kiyoshi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Dnia 29.02.2020 o 17:54, rozi napisał: Napisałam do Pati i zgodziła się dowieść Ablo-Ogora :) do SLUPSKA Więc z transportem nie będzie problemu 1 Quote
majowa Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 ciocia ja moge dorzucić 20zł stałej, tylko gdybym zapomniała regularnie wpłacać to prosze mnie gonić Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 6 godzin temu, Mazowszanka13 napisał: Zaglądam i pomyślę co mogę. Bardzo dziękuję, M :) Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Napisałam do Pati i zgodziła się dowieść Ablo-Ogora :) do SLUPSKA Więc z transportem nie będzie problemu Super, dziękuję! Tak naprawdę, to ja z niczym nie mam problemu od początku :))) No może jeden był, ale krótko. Quote
agat21 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Napisałam do Pati i zgodziła się dowieść Ablo-Ogora :) do SLUPSKA Więc z transportem nie będzie problemu Wielki milowy krok naprzód! Wspaniale :) Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 1 godzinę temu, majowa napisał: ciocia ja moge dorzucić 20zł stałej, tylko gdybym zapomniała regularnie wpłacać to prosze mnie gonić Majowa, dziękuję!!! Rzadko bywasz na Dogo, może napisz mi adres e-mail, to Ci będę przypominać :D Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 1 godzinę temu, Tianku napisał: ja mogę na razie tylko pokibicować Ogórkowi Dziękuję, że zajrzałaś. Lubię jak jesteś, Tianku. Quote
Aska7 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 9 minut temu, rozi napisał: Tak naprawdę, to ja z niczym nie mam problemu od początku :))) No może jeden był, ale krótko. No i po co był ten foch ... Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Przed chwilą, Aska7 napisał: No i po co był ten foch ... Nie po co, tylko dlaczego. No nic, będzie miał dobrze w tym DT Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Aga76 zgłosiła mi stałą 10zł. Dziękuję, Nieszka!!! Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 3 godziny temu, kiyoshi napisał: Napisałam do Pati i zgodziła się dowieść Ablo-Ogora :) do SLUPSKA Więc z transportem nie będzie problemu Ile będzie kosztował transport? DT (dziękuję!!!) odbierze Ogórka w Słupsku. Quote
kiyoshi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Ile będzie kosztował transport? DT (dziękuję!!!) odbierze Ogórka w Słupsku. rozi...napisałam Ci na priv a teraz widze, że spytałas tutaj :) sugeruje jednak by Pati dowiozła psiaka na miejsce...ja spytalam o kierunek- te kilka czy kilka naście km ona na pewno da rade, a przyczyny czemu tam myśle podałam Ci na priv :) Na cene za wcześnie...dopiero pewnie 12tego będzie widomo ile psiaków pojedzie tym transportem...ale myśle że to będzie ok. 250 zł. teraz nawet nie spytam Pati bo ma jescze kilka tras po drodze i na pewno nie wyliczy przed 12tym.... aha- trzeba jeszcze tylko psiaka zarezerwować w Radysach...10 dni zostało...czekamy jeszcze kilka? Ty rozi będziesz go chciała sama zarezerwować ? (nr do Radys 506 99 23 13 trzeba podać numer psa i kojec ;)) Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 8 minut temu, kiyoshi napisał: aha- trzeba jeszcze tylko psiaka zarezerwować w Radysach...10 dni zostało...czekamy jeszcze kilka? Ty rozi będziesz go chciała sama zarezerwować ? (nr do Radys 506 99 23 13 trzeba podać numer psa i kojec ;)) No przestań, gdzie ja sama w Radysach, pomożesz? Rezerwuj. Co ma być, to będzie. Quote
kiyoshi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: No przestań, gdzie ja sama w Radysach, pomożesz? Rezerwuj. Co ma być, to będzie. hihi ok zarezerwuje ale po5tym żeby się przy transporcie Rudzka nie pomieszało Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 Dnia 29.02.2020 o 09:40, kiyoshi napisał: Na fb odezwały się dwie osoby- że dorzucą jednorazowo kaske...oczywiście nie wypada mi pytać- ile...ale coś.. Czy to aktualne? Może gdybyś napisała, że piesek ma zamówiony dobry DT, to więcej osób się odezwie z pomocą. Trzeba go przecież przebadać, czy mu co nie jest. Temu Ogórkowi. Quote
kiyoshi Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Czy to aktualne? Może gdybyś napisała, że piesek ma zamówiony dobry DT, to więcej osób się odezwie z pomocą. Trzeba go przecież przebadać, czy mu co nie jest. Temu Ogórkowi. rozi..nie mam więcej możliwości...sama biore Rudzika i zobacz ile mam na niego pieniązków..naprawde nie jestem dobra w proszeniu..moge Cie dodać do tej grupy na facebooku jeśli masz konto ?? Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 8 minut temu, kiyoshi napisał: rozi..nie mam więcej możliwości...sama biore Rudzika i zobacz ile mam na niego pieniązków..naprawde nie jestem dobra w proszeniu..moge Cie dodać do tej grupy na facebooku jeśli masz konto ?? Nie mam i nie chcę mieć, nie moje klimaty. Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 4 minuty temu, Aska7 napisał: On z figury bardziej kabaczkowaty Bo to jest ogórek nasienny Quote
Aska7 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 8 minut temu, rozi napisał: Bo to jest ogórek nasienny Nasienny ? Ty, bo ja w ziemi kopię od nastu lat i czegoś takiego nie ma. Quote
rozi Posted March 2, 2020 Author Posted March 2, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Nasienny ? Ty, bo ja w ziemi kopię od nastu lat i czegoś takiego nie ma. No taki przerośnięty, co w nim te pestki dojrzały. Taki, nie ubliżając Ogórkowi, grubas. Idę spać ostatecznie :D Quote
UlaFeta Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 3 minuty temu, Aska7 napisał: Nasienny ? Ty, bo ja w ziemi kopię od nastu lat i czegoś takiego nie ma. Poszukaj:) Quote
Recommended Posts