Bogusik Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 7 godzin temu, bakusiowa napisał: Musi być paypal. Ja mam paypala ale płacę z niego tylko zamówione w necie różności,ponieważ wyskakuje właśnie taka możliwość płatności.Nigdy nie korzystałam z płatności do/od osoby prywatnej.Jeżeli ingrid wie i pomoże, to chętnie użyczę swojego konta i poniosę koszty związane z dalszym przelewem na Twoje konto.Trochę to zawikłane ale co tam..? :) Najważniejsze aby psiaki były coś na plusie do przodu :) Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 34 minuty temu, Bogusik napisał: Ja mam paypala ale płacę z niego tylko zamówione w necie różności,ponieważ wyskakuje właśnie taka możliwość płatności.Nigdy nie korzystałam z płatności do/od osoby prywatnej.Jeżeli ingrid wie i pomoże, to chętnie użyczę swojego konta i poniosę koszty związane z dalszym przelewem na Twoje konto.Trochę to zawikłane ale co tam..? :) Najważniejsze aby psiaki były coś na plusie do przodu :) Już załatwione. Quote
Bogusik Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: Już załatwione. Jak tak,to super! :) Quote
Radek Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Dobrze, że się odezwałeś. Myślałam, że wysłałam. Najważniejsze, że już mam:) Przelew właśnie powędrował. Quote
bakusiowa Posted April 2, 2020 Author Posted April 2, 2020 3 minuty temu, ASTRA 126 napisał: Witam Proszę o nr konta, wpłacę na 25 km Witam i bardzo dziękuję za pomoc. Quote
bakusiowa Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 1 godzinę temu, b-b napisał: 10 km poproszę i dane do wpłaty. Bardzo dziękuję. Quote
bakusiowa Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Dnia 1.04.2020 o 21:25, Ingrid44 napisał: Czy jest możliwość zapłacenia przez paypal ? Niestety mieszkam za granica i nie mam możliwości wpłacenia na konto. :( Wpłata już doszła. Całe 200 zł. Bardzo dziękuję. 2 Quote
Poker Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Dziś ostatnia szansa żeby pomóc. Pomagać zawsze można , nie tylko na tym bazarku :) 2 Quote
Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 4 godziny temu, Poker napisał: Pomagać zawsze można , nie tylko na tym bazarku :) To się niedokładnie wyraziłem;) 1 Quote
Poker Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 32 minuty temu, Radek napisał: To się niedokładnie wyraziłem;) Tak myślę 1 Quote
bakusiowa Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Musimy zidentyfikować cioteczkę Bożenę Zofię G. z Rudy Śląskiej. Quote
bakusiowa Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Dnia 2.04.2020 o 10:33, Karen116 napisał: Bardzo dobre wiadomości! Poprosze o podanie numeru konta, to coś dorzucę. Wpłata doszła .Bardzo dziękuję. Quote
Anula Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 17 minut temu, bakusiowa napisał: Musimy zidentyfikować cioteczkę Bożenę Zofię G. z Rudy Śląskiej. A to nasza Bgra. Quote
bakusiowa Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 1 godzinę temu, Anula napisał: A to nasza Bgra. W takim razie odnotowuję wpłatę. Quote
bakusiowa Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Wszystkim którzy wzięli udział w bazarku bardzo dziękuję za uczestnictwo i hojność . Dzięki Wam udało się nazbierać potrzebną kwotę na transport oraz sporą nadwyżkę która będzie wydatkowana na koszty weterynaryjne szczebrzeszyńskich bezdomniaków i psiaków zabranych ze schroniska w Zamościu. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego w życiu oraz zdrowia i oby nikt nie spotkał koronawirusa na swojej drodze. 5 1 Quote
Bgra Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 12 godzin temu, bakusiowa napisał: W takim razie odnotowuję wpłatę. Przepraszam za kłopot, zapomniałam o nicku. Dzięki Anula :) Quote
bakusiowa Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 5 minut temu, Olena84 napisał: Hopsnę Już zakończony. Dopisałam. Quote
Jo37 Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Nie ujęłaś kwoty, którą wpłacił dom Rexa. Moja wpłata też powinna być ( mam nadzieję bo mój bank działa na zwolnionych obrotach). No i finalnie 4 psiaki wyjechały ze schroniska. Quote
Recommended Posts