Nadziejka Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Cegielka Zycia psinkom mari Nadziejkowo 10 zl posslane na konto Stowarzyszenia Cegielka Zycia psiakom mari Anulka 10 zl poslane na konto Stowarzyszenia Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Majki - 9kg psiego nieszczęścia, toczeń i parwo kochani wstawiam wolanie o pomoc Quote
Nadziejka Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 2 minuty temu, Radek napisał: Dobrze, że już jesteś Nadziejko. 10 minut temu, Kamila Proc napisał: dziekuje za zaproszenia(sama sobie) Jestem wujciu jestem ale czlek umartwiony dzien i noc boc co jeszcze przed nami ...trwoga wielka trwoga i moditwa Quote
Radek Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: i jestem wujciem Różnie w życiu bywa. Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 9 godzin temu, Radek napisał: Różnie w życiu bywa. Wujcio wujcio poslalam zaproszonko na nowy kramik dla bieduniow ...o matko Zajrzysz wujciu?roznosci wszelkie czekaja Majki z lasu..i Pimpunio.Zajrzyj Dobraduszko Roznosci sercem calem. do 25 .04 Quote
Radek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Zajrzysz wujciu?roznosci wszelkie czekaja Już zajrzałem na nowy bazarek. Bardzo fajna ta lampa. Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 12 minut temu, Kamila Proc napisał: wujcio wujciem, herbata to herbata matku jedynu ...Karmilka nam sie zmienia ...w herbatniczka ? z czekuladkum? Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 ...nic nie pisze ku mnie .Karmilla ..no trudno pojde poniose i zaprosze biedunie czekaja na kazdenie grosze czy tez i na wieksza gotoweczke na kazdulka zlotoooweszke Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Prosimy prosimy a moze komus Cegielenke albo fantuska troszenke? Quote
elik Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Tak serdecznie zapraszasz Nadziejko, że skuszę się na serduszko za dyszkę. A wpadnij proszę na bazarek dla Cyganka. Chciałaś tam jakieś fanciki zalicytować :) 1 Quote
Radek Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 5 godzin temu, Kamila Proc napisał: wujcio rozreklamowal herbatke mocno Bo herbata dobra jest. Ale lubię też wodę gazowaną z sokiem. Teraz mam fajny domowy sok z borówek amerykańskich. Quote
Nadziejka Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Tak serdecznie zapraszasz Nadziejko, że skuszę się na serduszko za dyszkę. A wpadnij proszę na bazarek dla Cyganka. Chciałaś tam jakieś fanciki zalicytować :) Dziekuje Dziekuje Dziekuje Stokroc Ciociu 3 Cegielka Zycia psinkom mari Ciocia elik 10 zl slij serce prosze na konto Stowarzyszenie Help Animals, Malczyce, ul. Sienkiewicza 10A BS Środa Sląska 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010 dopisek - cel wpłaty,," Elik Cegielka z baz Nadziejki dla psiaków mari 23,, Quote
Recommended Posts