Baltimoore Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Dla zainteresowanych losem zwierzaków 3 kocurki jadące z domów tymczasowych bardzo szybko poczuły się u siebie w nowych domach :)) Koteczka z lecznicy będzie potrzebować troszkę czasu Rex zdziwił się "a gdzie buda???" ale szybko dostrzegł atuty ciepłych posłanek w domu :)) 4 pieski ze schroniska i Pan Piotr dojechali po północy na miejsce i pierwsze wieści mam że dali radę choć z trudem i że wszystko ok :)) 1 Quote
Karen116 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Bardzo dobre wiadomości! Poprosze o podanie numeru konta, to coś dorzucę. Quote
Jadrann Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Dzień dobry. Poproszę nr konta dorzucę się do leczenia :) Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Przed chwilą, Jadrann napisał: Dzień dobry. Poproszę nr konta dorzucę się do leczenia :) Bardzo dziękuję. Zaraz wysyłam. Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 1 minutę temu, Jadrann napisał: Dzień dobry. Poproszę nr konta dorzucę się do leczenia :) Bardzo dziękuję. Wysyłam. Quote
Baltimoore Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Korekta :))) Najświeższe wieści od kotki z lecznicy Wyszla zza łóżka jeszcze wczoraj, kuwetkowała, jadła i piła, a noc spędziła....... w łóżku ze swoją Panią :)))))) 2 Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 2 minuty temu, Baltimoore napisał: Korekta :))) Najświeższe wieści od kotki z lecznicy Wyszla zza łóżka jeszcze wczoraj, kuwetkowała, jadła i piła, a noc spędziła....... w łóżku ze swoją Panią :)))))) To są najlepsze wieści. Quote
Jadrann Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Korzystając z okazji mam pytanie: czy jakaś organizacja z Dogo jest wpisana do akcji "Rossmann pomagam" Bo zbieram punkty i może podpowiecie kogo wpisać? Bardzo proszę :) Quote
Jo37 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 11 godzin temu, bakusiowa napisał: Otrzymałam wpłatę od pani Anny G.R. spoza dogo za 80 km drogi a także wiadomość od mirycy,że funduje 150 km drogi. Bardzo dziękuję. Obie panie bardzo pomagają dogomaniackim psiakom. Quote
Anula Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ja z całego serca dziękuję bakusiowej za bazarek,dzięki,któremu nasza sunia Malika dojechała do Hoteliku.Także ogromne podziękowanie dla tych Wszystkich,którzy pokłonili się nad losem kotków i piesków i pomogli uzbierać kwotę za transport. DZIĘKUJĘ! Natomiast jeżeli jest jakaś nadwyżka to proszę ją przekazać na długi.My poradzimy sobie z utrzymaniem Maliki.Mamy pomoc z zapłatą za transport i to było dla nas bardzo istotne,z resztą damy radę. Quote
Jo37 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 14 godzin temu, Ingrid44 napisał: Czy jest możliwość zapłacenia przez paypal ? Niestety mieszkam za granica i nie mam możliwości wpłacenia na konto. :( Czy ktoś odpowiedział Ingrid44 Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 Przed chwilą, Jo37 napisał: Czy ktoś odpowiedział Ingrid44 Pytałam na wątku czy ktoś ma paypal. Quote
Anula Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: Pytałam na wątku czy ktoś ma paypal. Można przesłać pieniądze poprzez Western Union.Osoba nadająca podaje swoje dane na pw i odbiera się je w jakimkolwiek Banku,prawie wszystkie Banki mają tą opcję.Tylko trzeba pofatygować się do Banku.Ja tak otrzymywałam pieniądze z Francji. Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 9 minut temu, Anula napisał: Można przesłać pieniądze poprzez Western Union.Osoba nadająca podaje swoje dane na pw i odbiera się je w jakimkolwiek Banku,prawie wszystkie Banki mają tą opcję.Tylko trzeba pofatygować się do Banku.Ja tak otrzymywałam pieniądze z Francji. Teraz chodzenie do banku nie wchodzi w rachubę. Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 18 minut temu, kasiasekret napisał: Też coś dorzucę, proszę o konto Bardzo dziękuję. Quote
Aska7 Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 44 minuty temu, bakusiowa napisał: Pytałam na wątku czy ktoś ma paypal. Ja mam konta w euro i dolarze, gdyby ingrid też miała w takiej walucie, to mogę robić za pośrednika 1 Quote
Baltimoore Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: [...] Natomiast jeżeli jest jakaś nadwyżka to proszę ją przekazać na długi.My poradzimy sobie z utrzymaniem Maliki.Mamy pomoc z zapłatą za transport i to było dla nas bardzo istotne,z resztą damy radę. Bardzo dziękujemy, bardzo wspaniałomyślnie z Waszej strony, ale tak jak napisała bakusiowa- jak będzie ostateczne rozliczenie bazarku to sprawiedliwie nadwyżkę podzieli na koszty weterynaryjne. Tak będzie ok :)) Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 36 minut temu, Aska7 napisał: Ja mam konta w euro i dolarze, gdyby ingrid też miała w takiej walucie, to mogę robić za pośrednika Chyba chodzi o to, że przez paypal jest bez prowizji. Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 6 minut temu, Aska7 napisał: Z walutowego na walutowe też Wysłałam zapytanie czy to wystarczy? Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 1 godzinę temu, Radek napisał: Podrzucę w oczekiwaniu na dane do przelewu;) Dobrze, że się odezwałeś. Myślałam, że wysłałam. 1 Quote
Recommended Posts