agat21 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Zapraszam serdecznie na krótki i treściwy bazar, który, jeśli się uda, pomoże mi zrobić i wyróżnić ogłoszenia dla Pieguska i wyróżnić ponownie ogłoszenia Treka. Coś nie ma chłopak szczęścia i telefon milczy w jego sprawie. Bazarek potrwa do 14 marca do godziny 21.00. Opcja KT możliwa po zaproponowaniu o 100% wyższej ceny od ostatnio proponowanej. Mam do sprzedania fajne botki Big Star, których niestety nie zdążyłam ponosić, bo skręciłam kostkę, i teraz moja stopa nie lubi już takich obcasów. Botki są bardzo ładne, z takiego szarego cieniutkiego jakby fillcu. Bardzo fajnie wyglądają na nogach. Stan idealny. Rozmiar 38-39, postaram się zmierzyć wkładkę. Mają zapasowe fleki. Cena wywoławcza 25 zł. Licytuje Nadziejka za wywoławczą :) I drugi fant, może pasować do botków ;), to duża "one-size" bluza nietoperz firmy Jo Mu. Bardzo przyjemna w dotyku. Ma wielką fantazyjną kieszeń z przodu :) Cena wywoławcza również 25 zł Licytuje Livka za wywoławczą :) Przebija UlaFeta na 27 zł :) Przebija Livka za 28 zł Zapraszam w imieniu psiaczków! Za każdą obecność na bazarku będę wdzięczna. Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 LICYTACJA: Bluza - Livka za wywoławczą Nesiowata - cegiełka 10 zł - wpłacona 9 III ROZLICZENIE: Livka - 31,50 zł wpłacone, przesyłka wysłana 26 marca Nadziejka - 25 zł wpłacone, przesyłka czeka na znak od Nadziejki, że można wysyłać Przekazuję po 28,25 zł dla Treka i Pieguska. Serdeczne dzięki :) Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 ZAPRASZAM!!! Wiosna już przyszła, pora coś do szafy dołożyć :) Ekologicznie i etycznie i z pożytkiem dla psiaczków :))) Quote
UlaFeta Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 1 godzinę temu, agat21 napisał: ZAPRASZAM!!! Wiosna już przyszła, pora coś do szafy dołożyć :) Ekologicznie i etycznie i z pożytkiem dla psiaczków :))) Zadecydowalam,ze nieodebrany fant Kamili z filmowego oddaje dla Twoich psiakow.:) Jak duza jest ta bluza?Ja się w niej nie utopie? 1 Quote
kiyoshi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 jestem. Ale fajne buty. eh...dla mnie takie obcasy to niestety nawet na oko...męka :( za wysokie...ale ładne są, ludzie- bierzcie :) 1 Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 10 minut temu, Perełka1 napisał: Jaka dł. wkładki butów? Z mała pewnie, też spojrzałam na te botki :) 1 Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 2 godziny temu, Livka napisał: Poproszę bluzę za wywoławczą :) Dziękuję pięknie! Pierwsza odwiedzająca i od razu licytuje! Cudna kobieta Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: A cegiełkę za dychę to można? Kochana, zawsze przybywasz z pomocą cegiełkową, dziękuję bardzo! Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Zadecydowalam,ze nieodebrany fant Kamili z filmowego oddaje dla Twoich psiakow.:) Jak duza jest ta bluza?Ja się w niej nie utopie? Bardzo bardzo Ci dziękuję. Jutro ruszę z bazarkiem przetworowym od Mazowszanki, to tam dołożę zestaw :) Bluza jest duża, bo ma być duża z założenia. Ja ją nosiłam na coś pod spodem, z jednym ramieniem odsłoniętym, tak asymetrycznie :) Jeśli chcesz zawsze możemy się na przymiarkę umówić ;) Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 26 minut temu, Perełka1 napisał: Jaka dł. wkładki butów? Udało mi się jakoś zmierzyć :D - 25 cm Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 4 minuty temu, agat21 napisał: Udało mi się jakoś zmierzyć :D - 25 cm No mówiłam, że za mało Quote
Perełka1 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: No mówiłam, że za mało dla mnie ok, Ty masz większą stopę. Ale nie wiem, jak z obcasami Quote
UlaFeta Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 5 minut temu, agat21 napisał: Bardzo bardzo Ci dziękuję. Jutro ruszę z bazarkiem przetworowym od Mazowszanki, to tam dołożę zestaw :) Bluza jest duża, bo ma być duża z założenia. Ja ją nosiłam na coś pod spodem, z jednym ramieniem odsłoniętym, tak asymetrycznie :) Jeśli chcesz zawsze możemy się na przymiarkę umówić ;) Fajowo:) Przy okazji oddam zestaw,bez paszteta,niestety. Możesz zabrać na poniedziałek? Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Przed chwilą, UlaFeta napisał: Fajowo:) Przy okazji oddam zestaw,bez paszteta,niestety. Możesz zabrać na poniedziałek? Ok, w poniedziałek. Zesemesujemy (co za słowo!) się jeszcze :) 1 Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 1 minutę temu, Perełka1 napisał: dla mnie ok, Ty masz większą stopę. Ale nie wiem, jak z obcasami Fajnie :) Obcasy mają po zewnętrznej wyższej stronie 10 cm Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: Fajnie :) Obcasy mają po zewnętrznej wyższej stronie 10 cm Obcas najlepiej mierzyć pionowo, czyli ile pięta ponad podłogą. Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 3 minuty temu, rozi napisał: Obcas najlepiej mierzyć pionowo, czyli ile pięta ponad podłogą. OK, zaraz tak zrobię. Edit: no nie zrobię, bo pięta jest ukośnie, widać na zdjęciach jak podeszwa jest ukształtowana Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 5 minut temu, agat21 napisał: OK, zaraz tak zrobię. Edit: no nie zrobię, bo pięta jest ukośnie, widać na zdjęciach jak podeszwa jest ukształtowana No to przecież ten koniec pięty jest w pionie ileś. Nad podłogą. Edit.: obcas prawie pion, więc 10. To nie jest wysoko przy tym rozmiarze buta. Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: No to przecież ten koniec pięty jest w pionie ileś. Nad podłogą. No to koniec pięty jest te 9,5 - 10 cm nad podłogą Quote
rozi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: No to koniec pięty jest te 9,5 - 10 cm nad podłogą Edytowałam poprzedni post. To nie jest dużo przy tym rozmiarze. Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Author Posted March 7, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Edytowałam poprzedni post. To nie jest dużo przy tym rozmiarze. Moja stopa od jakiegoś czasu uważa inaczej :/ i nie daje się przekonać, że nie ma racji Quote
Recommended Posts