Jump to content
Dogomania

['] ***** OGÓREK *** czyste złoto piesek ***** JUŻ w Domu Stałym *** DZIĘKUJĘ!!! ***

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Można spróbować pozbyć się irracjonalnego lęku przez kontakt z sytuacją lękotwórczą. 

Zamieszkałam w lesie i nie miałam wyjścia. Mogę wziąć w rękę wszystko - pędraki, ropuszki, pajęczaki, rohatyńce, dżdżownice, gąsienice, myszy, nornice, chrabąszcze, ale kosmate pająki nie : (. TZ wynosi.

Posted

Mieszczuch jestem. Wejde do parku do lasu już nie. Cisza mnie usypia tak jak obrusy na stole w restauracji.

Masakra

Do lasu wejde w Zegrzu. Wszystko widoczne w miarę. Ale I tak potem drapię się I oglądam na wszystkie strony. 

Posted
10 minut temu, Aska7 napisał:

Zamieszkałam w lesie i nie miałam wyjścia. Mogę wziąć w rękę wszystko - pędraki, ropuszki, pajęczaki, rohatyńce, dżdżownice, gąsienice, myszy, nornice, chrabąszcze, ale kosmate pająki nie : (. TZ wynosi.

3 minuty temu, uxmal napisał:

Mieszczuch jestem. Wejde do parku do lasu już nie. Cisza mnie usypia tak jak obrusy na stole w restauracji.

Masakra

Do lasu wejde w Zegrzu. Wszystko widoczne w miarę. Ale I tak potem drapię się I oglądam na wszystkie strony. 

Pojechałam, za wczesnego młodu, na wakacje z narzeczonym, oraz jego tatą, w charakterze przyzwoitki.

Budzę się, patrzę - pająk totalny siedzi na ścianie. Dialog taki:

- Jezu, pająk ogromny tam jest!

- A jest, Kasiu, przynieść ci go?

Posted
3 minuty temu, rozi napisał:

Pojechałam, za wczesnego młodu, na wakacje z narzeczonym, oraz jego tatą, w charakterze przyzwoitki.

Budzę się, patrzę - pająk totalny siedzi na ścianie. Dialog taki:

- Jezu, pająk ogromny tam jest!

- A jest, Kasiu, przynieść ci go?

Pająk pająkiem, ale ta reszta to przedpotopowa

Posted

A ja się nie boje pająków. Kiedyś na ścianie u nas w domu siedział sobie wielki, włochaty  biedaczyna i pewnie się grzał, a ja  wzięłam go do ręki i wyniosłam. Nigdy więcej nie widziałam tak wielkiego pająka.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Ogóś, jak dzieciak.

Wyobraźcie sobie mamę z małym chłopczykiem w ogrodzie, słychać nadlatujący samolot, nisko leci, nieduży. Chłopczyk "mama, patrz, samolot", mama "tak, samolot leci"

Stoją z zadartymi głowami, śledząc lot, póki nie zniknie.

To Pani Anna z Ogórkiem.

Posted
23 minuty temu, Aska7 napisał:

Brzuch do ziemi

No co chcesz, ogórki mają różne kształty, jedne smukłe, inne nie... Najważniejsze, że są złote :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Brzuch do ziemi

Przecież siedzi, kiedy wstanie brzuch się spłaszczy.

Obcisłych jeansów nie zakładałaś? Na wszystko jest sposób. 

• Like 2
  • 1 month later...
Posted

Mamy rocznicę!

Bukiet tulipanów x 5 SILIKONOWY - BIEL. 47cm Nr33

Pani Anna mi przypomniaa (mam probem z kawiaturą, brakuje iterek), upieraam się chwię przy 3 maja, ae to dziś jednak może.

Ogóś wcae nie jest gruby. Wcae a wcae.

W trakcie rozmowy przekada się z boczku na boczek, na poduszce w ksztacie truskawki. Od Pani Budyniowej.

Sto causów da Pani Anny, ae i da każdej cudownej Osoby, która pomoga wyrwać pieska z wiadomo kąd.

Płonące serce fotografie, zdjęcia stockowe, Płonące serce obrazy  royalty-free

• Like 1
  • Upvote 1