Jump to content
Dogomania

Sezon grypowy więc kolejny bazar z syropami z kwiatów bzu, płatki róż, bio OLIWA z oliwek, skórka pomarańczowa w czekoladzie! Zapraszam z korzyścią dla wielu psiaczków :) do 22 marca ZAPRASZAM!

Recommended Posts

Posted
Dnia 17.03.2020 o 22:42, agat21 napisał:

Helllooouu? Nikogo nie ma? Ja rozumiem, że nie może być tłoku, ale bez przesady! :))

Musi być odstep przynajmniej 2 metry,coby nikt na nikogo nie 'naplul'':)

Posted
11 godzin temu, malagos napisał:

Ale cuda, smaczne i zdrowiuśkie! Dziękuję, Agasiu, za bazarek, a Mazowszance za wspaniałe produkty :)

Szkoda tylko, że odbioru osobistego na spotkaniu nie będzie, bo nie czas na spotkania :( A i Marcinek sprzedany :(

Jak to sprzedany:(Codziennie przechodzę tedy do roboty.Jest:)

Posted
6 godzin temu, rozi napisał:

A ja bez kasy, ale dziecko mi pożyczyło, więc poproszę trzy sztuki tego syropu w słoiczkach po oliwkach, 1C, o ile możliwy jest odbiór na linii Metro1.

Kolejne piękne dzięki! Jakoś się na linii metra w odległości co najmniej metra złapiemy ;) 

Posted
12 godzin temu, UlaFeta napisał:

Jak to sprzedany:(Codziennie przechodzę tedy do roboty.Jest:)

Właściciel się zmienił, kupił ten pan, co rok temu "Przed i Po" obok.... Było 3 tygodnie temu huczne pożegnanie...:(

Posted
Przed chwilą, malagos napisał:

Właściciel się zmienił, kupił ten pan, co rok temu "Przed i Po" obok.... Było 3 tygodnie temu huczne pożegnanie...:(

Dziś zauważyłam,że w Marcinku remont.

Posted
10 godzin temu, UlaFeta napisał:

Dziś zauważyłam,że w Marcinku remont.

To sobie moment wybrał na zakup knajpki :/ 

A bazar hula jeszcze do niedzieli! :))

Posted

Jak tak zachęcasz, to ja poproszę jeszcze 1A  7 - 10, czyli w sumie 8 słoiczków.  Syrop z czarnego bzu robił mąż, ale już się nam skończył, a do nowego jeszcze daleko.

I zlikwiduj 1 C 9 i 10, bo jest tylko 8 słoiczków. Jak się rozpędzisz pod koniec bazarku, to sprzedasz te, których nie ma  :)  Chyba, że Producentka dołoży  :)

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Jak tak zachęcasz, to ja poproszę jeszcze 1A  7 - 10, czyli w sumie 8 słoiczków.  Syrop z czarnego bzu robił mąż, ale już się nam skończył, a do nowego jeszcze daleko.

I zlikwiduj 1 C 9 i 10, bo jest tylko 8 słoiczków. Jak się rozpędzisz pod koniec bazarku, to sprzedasz te, których nie ma  :)  Chyba, że Producentka dołoży  :)

Dzięki piękne! I za kolejne zakupy i korektę mojego liczenia :))

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Aldrumka napisał:

Tak zaraz poprawię

Trza było nie poprawiać, wszyscy wiedzą i jest zabawniej. Kiedyś mestudio do mnie napisała debilu i uparcie twierdzi że to słownik w telefonie jej zamienił. Ale kto by jej wierzył :)

Posted

Pusto na bazarku...

Na ulicach też pusto, na całym Pl.Wilsona jedną osobę widziałam, w autobusach tylko kierowcy siedzą.

Ja poproszę jeszcze mirabelki 4A i płatki róż nr.3 - po jednej sztuce za wywoławczą, będzie równo 30zł i więcej nie mogę i gdybym coś jeszcze chciała, to mi nie sprzedawaj Agat!

Posted
Dnia 8.03.2020 o 18:10, agat21 napisał:

6. Zdrowa, przepyszna skórka pomarańczowa w czekoladzie

Cena wywoławcza 6 zł

Licytuje TZmestudio za wywoławczą

5903205740595.jpg

za 7zł poproszę na zachętę

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Wszystkie 4 zdjęcia? ;)

A w ogóle to "4 torebki po 10g - cena wywoławcza 5 zł" To za sztukę czy komplet 4 torebek, bo sklepowa nic nie doprecyzowała :-)

Mi wystarczy jedno.... zdjęcie niebawem :-D

Posted
59 minut temu, TZmestudio napisał:

Mi wystarczy jedno.... zdjęcie niebawem :-D

Dnia 14.03.2020 o 21:58, agat21 napisał:

Zdjęcia nie będzie, bo płatki są zapakowane w nieprzezroczyste torebeczki, więc nic nie widać.

Ale kupić chyba można, tyle że nie będzie   :D

Posted
10 godzin temu, rozi napisał:

Pusto na bazarku...

Na ulicach też pusto, na całym Pl.Wilsona jedną osobę widziałam, w autobusach tylko kierowcy siedzą.

Ja poproszę jeszcze mirabelki 4A i płatki róż nr.3 - po jednej sztuce za wywoławczą, będzie równo 30zł i więcej nie mogę i gdybym coś jeszcze chciała, to mi nie sprzedawaj Agat!

No nie wiem, czy się powstrzymam od sprzedawania ;)

Dziękuję pięknie zatem za licytację 4A u paczuszki płatków róż :)