Aska7 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 4 godziny temu, rozi napisał: Można spróbować pozbyć się irracjonalnego lęku przez kontakt z sytuacją lękotwórczą. Zamieszkałam w lesie i nie miałam wyjścia. Mogę wziąć w rękę wszystko - pędraki, ropuszki, pajęczaki, rohatyńce, dżdżownice, gąsienice, myszy, nornice, chrabąszcze, ale kosmate pająki nie : (. TZ wynosi. Quote
uxmal Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Mieszczuch jestem. Wejde do parku do lasu już nie. Cisza mnie usypia tak jak obrusy na stole w restauracji. Masakra Do lasu wejde w Zegrzu. Wszystko widoczne w miarę. Ale I tak potem drapię się I oglądam na wszystkie strony. Quote
rozi Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 10 minut temu, Aska7 napisał: Zamieszkałam w lesie i nie miałam wyjścia. Mogę wziąć w rękę wszystko - pędraki, ropuszki, pajęczaki, rohatyńce, dżdżownice, gąsienice, myszy, nornice, chrabąszcze, ale kosmate pająki nie : (. TZ wynosi. 3 minuty temu, uxmal napisał: Mieszczuch jestem. Wejde do parku do lasu już nie. Cisza mnie usypia tak jak obrusy na stole w restauracji. Masakra Do lasu wejde w Zegrzu. Wszystko widoczne w miarę. Ale I tak potem drapię się I oglądam na wszystkie strony. Pojechałam, za wczesnego młodu, na wakacje z narzeczonym, oraz jego tatą, w charakterze przyzwoitki. Budzę się, patrzę - pająk totalny siedzi na ścianie. Dialog taki: - Jezu, pająk ogromny tam jest! - A jest, Kasiu, przynieść ci go? Quote
Aska7 Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 3 minuty temu, rozi napisał: Pojechałam, za wczesnego młodu, na wakacje z narzeczonym, oraz jego tatą, w charakterze przyzwoitki. Budzę się, patrzę - pająk totalny siedzi na ścianie. Dialog taki: - Jezu, pająk ogromny tam jest! - A jest, Kasiu, przynieść ci go? Pająk pająkiem, ale ta reszta to przedpotopowa Quote
Poker Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 A ja się nie boje pająków. Kiedyś na ścianie u nas w domu siedział sobie wielki, włochaty biedaczyna i pewnie się grzał, a ja wzięłam go do ręki i wyniosłam. Nigdy więcej nie widziałam tak wielkiego pająka. 1 Quote
rozi Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Dawno poznikały zdjęcia z Radys, ale znalazłam jedno u siebie i wstawiłam w pierwszy post :) Quote
rozi Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 Rozwinął się, jak róża. Każdy rozwinięty (jak róża) pies śpi w poprzek łóżka, przygniatając Właściciela. Info z wczoraj. Quote
rozi Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 Ogóś, jak dzieciak. Wyobraźcie sobie mamę z małym chłopczykiem w ogrodzie, słychać nadlatujący samolot, nisko leci, nieduży. Chłopczyk "mama, patrz, samolot", mama "tak, samolot leci" Stoją z zadartymi głowami, śledząc lot, póki nie zniknie. To Pani Anna z Ogórkiem. Quote
Aska7 Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 A bańki lubię, one są dla mnie takie magiczne Quote
rozi Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 2 minuty temu, Aska7 napisał: Brzuch do ziemi Od...l się, piękny jest. Quote
Poker Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 23 minuty temu, Aska7 napisał: Brzuch do ziemi No co chcesz, ogórki mają różne kształty, jedne smukłe, inne nie... Najważniejsze, że są złote :) 1 Quote
uxmal Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Brzuch do ziemi Przecież siedzi, kiedy wstanie brzuch się spłaszczy. Obcisłych jeansów nie zakładałaś? Na wszystko jest sposób. 2 Quote
Aska7 Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 17 godzin temu, rozi napisał: Od...l się, piękny jest. Ja też Cię kocham 1 Quote
rozi Posted May 2, 2021 Author Posted May 2, 2021 Mamy rocznicę! Pani Anna mi przypomniaa (mam probem z kawiaturą, brakuje iterek), upieraam się chwię przy 3 maja, ae to dziś jednak może. Ogóś wcae nie jest gruby. Wcae a wcae. W trakcie rozmowy przekada się z boczku na boczek, na poduszce w ksztacie truskawki. Od Pani Budyniowej. Sto causów da Pani Anny, ae i da każdej cudownej Osoby, która pomoga wyrwać pieska z wiadomo kąd. 1 1 Quote
Recommended Posts