Jump to content
Dogomania

Zakończony.Bazarek transportowy dla pięciorga zwierzaków do 3-go kwietnia do godz.22-giej.

Recommended Posts

Posted
20 minut temu, Jo37 napisał:

Nie ujęłaś kwoty, którą wpłacił dom Rexa. 

Moja wpłata też powinna być ( mam nadzieję  bo mój bank działa na zwolnionych obrotach).

No i finalnie 4 psiaki wyjechały ze schroniska.

Twojego przelewu jeszcze nie mam.

Pan Rexa nie wpłacał na moje konto dlatego napiszę o tym dopiero przy rozliczaniu bazarku.

Posted
9 minut temu, bakusiowa napisał:

Ok. Mnie też tak wyszło.

Mam problem bo sumując zadeklarowane kwoty mam 1380 zł

Edit :Sprawdziłam  - dwie osoby, które nie zadeklarowały kwoty na wątku już wpłaciły co dało nam sumę 1450,00 

Posted
Dnia 2.04.2020 o 11:20, Anula napisał:

Ja z całego serca dziękuję bakusiowej za bazarek,dzięki,któremu nasza sunia Malika dojechała do Hoteliku.Także ogromne podziękowanie dla tych Wszystkich,którzy pokłonili się nad losem kotków i piesków i pomogli uzbierać kwotę za transport.

DZIĘKUJĘ!

Download Animated 240x320 «Чудесная роза» Cell Phone Wallpaper ...

Natomiast jeżeli jest jakaś nadwyżka to proszę ją przekazać na długi.My poradzimy sobie z utrzymaniem Maliki.Mamy pomoc z zapłatą za transport i to było dla nas bardzo istotne,z resztą damy radę.

Bardzo dziękuje w imieniu szczebrzeszyniaków.

Zostało uzgodnione, że nadwyżka zostanie podzielona po połowie. Na wątek szczebrzeszyński i na psy zamojskie.

Rozliczenie bazarku.

Dzięki dogomaniakom oraz osobie spoza dogomanii wraz z nadwyżkami nazbieraliśmy 1470 zł.

500 zł  pan Rexa dał do ręki osobie wiozącej zwierzaki w związku z czym pomniejszam przelew za transport o tę kwotę.

W związku z powyższym poszły następujące przelewy.

1.    500 zł za transport do Hotelu Szafirka w Nowej Soli.

2.   485 zł do Dora 1020 na wydatki szczebrzeszyńskich kotów.

3.  240 zł do lecznicy w Izbicy na dług za leczenie kotki Lusi/część której zrzekła się Anula i Bogusik/

4.  122 zł do Fundacji ZEA dla Tyci

5.  123 zł do Jo37 dla Nuki

Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym kiedy przelewy pojawią się na kontach.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Chciałam bardzo serdecznie podziękować Anuli i Bogusik za podarowanie 240 zł koteczce Lusi, uratowanej po postrzeleniu śrutami, na dług za wielomiesięczne leczenie.

Bedę kibicować Waszym podopiecznym, żeby trafili do najlepszych domków na świecie.

Serce GIF-y. 150 animowanych obrazów serc dla miłośników

• Like 1