Bogusik Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Malika przespała spokojnie całą noc z pańcostwem w łóżku.Nie bardzo chciała wyjść na spacer pewnie obawiając się,że znowu zostanie gdzieś wywieziona w nieznane ale już później chętnie szła.Ma wilczy apetyt,fajnie bawi się z młodszym synkiem,trochę zaczęła się już bawić zabawkami więc stres pomału mija.Jak na pierwsze wiadomości to są bardzo dobre :) 1 1 Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 13 godzin temu, Bogusik napisał: Malika przespała spokojnie całą noc z pańcostwem w łóżku.Nie bardzo chciała wyjść na spacer pewnie obawiając się,że znowu zostanie gdzieś wywieziona w nieznane ale już później chętnie szła.Ma wilczy apetyt,fajnie bawi się z młodszym synkiem,trochę zaczęła się już bawić zabawkami więc stres pomału mija.Jak na pierwsze wiadomości to są bardzo dobre :) Fantastycznie ! Trafił się jej cudny domek i to jeszcze ekspresowym tempie ! 1 Quote
Anula Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 OLX na Wrocław dla Baffika wyróżnione do 12.05.20. https://www.olx.pl/oferta/baffi-maly-piesek-o-nietuzinkowej-urodzie-CID103-IDEqIgg.html Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 57 minut temu, Anula napisał: OLX na Wrocław dla Baffika wyróżnione do 12.05.20. https://www.olx.pl/oferta/baffi-maly-piesek-o-nietuzinkowej-urodzie-CID103-IDEqIgg.html Aniu, zrobić Baffikowi jeszcze ogłoszenie? Jeżeli tak, to na jakie miasto? Quote
Anula Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 1 godzinę temu, Havanka napisał: Aniu, zrobić Baffikowi jeszcze ogłoszenie? Jeżeli tak, to na jakie miasto? Tak bardzo proszę na Poznań.Jeszcze trzeba będzie w tekście dopisać później ile ma w kłębie bo nie wiemy. Quote
Havanka Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: Tak bardzo proszę na Poznań.Jeszcze trzeba będzie w tekście dopisać później ile ma w kłębie bo nie wiemy. Baffi na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/kudlaty-pyszczek-i-pelne-milosci-serce-do-adopcji-CID103-IDEqQp4.html Informację o wymiarach w kłębie dopiszę, kiedy już będzie wiadomo. 1 Quote
Anula Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 16 godzin temu, Havanka napisał: Baffi na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/kudlaty-pyszczek-i-pelne-milosci-serce-do-adopcji-CID103-IDEqQp4.html Informację o wymiarach w kłębie dopiszę, kiedy już będzie wiadomo. Bardzo dziękuję. Quote
Anula Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 https://www.ratujemyzwierzaki.pl/strach Quote
Bogusik Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Malika już swobodnie porusza się po domu,jest wesoła i zaczepia do zabawy.Bardzo lubi małego Kubę i niemalże nie odstępuje go na krok :) Cała rodzina jest nią zachwycona i zakochana po same uszy :) 3 Quote
Gabi79 Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Ale wspaniałe wieści, powodzenia maleńka!!! 1 Quote
Tola Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Malika to jednak szczęściara, krótki pobyt w schronisku, błyskawiczna adopcja - los wynagrodził jej to częściowo utracone dzieciństwo, szybko zapomni o cierpieniu. Jeśli potrzeba dorobić jeszcze OLX dla Baffiego, to służę pomocą. Jakoś przegapiłam te poprzednie dni;) 1 Quote
Anula Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 5 minut temu, Tola napisał: Malika to jednak szczęściara, krótki pobyt w schronisku, błyskawiczna adopcja - los wynagrodził jej to częściowo utracone dzieciństwo, szybko zapomni o cierpieniu. Jeśli potrzeba dorobić jeszcze OLX dla Baffiego, to służę pomocą. Jakoś przegapiłam te poprzednie dni;) Baffikiem jest spore zainteresowanie,na razie zaczekajmy chwilkę.Baffik ma na Wrocław ogłoszenie i na Poznań. Cieszę się ogromnie z tego domku bo Malika nasza księżniczka ma kumpla w postaci Kuby a więc nie nudzi się.Też myślę,że nawet już zapomniała o cierpieniu,teraz przed księżniczką fajne,normalne życie. Quote
Baltimoore Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Powodzenia Maliko :)) Od razu się cieplej na sercu robi. I kciuki za najlepszy i odpowiedzialny domek dla Baffika :)) 1 Quote
Baltimoore Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Chciałam bardzo serdecznie podziękować Anuli i Bogusik za podarowanie 240 zł koteczce Lusi, uratowanej po postrzeleniu śrutami, na dług za wielomiesięczne leczenie. 2 Quote
Bogusik Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Zgłosiła się Pani z Wrocławia,która chce zaadoptować Baffiego.Wraz z 10 letnią córką i babcią mieszkają w domu z dużym ogrodem.Pani Ewelina pracuje ok 5-6 godzin dziennie.Mieli bokserka,który po 8 latach i chorobie odszedł za TM[*] Rodzina psiolubna i Baffi bardzo im zapadł w serce .Oczywiście był by w domu bo jak Pani Ewelina powiedziała,że nie jest morderczynią aby trzymać psiaka w budzie czy kojcu :) Zapytałam Poker czy w obecnej sytuacji będzie mogła zrobić wizytę p/a i wyraziła zgodę,za co bardzo dziękuję :) Ma dać znać kiedy się odbędzie. 4 1 Quote
b-b Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Same dobre wieści :)) Wspaniały dom ma dziewczyna a i Baffi doczeka się takiego :)) 1 Quote
Bogusik Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Wizyta p/a jutro o godz.13 Kciuki na pokładzie!:) 1 Quote
Havanka Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 55 minut temu, Bogusik napisał: Wizyta p/a jutro o godz.13 Kciuki na pokładzie!:) Super !!! Dobrze, że jeszcze zajrzalam przed snem. Trzymam kciuki ! Quote
Bogusik Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 1 minutę temu, Havanka napisał: Super !!! Dobrze, że jeszcze zajrzalam przed snem. Trzymam kciuki ! Dziękuję Elu :) Na pewno się przydadzą! Quote
Bogusik Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Zapomniałam napisać,że Hania otrzymała od rodziny Maliki 100zł :) Uzgodniłyśmy z Hanią,że za te pieniążki zakupi smaczki i co jeszcze będzie potrzebne dla psiaków w hoteliku :) 1 Quote
Anula Posted April 16, 2020 Author Posted April 16, 2020 15 godzin temu, Bogusik napisał: Wizyta p/a jutro o godz.13 Kciuki na pokładzie!:) To i ja też trzymam kciuki mocno.Jestem bardzo ciekawa tego domku,szczególnie czy jest dobrze ogrodzony dom. Quote
Recommended Posts