kiyoshi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 41 minut temu, rozi napisał: Partycypuje od początku w kosztach utrzymania Ogórka. Wysoko. Wspomaga potrzebujące zwierzaki od lat. Ogórek ma/będzie miał pieniążki na ten transport w dużej mierze dzięki Niej. coś czuje że to będzie ktoś z deklarowiczów :) ale numer... Suuuuper. Od początku obstawiałam że tak będzie ;) tylko bardziej myślałąm że jednak Ty rozi go adoptujesz :) Bardzo się ciesze i trzymam mocno kciuki za podróz, za aklimatyzacje. Tą umową się nie przejmuj. Wiem, że myślałaś o ciągłości dokumentów (tzn. w Radysach Ogór był zabrany na mnie), ale mimo wszystko prosze by umowa była spisana, na osoby odpowiedzialne za psiaka. Ogórku. Powodzenia piesku <3 Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 6 minut temu, kiyoshi napisał: Tą umową się nie przejmuj. Wiem, że myślałaś o ciągłości dokumentów (tzn. w Radysach Ogór był zabrany na mnie), ale mimo wszystko prosze by umowa była spisana, na osoby odpowiedzialne za psiaka. Myślałam o ciągłości ze względu na tamtą wojnę w Radysach, żeby ktoś świni nie podłożył. Ludzie to bydło. Quote
kiyoshi Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 24 minuty temu, rozi napisał: Myślałam o ciągłości ze względu na tamtą wojnę w Radysach, żeby ktoś świni nie podłożył. Ludzie to bydło. nie ma się co martwić, tamta wojna już dawno minęła i nikt o niej nie pamieta. Tamta osoba adoptowała innego pieska i jest zadowolona ;) więc wszystko się dobrze ułożyło- zapewne tak jak miało być :) Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: Ludzie to bydło. Nie obrażaj bydlątek 2 Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 8 minut temu, Aska7 napisał: Nie obrażaj bydlątek Ja na bydlątka nie mówię bydło. Bydło to stan umysłu. 1 Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Ja na bydlątka nie mówię bydło. Bydło to stan umysłu. Ja to teraz bardzo uważam na wszelkie porówmania typu : spsienie, ty suko. Ta etymologia jest koszmarna : (. Ludzie są koszmarni : ( Quote
Poker Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ja też uważam i nie porównuje do zwierząt typu brudny jak świnia, podła suka, sukinsyn, uparty jak osioł i jeszcze wiele można by wymieniać. Bardzo mnie interesuje do kogo pójdzie Ogórasek. rozi buduje napięcie w tej powieści. Idę popatrzeć kto pomaga w utrzymaniu Ogórka. W jakim rejonie Polski jest przyszły DS ? 1 1 Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 11 minut temu, Poker napisał: W jakim rejonie Polski jest przyszły DS ? Częstochowa, święte miasto ; ) Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Wszystko powiem, kiedy Kasia uzna, że Ogóś może tam zostać. Będą też wtedy zdjęcia. Quote
Poker Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 30 minut temu, Aska7 napisał: Anna G-R ? też pomyślałam o niej , ale Anna G-R mieszka na wschodzie Polski. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 :D Niedługo się okaże, gdzie ten DS. Póki co Kasia odkryła wyciek oleju, a nie pojedzie ponad tysiąc kilometrów wątpliwym samochodem. Mąż gmera w silniku. Nerwy mam w strzępach. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 3 minuty temu, uxmal napisał: A czy Ogórek to imię tylko sceniczne na dogo? Znaczy w sensie że co? Quote
uxmal Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 3 minuty temu, rozi napisał: Znaczy w sensie że co? To że Ogórek jest tylko Ogórkiem na dogo a Kasia woła na niego np Pikuś. Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: To że Ogórek jest tylko Ogórkiem na dogo a Kasia woła na niego np Pikuś. No chyba sobie żartujesz! Ogórek to Ogórek, trup by się słał przy Pikusiu. Quote
Alaa Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: Wszystko powiem, kiedy Kasia uzna, że Ogóś może tam zostać. Będą też wtedy zdjęcia. A jesli nie bedzie mogl tk tez powiesz? Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Samochód ogarnięty, jedzie w niedzielę piesunio mój :) Quote
Livka Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 I ja także zaciskam z całych sił :) Ogósiu życzę ci powodzenia psinko :) Oby się wszystko udało. 1 Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 32 minuty temu, Aska7 napisał: No to siedzę jak na szpilkach Ja się zastanawiam, czy sobie prawdziwych nie podłożyć dla otrzeźwienia z tego amoku. 1 Quote
Aska7 Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Gwoździe w dupie ? Niekoniecznie. Wdech, wydech ... Quote
rozi Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 Wdech mi idzie zdecydowanie lepiej, niż wydech. Quote
Recommended Posts