Tyśka) Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Miejmy nadzieję, że to już happy end... mocno za to trzymam kciuki. Quote
Bogusik Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Baffi ma sporo ogłoszeń i to wyróżnionych. Trzeba pomyśleć na jakie psy podmienić bo ludzie dzwonią myśląc,że jest do adopcji Quote
kiyoshi Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 O rany, ale super niespodzianka :) wszystko brzmi naprawde dobrze :) U mnie jest wyróznienie Baffi ale ważne do 31.12 więc już te 2-3 dni nie ma sensu podmieniac moim zdaniem ps. Baffi jest super ostrzyzony ! powodzenia chłopaku :) Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Dnia 28.12.2020 o 18:08, Bogusik napisał: Baffi ma sporo ogłoszeń i to wyróżnionych. Trzeba pomyśleć na jakie psy podmienić bo ludzie dzwonią myśląc,że jest do adopcji U mnie jest wyróżnione ogłoszenie...Na jakiego psiaczka podmienić? Baffi, piesek o nietuzinkowej urodzie do adopcji. Gorzów Wielkopolski • OLX.pl Quote
Anula Posted December 30, 2020 Author Posted December 30, 2020 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: U mnie jest wyróżnione ogłoszenie...Na jakiego psiaczka podmienić? Baffi, piesek o nietuzinkowej urodzie do adopcji. Gorzów Wielkopolski • OLX.pl Ja też mam wyróżnione na Szczecin ale nie wiem na jakiego podmienić.My w tej chwili nie mamy pod opieką psiaków. Quote
Tyśka) Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 4 minuty temu, Anula napisał: Ja też mam wyróżnione na Szczecin ale nie wiem na jakiego podmienić.My w tej chwili nie mamy pod opieką psiaków. Może na Fabio od Dory? Albo Andreę? U Moli@ są zasiedziałe Julka i Diana, mają coraz mniejsze szanse na dom. Quote
Anula Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 Dnia 30.12.2020 o 15:30, Tyśka) napisał: Może na Fabio od Dory? Albo Andreę? U Moli@ są zasiedziałe Julka i Diana, mają coraz mniejsze szanse na dom. Ogłoszenie moje na Szczecin podmienione na Fabio.Jest wyróżnione do 17.01.21. Najgorzej mnie wpieklają wątki na których nie ma postu informacyjnego,chcąc pomóc w ogłaszaniu trzeba przewalać wątek i szukać nawet zwykłej informacji ile pies ma lat nie mówiąc już o zachowaniu psa. Quote
Tyśka) Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Super, dziękuję:) Ja na watkach proszę o ogłoszenia, które są i na ich podstawie piszę ogloszenie. Wiadomo co u Baffiego, jak zniósł Sylwester? Quote
Anula Posted January 2, 2021 Author Posted January 2, 2021 30 minut temu, Tyśka) napisał: Super, dziękuję:) Ja na watkach proszę o ogłoszenia, które są i na ich podstawie piszę ogloszenie. Wiadomo co u Baffiego, jak zniósł Sylwester? Na informacje trzeba poczekać.Na razie nie ma info a głupio też co chwilę się dopytywać.Niektórzy sami przesyłają,chcą tego i jest to bardzo miłe.Dla Baffika znalazłyśmy dom,który ma chęć szkolić go,zobaczymy,potrzeba czasu. Quote
Anula Posted January 12, 2021 Author Posted January 12, 2021 W styczniu nadeszły dwie wpłaty stałe od p.Joli od Destino/Joszki i od p.Agaty od Aleksa.Wpisałam je w poście rozliczeniowym u Baffika. Quote
szafirka Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Wczoraj zadzwoniłam do Pani Baffiego i usłyszałam same dobre wiadomości. Najważniejsze, to "Baffi jest już naszym psiakiem i nie pamiętamy życia bez niego. Ma swoje wybryki, ale nie znamy jego przeszłości i po prostu trzeba to zaakceptować". Bafuś jest energiczny, na dworze jest żywiołem. Lubią sobie z kotem robić na złość - kot go zaczepia, a Bafi wyżera kotu jedzenie i tak sobie żyją :) Dopiero niedawno Bafi zaczął bawić się zabawkami i spać brzuchem do góry, trochę zdziwiłam się jego delikatnym regresem, bo myślałam, że on jest zupełnym luzakiem, ale najważniejsze, że czuje się już jak u siebie. Pani mówi, że Bafi kradnie im wszystkie perfumy - zabiera z półek w jego zasięgu i kładzie w legowisku pod poduszką. Pani śmieje się, że z Bafim to tylko iść na zakupy do drogerii :)))) Kiedy dzieci wracają ze szkoły do domu, to psiak bardzo się cieszy, ale ogólnie unikają się, Baffi jest zazdrosny. Podczas wizyty u weta zwrócono uwagę na kamień nazębny, ale na razie nie trzeba umawiać zabiegu, dostał jakiś specjalny zielony przedmiot do gryzienia i Pani widzi poprawę. Państwo dużo spacerują i od kilku dni próbują puszczać Baffiego ze smyczy, przywołują go i dają smaczka i to działa - psiak zawsze wraca. Cieszę się, że po takiej tułaczce Baffi znalazł swoje miejsce na ziemi. Podeślę też zdjęcia dzisiaj albo jutro. 2 Quote
