg Quote
Anula Posted April 20, 2020 Author Posted April 20, 2020 Haniu rozliczenie Maliki i Baffi. Po Malice zostało 200zł za pobyt w Hoteliku za IV.Z tego zostało przeznaczone 170zł za pobyt w Hoteliku za IV - Tyci.Pozostało 30zł. Została wyżej wstawiona przez Bogusik faktura i rozliczenie: Faktura na 114,00zł - 40,00zł /przekazane za szelki / - 50,00zł / dopłata Zea za weta / =24,00zł. Z 30zł pozostaje 6zł,niech będzie przeznaczone na smaczki dla psiaków. Po Baffi zostało 130zł za pobyt za IV.Te pieniążki pozostają u Ciebie. Quote
Havanka Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 Od wczoraj mam problemy z edytowaniem i pisaniem nowych postów na moim bazarku. Tutaj, o dziwo udało się ! Quote
Bogusik Posted April 21, 2020 Posted April 21, 2020 14 minut temu, Havanka napisał: Od wczoraj mam problemy z edytowaniem i pisaniem nowych postów na moim bazarku. Tutaj, o dziwo udało się ! Ja nie mogę edytować ani wstawiać zdjęć bo mi wyskakuje błąd.Mam trochę zdjęć przesłanych z ds ale się nie da puki co wstawić. Quote
Anula Posted April 22, 2020 Author Posted April 22, 2020 11 godzin temu, Bogusik napisał: Ja nie mogę edytować ani wstawiać zdjęć bo mi wyskakuje błąd.Mam trochę zdjęć przesłanych z ds ale się nie da puki co wstawić. Trzeba poczekać.Może dzisiaj będzie lepiej. Quote
Bogusik Posted April 22, 2020 Posted April 22, 2020 32 minuty temu, Anula napisał: Trzeba poczekać.Może dzisiaj będzie lepiej. Zrobiłam próbę i wstawia się jak kiedyś przez wybranie pliku więc jak wrócę z pracy to powstawiam na wątki.Oczywiście jak znowu coś się nie zmieni.... Quote
Bogusik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Baffi ma się bardzo dobrze.Przyzwyczajony już do rodziny,wita ich z ogromną radością.Ma apetyt,daje się bez problemu czesać i lubi zabawy z piłeczką.Także wszystko ok :) 1 Quote
Anula Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 To dobrze,że jest wszystko w porządku bo już się o niego martwiłam.Niech ma w tym domu wszystko co najlepsze. Na tym zdjęciu widać jaka sierść jest zadbana.Łapinki na okrągło przycięte to jest to co lubię najbardziej.Cudny mój okruszek,bardzo mi przypomina mojego kiedyś psiaka. Quote
Poker Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Anula, a dlaczego się martwiłaś o niego? Domek odebrałam jako bardzo dobry. Oczywiście wpadki są zawsze możliwe. Quote
Anula Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Anula, a dlaczego się martwiłaś o niego? Domek odebrałam jako bardzo dobry. Oczywiście wpadki są zawsze możliwe. Ja się każdym psiakiem jakoś przejmuje szczególnie z długą sierścią.W tym wypadku w zasadzie nie było powodu,są zdjęcia,że Baffi zadbany jest. Quote
Bogusik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 U Maliki teraz Tosi też wszystko dobrze.Skradła serducha wszystkim domownikom :) Jest wesoła,bawi się i czuje się bezpiecznie w swoim nowym domu.Państwo byli z nią w lesie ale tam puki co była lekko speszona iz podkulonym ogonkiem. Tak samo reaguje na zmianę kierunku spacerów w okolicy domu.Na to trzeba czasu i zachęcałam p.Magdę aby jeździła do tego lasku,a gdy Tosia zobaczy,że zawsze wracają do domu, to zacznie się i tam czuć bezpiecznie.Na piątek umówiona wizyta w spa. Czip został zarejestrowany w bazie danych,otrzymałam skan potwierdzenia. 2 Quote
Tola Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Zdjęcia cudne, wiadomości wspaniałe i tak powinno być:) Tylko lajki mi się skoczyły, ale przecież wrócę tutaj;) 1 Quote
Havanka Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Uwielbiam takie zakończenia psiej tułaczki ! Poznajemy psiaki zmaltretowane fizycznie i psychicznie a potem widzimy ich metamorfozę, najpierw w hoteliku a potem w domu stałym. Co może być piękniejszego ? 2 Quote
Anula Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 Malika jest pięknym psiakiem,tylko pozazdrościć DS. Quote
b-b Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Wieści dobre i niech tak już zostanie :)Oby i mała stała się pewniejsza i odważniejsza a ogonek już zawsze gościł na jej grzbiecie :)) 2 Quote
Bogusik Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Malika-Tosia tak dzielnie znosiła zabiegi pielęgnacyjne :) Quote
Bogusik Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Ta ciemna pręga,to ślady po drucie....:( Pierwszy wspólny wypad nad morze...:) Quote
uxmal Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 Przepraszam że to napiszę, wiem że to super domki i wogole ale ten fryzjer który "ostrzygł" Tosię zrobił to bardzo niedobrze. Ta firanka na brzuszku jest koszmarna :( no nie wytrzymałam przepraszam, musiałam się uzewnetrznić. Często widzę tak psy ostrzyrzone przez "psich fryzjerów ". Masakra . To powinno być wycieniowane, delikatnie schodzić a nie takie coś. 1 Quote
Bogusik Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 10 godzin temu, uxmal napisał: Przepraszam że to napiszę, wiem że to super domki i wogole ale ten fryzjer który "ostrzygł" Tosię zrobił to bardzo niedobrze. Ta firanka na brzuszku jest koszmarna :( no nie wytrzymałam przepraszam, musiałam się uzewnetrznić. Często widzę tak psy ostrzyrzone przez "psich fryzjerów ". Masakra . To powinno być wycieniowane, delikatnie schodzić a nie takie coś. Nie masz za co przepraszać bo każdy ma prawo mieć własne zdanie i je wyrazić :) Bardzo dużo niestety fryzjerów nauczy się jednego modelu i właśnie tak obcina,nie dopasowując fryzury do danego psa. Quote
Recommended Posts