Jump to content
Dogomania

['] ***** OGÓREK *** czyste złoto piesek ***** JUŻ w Domu Stałym *** DZIĘKUJĘ!!! ***

Recommended Posts

Posted
41 minut temu, rozi napisał:

Partycypuje od początku w kosztach utrzymania Ogórka. Wysoko. Wspomaga potrzebujące zwierzaki od lat. Ogórek ma/będzie miał pieniążki na ten transport w dużej mierze dzięki Niej.

coś czuje że to będzie ktoś z deklarowiczów :) ale numer...

Suuuuper. Od początku obstawiałam że tak będzie ;) tylko bardziej myślałąm że jednak Ty rozi go adoptujesz :)

Bardzo się ciesze i trzymam mocno kciuki za podróz, za aklimatyzacje.

Tą umową się nie przejmuj. Wiem, że myślałaś o ciągłości dokumentów (tzn. w Radysach Ogór był zabrany na mnie), ale mimo wszystko prosze by umowa była spisana, na osoby odpowiedzialne za psiaka.

Ogórku. Powodzenia piesku <3

Posted
6 minut temu, kiyoshi napisał:

Tą umową się nie przejmuj. Wiem, że myślałaś o ciągłości dokumentów (tzn. w Radysach Ogór był zabrany na mnie), ale mimo wszystko prosze by umowa była spisana, na osoby odpowiedzialne za psiaka.

Myślałam o ciągłości ze względu na tamtą wojnę w Radysach, żeby ktoś świni nie podłożył. Ludzie to bydło.

Posted
24 minuty temu, rozi napisał:

Myślałam o ciągłości ze względu na tamtą wojnę w Radysach, żeby ktoś świni nie podłożył. Ludzie to bydło.

nie ma się co martwić, tamta wojna już dawno minęła i nikt o niej nie pamieta.

Tamta osoba adoptowała innego pieska i jest zadowolona ;) więc wszystko się dobrze ułożyło- zapewne tak jak miało być :)

Posted
1 godzinę temu, rozi napisał:

Ja na bydlątka nie mówię bydło. Bydło to stan umysłu.

Ja to teraz bardzo uważam na wszelkie porówmania typu : spsienie, ty suko. Ta etymologia jest koszmarna : (. Ludzie są koszmarni : (

Posted

Ja też uważam i nie porównuje do zwierząt typu brudny jak świnia, podła suka, sukinsyn, uparty jak osioł i jeszcze wiele można by wymieniać.

Bardzo mnie interesuje do kogo pójdzie Ogórasek.  rozi buduje napięcie w tej powieści.

Idę popatrzeć kto pomaga w utrzymaniu Ogórka.

W jakim rejonie Polski jest przyszły DS ?

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

:D

Niedługo się okaże, gdzie ten DS.

Póki co Kasia odkryła wyciek oleju, a nie pojedzie ponad tysiąc kilometrów wątpliwym samochodem. Mąż gmera w silniku. Nerwy mam w strzępach.

Posted
Przed chwilą, uxmal napisał:

To że Ogórek jest tylko Ogórkiem na dogo a Kasia woła na niego np Pikuś. 

No chyba sobie żartujesz! Ogórek to Ogórek, trup by się słał przy Pikusiu.

Posted
2 godziny temu, rozi napisał:

Wszystko powiem, kiedy Kasia uzna, że Ogóś może tam zostać. Będą też wtedy zdjęcia.

A jesli nie bedzie mogl tk tez powiesz?

Posted
32 minuty temu, Aska7 napisał:

No to siedzę jak na szpilkach

Ja się zastanawiam, czy sobie prawdziwych nie podłożyć dla otrzeźwienia z tego amoku.

• Like 1