Anula Posted January 23, 2021 Author Posted January 23, 2021 28 minut temu, szafirka napisał: Wczoraj zadzwoniłam do Pani Baffiego i usłyszałam same dobre wiadomości. Najważniejsze, to "Baffi jest już naszym psiakiem i nie pamiętamy życia bez niego. Ma swoje wybryki, ale nie znamy jego przeszłości i po prostu trzeba to zaakceptować". Bafuś jest energiczny, na dworze jest żywiołem. Lubią sobie z kotem robić na złość - kot go zaczepia, a Bafi wyżera kotu jedzenie i tak sobie żyją :) Dopiero niedawno Bafi zaczął bawić się zabawkami i spać brzuchem do góry, trochę zdziwiłam się jego delikatnym regresem, bo myślałam, że on jest zupełnym luzakiem, ale najważniejsze, że czuje się już jak u siebie. Pani mówi, że Bafi kradnie im wszystkie perfumy - zabiera z półek w jego zasięgu i kładzie w legowisku pod poduszką. Pani śmieje się, że z Bafim to tylko iść na zakupy do drogerii :)))) Kiedy dzieci wracają ze szkoły do domu, to psiak bardzo się cieszy, ale ogólnie unikają się, Baffi jest zazdrosny. Podczas wizyty u weta zwrócono uwagę na kamień nazębny, ale na razie nie trzeba umawiać zabiegu, dostał jakiś specjalny zielony przedmiot do gryzienia i Pani widzi poprawę. Państwo dużo spacerują i od kilku dni próbują puszczać Baffiego ze smyczy, przywołują go i dają smaczka i to działa - psiak zawsze wraca. Cieszę się, że po takiej tułaczce Baffi znalazł swoje miejsce na ziemi. Podeślę też zdjęcia dzisiaj albo jutro. Haniu,bardzo dziękuję za relację z domku Baffika.Jednak Baffi znalazł domek,który zaakceptował Baffika takim jakim jest.Cudnie. Quote
Poker Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Bardzo się cieszę ,że Baffi ma domek. Trochę mnie martwi , że unikają się z dziećmi. Mam nadzieję ,że państwo próbują ich zaprzyjaźnić ze sobą. Kiedyś może pojawić się niemiła sytuacja jak nie [przepracują zazdrości. Quote
szafirka Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 I zdjęcia zniknęły... Ale wstawiam znowu :) 3 Quote
Bogusik Posted February 9, 2021 Posted February 9, 2021 Garść krzepiących wiadomości od p.Magdy oraz filmik :) Pani Bogusiu, my się śmiejemy, że Baffik ma psi raj, bawi się pol dnia zabawkami(uwielbia skarpetki i swojego zmaltretwanego pingwina) , biega po dworze jak szalony w sniegu, walczy z kotem, goni sarny, podrywa psia sąsiadkę, wcina karme i dopiero wieczorem po obowiazkowych rodzinnych pieszczotach idzie spac. W zasadzie nie wiemy jak my bez niego zylismy. Jest najkochanszym psem na świecie, to my dziękujemy, że mogliśmy go przyjąć :) :) 3 1 Quote
Tyśka) Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Bosko :) Musiał trafić swój na swego. ♡ 1 Quote
Bogusik Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 8 godzin temu, Tyśka) napisał: Bosko :) Musiał trafić swój na swego. ♡ Tak Tysiu,choć to trochę trwało ale Bafiś trafił na odpowiednich ludzi a oni na niego :) Myślę,że czuje się tam doskonale bo nawet przypomniał sobie jak się bawić zabawkami więc jak by wrócił do początku pierwszego pobytu u Hani.To bardzo cieszy :) Quote
Poker Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Padnę ze wzruszenia. Baffi jest taki szczęśliwy. Poczuł się w pełni akceptowany i kochany , więc oddaje miłość. Quote
Anula Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: Padnę ze wzruszenia. Baffi jest taki szczęśliwy. Poczuł się w pełni akceptowany i kochany , więc oddaje miłość. Też tak odbieram.To jest piesek,który potrzebuje ludzi wokół siebie i wtedy dopiero jest szczęśliwy.Być może ma coś z PONa. Quote
Nadziejka Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Dnia 30.01.2021 o 16:11, szafirka napisał: I zdjęcia zniknęły... Ale wstawiam znowu :) Quote
Recommended Posts