TZmestudio Posted March 23, 2020 Posted March 23, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: A tak w ogóle proszę sprawdzić, czy czegoś nie pomyliłam. Niby w domu człowiek, a z tego powodu roboty jeszcze więcej, a najgorsze, że pies obrażony, bo jak to jest, że jestem w domu i się nim tak mało zajmuję!! 2 2 Quote
NikaEla Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 U mnie się zgadza. Wysyłka może być razem z mila-ada. Ale ( jeśli do mnie) to raczej po epidemii poproszę Quote
agat21 Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 5 godzin temu, NikaEla napisał: U mnie się zgadza. Wysyłka może być razem z mila-ada. Ale ( jeśli do mnie) to raczej po epidemii poproszę Ok, zapisuję, ze przesyłka wspólna z mila-ada. Quote
Aga76 Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 W związku z ograniczeniami w ruchu od jutra wysyłkę chyba trzeba odłożyć na bezpieczniejszy czas? 1 Quote
elik Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 20 godzin temu, elik napisał: Czy mogę liczyć na podsumowanie? Znaczy sie ile za słojiczki wiem, tylko ile za dostarczenie? I nr konteczka oczywizda. Się cytuję, bo chyba mnie ominęłaś :) EDIT Dzięki mam nr konta, ale ile wyniesie opłata? Quote
rozi Posted March 24, 2020 Posted March 24, 2020 Uprzejmie donoszę zainteresowanym, że odebrałam słoiczki :) Quote
agat21 Posted March 24, 2020 Author Posted March 24, 2020 2 godziny temu, Aga76 napisał: W związku z ograniczeniami w ruchu od jutra wysyłkę chyba trzeba odłożyć na bezpieczniejszy czas? Nie sądzę, aby do paczkomatu nie można było wyjść, proszę o wiadomość na priva do jakiego paczkomatu ma być wysyłka oraz potrzebne dane osobowe (nazwisko, mail, telefon) Bardzo proszę jeszcze pozostałe osoby, żeby zadeklarowały czy może być wysyłka paczkomatem i stosowne dane na pw. Wtedy przygotuję paczki i wyślę. Te, które muszą być pocztą chyba będą musiały poczekać, co? Quote
AniaGucio Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Dzień dobry, ja też poproszę do paczkomatu. Quote
AniaGucio Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Ja też bym chciala odebrać.Jakoś. UlaFeta, ja jeszcze mam Twoje herbaty itd. - nawet nie wiem, czy one jeszcze się nadają :/ Quote
TZmestudio Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 20 godzin temu, rozi napisał: Uprzejmie donoszę zainteresowanym, że odebrałam słoiczki :) Dobre chociaż? Warto było :-D Quote
rozi Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 3 minuty temu, TZmestudio napisał: Dobre chociaż? Warto było :-D A ja wiem? To dla mojej pięknej wnuczki, a kiedy się spotkamy - nie wiadomo. Quote
TZmestudio Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: A ja wiem? To dla mojej pięknej wnuczki, a kiedy się spotkamy - nie wiadomo. Ale co? Nie otworzyłaś, nie liznęłaś? Nawet by ni zauważyła. No dobra, koronowirus Cię powstrzymał. Rozumiem. :-) Quote
rozi Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 5 godzin temu, TZmestudio napisał: Ale co? Nie otworzyłaś, nie liznęłaś? Nawet by ni zauważyła. No dobra, koronowirus Cię powstrzymał. Rozumiem. :-) Był dziś u mnie kurier. Z czymś tam. Panika w oczach, gumowe rękawice, wszystko mi podawał z kilometra, a ja do niego wyszłam na półpiętro w skarpetkach :D patrzył na mnie, jak na samobójcę. Quote
TZmestudio Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: Był dziś u mnie kurier. Z czymś tam. Panika w oczach, gumowe rękawice, wszystko mi podawał z kilometra, a ja do niego wyszłam na półpiętro w skarpetkach :D patrzył na mnie, jak na samobójcę. Przecież Ci z oczu źle patrzy. Dziwisz mu się? Jeszcze trzeba było na do widzenia pokasłać to by się na schodach zabił. Quote
UlaFeta Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Dnia 25.03.2020 o 09:42, AniaGucio napisał: UlaFeta, ja jeszcze mam Twoje herbaty itd. - nawet nie wiem, czy one jeszcze się nadają :/ Co tam herbata, zaparzaczka jest? Jak szczelnie zapakowane to pewnie dobre Quote
agat21 Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 Dnia 25.03.2020 o 08:22, UlaFeta napisał: Ja też bym chciala odebrać.Jakoś. Ula, będę się poruszać po mieście dziś lub jutro, zaraz wyślę Ci smsa, może się zgramy. Quote
agat21 Posted March 27, 2020 Author Posted March 27, 2020 Dnia 25.03.2020 o 09:41, AniaGucio napisał: Dzień dobry, ja też poproszę do paczkomatu. Dzięki, poproszę dane do paczkomatu na pw. Paczki będę mogła wysłać w poniedziałek, bo na razie nie mam dostępu do drukarki, a tam trzeba wydrukować dane paczki. Quote
Aldrumka Posted March 28, 2020 Posted March 28, 2020 Fanty Jo37, TZmestudio i moje już u mnie, wielkie dzięki. 1 Quote
agat21 Posted March 28, 2020 Author Posted March 28, 2020 4 minuty temu, Aldrumka napisał: Fanty Jo37, TZmestudio i moje już u mnie, wielkie dzięki. Dzięki ♡ Quote
agat21 Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 uff,,, co za dzień. Rano wysłanie paczki w ruchu i awantura z babą w kiosku, która powiedziała, że ma dość paczek (więc czemu do cholery nie zamknie tego punktu, przymusu pracy u nas nie ma, już jest wręcz przeciwnie), potem UlaFeta dostała swoje słoiczki, potem robota, potem wsparcie psychologiczne pracownika, który trochę się sypie nerwowo siedząc w domu, potem wariackie sprawy, do mnie nie należą, ale wszyscy się wypięli, więc trzeba to zrobić, potem pakowanie paczek, potem nocna wyprawa do paczkomatu i można zasiąść na trochę w spokoju :) Z wieści bazarkowych jeszcze tyle, że AniaGucio zrezygnowała ze swoich kwiatów suszonego bzu, więc chętna jest na nie Besia11 i dokupuje jeszcze pozostałe 3 słoiczki syropu, co zaraz zapiszę. Quote
agat21 Posted March 30, 2020 Author Posted March 30, 2020 Przepraszam tych, co jeszcze czekają, postaram się jutro powysyłać pozostałe paczki. Quote
elik Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 9 minut temu, agat21 napisał: . Rano wysłanie paczki w ruchu 2 minuty temu, agat21 napisał: Przepraszam tych, co jeszcze czekają, postaram się jutro powysyłać pozostałe paczki. Jeśli do mnie jeszcze nie wysłałaś, to ja poproszę o paczkę w ruchu. Jest to możliwe? Quote
Recommended Posts