kiyoshi Posted April 18, 2020 Author Posted April 18, 2020 Luci juz zapoznana z sąsiadem a w sumie "kuzynem" Guciem :) pierwszy spacer za nimi :) 1 Quote
kiyoshi Posted April 19, 2020 Author Posted April 19, 2020 Kochani, ja jestem pewna, że Luci znalazła swoje miejsce na Ziemii, dlatego proszę z całego serca o przeniesienie deklaracji na kolejne Radysiątko, które marzy by wyjechać... https://www.dogomania.com/forum/topic/351750-nowe-radysiątko-zbiera-deklaracje-na-lepsze-życie-pomóżmy/ Z CAŁEGO SERCA DZIEKI KASI i KOCHANYM DEKLAROWICZOM- ZA NOWE ŻYCIE LUSI :) <3 <3 <3 Quote
kiyoshi Posted April 21, 2020 Author Posted April 21, 2020 U Luci wszystko bardzo dobrze :) poprosiłam Marole o rejestracje jej chipa- 39 zł i to już ostatnie koszty ...Luci ma bardzo kochający dom. Codziennie mam jakies wiesci. NIestety dogo zwariowało i nawet nie można wstawić zdjęcia :( :( 1 Quote
kiyoshi Posted April 23, 2020 Author Posted April 23, 2020 nic się nie da nawet napisać... tylko krótki post...słuchajcie, ja przekazuje pieniązki które zostały po Luci na konto nowego radysiaka tj. 189,25 zł- 39 zł= 150,25 zł Dziękuje wszystkim z całego serduszka ps. doszłam do tego, że: postów z kolorowymi literkami nie można edytować! posty z normalna czarną czcionka- można Quote
Anula Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 To widać po zdjęciach,że ma się jak pączek w maśle.Takiej to dobrze,nie zganiają z fotela,z kanapy,okrywają kocykiem i jeszcze trzymają na kolankach i uskuteczniają masażyk łapinek.Takiej to dobrze,jednym słowem poszczęściło się Lusi,ma królewskie życie. 1 Quote
Recommended Posts